Pages:
Author

Topic: AltCoinlere ne zaman girmeli ? - page 6. (Read 4506 times)

sr. member
Activity: 630
Merit: 252
October 12, 2017, 11:46:50 PM
Ben altcoinlere giriş yaptım geçtim artık  kafam rahat. Fork öncesi bitcoin düşsede düşmese de çıksa da umrumda değil. Altların fiyatları bana göre gayet düşük. Daha da düşerlerse kısmet derim.
Ben de aynen boyle diyip unify aldim, strat waves zcl alicam insallah. Btcye bu fiyattan girmek cok koyuyor ama dususler kat kat fazla oyuzden dusunmeye cok gerek kalmıyor.
full member
Activity: 728
Merit: 151
October 12, 2017, 11:13:09 PM
Ben altcoinlere giriş yaptım geçtim artık  kafam rahat. Fork öncesi bitcoin düşsede düşmese de çıksa da umrumda değil. Altların fiyatları bana göre gayet düşük. Daha da düşerlerse kısmet derim.

hangi coinleri aldınız hocam ?
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
October 12, 2017, 09:28:48 PM
şundan artık emin oldum ki: rüzgâr altcoinlerden yana esiyor, btc'yi bir silah gibi altcoinlere doğrultmaları bundan...biz altcoindekiler nasıl pump bekliyorsak onlar da bizim btc'ye geçişimizi bekliyor, çok beklersiniz Cheesy
full member
Activity: 236
Merit: 101
October 12, 2017, 06:29:20 PM
bitcoin durulmadan girilmez altcoine falan. ha sezgilerine ve analizlerine güveniyosan dip noktadan altcoin alıp %5 üstüne satarak güzel kar edebilirsin ben öyle yapmaya çalışıyorum
sr. member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
October 12, 2017, 06:14:57 PM
Bence çok uygun bir zamandayız girmek için . Neler neler yerlerde . 25 Ekimden sonra hadi 1 aralık diyelim altcoinlerin çıkışı başlar .
full member
Activity: 392
Merit: 100
October 12, 2017, 06:03:27 PM
Şu an yaşanan BTC yükselişi bana dışarıdan taze para girmesi ile alakalı değilde altcoin'lerden BTC geçiş ile ilgili geliyor çünkü BTC arttıkça onlar düşüyor bunun tek mantıklı açıklaması bu olmalı. Bu sebeple diyorum ki bölünme sonrası gelecek diğer btc türevleri bozdurulacak ve ve hazır bu kadar düşük fiyatlardayken deli gibi altcoin alımları başlayacaktır. Bende alacağım herşeyi aldım aslında ama stratis bir 3 dolar altını görürse sağlam bir alım yapmak için bütçemi bayağı bir zorlayacağım.
legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
October 12, 2017, 04:38:38 PM
Kim ne diyorsa tersini yaparım piyasa her zaman ters bir şekilde yanıltmaya çalışır.
Eğer son gün girin diyorlarsa bana göre altlar 25 ekim öncesi yavaştan hareketlenecektir 25 ekim sonrası ise btc düzeltme yapacak altlar tam anlamıyla uçacak Smiley
member
Activity: 98
Merit: 10
"Akche, Türkiye'nin Dijital Parası"
October 12, 2017, 04:34:32 PM
25 inden önce btc de dump olacaktır.tahminim 4 bin $ a düşecek tekrar tırmanacak .Her yükselişten sonra sert inişler oldu. USD de kalmakta fayda var zirveden btc alımı yapmayalım.
legendary
October 12, 2017, 04:18:55 PM
Herkes 20si civarı altcoinlere geçiş yaparsa bitcoinin de fiyatı düşüp altcoinler zaten yükselmeyecek mi?
Bence bu sefer herkes bunları bildiği için bir ters köşe durumu olabilir gibi geliyor
Bitcoinden usdtye geçiş olmadığı sürece bitcoinin fiyatının düşeceğini sanmıyorum. Altlar toparlayacaktir.

BTC artışı üstüne altlardan voleyi vurmak ballı lokma tatlısı olur, ayrıca insanları altlara çekmek için bu artış şart, aksi taktirde balinalarla uygun adım ilerleyen bir topluluk olur, şu anda altlara geçmekte kararsız insanlar, bunu kullanıp balinaların önde olması lazım, önce altlara çekmeliler sonra altları düşürüp ikilemde kaldıklarında btc'yi düşürürler, btc düşünce de altlar yine düşer, olan gene garibana olur üç katmanlı zarar eder.

devreler yanarken şu şarkı iyi gider  Smiley https://www.youtube.com/watch?v=n2fg2VLnR1A
sr. member
October 12, 2017, 04:17:36 PM
üstadların yazdıklarından çıkardığım sonuç en geç 20 ekime kadar altlara girmek gerekli...

mevcut miktarı az olan (supply) coinlere baktığımda gözüme çarpan shift,unify,elixir,lbry(belki)...bunların miktarı az olduğu için değerlenme ihtimali olduğu söyleniyor...

bunun haricinde 2-3 yıldır piyasada olan ve pek hareket halinde olmayan sia verge ama supply milyar adetlerde dolandığı için 50 centleri bile göremez deniyor
Sia verge felan onermem de, unify tadindan yenmez sonda baya dustu az once biraz daha aldim. Elixir ben de kucuk miktar yatirip risk alacagim aklımda, oax ve mth a bakmani da onerebilirim. Yatirim tavsiyesi degildir tabi.
full member
Activity: 728
Merit: 151
October 12, 2017, 04:11:27 PM
üstadların yazdıklarından çıkardığım sonuç en geç 20 ekime kadar altlara girmek gerekli...

mevcut miktarı az olan (supply) coinlere baktığımda gözüme çarpan shift,unify,elixir,lbry(belki)...bunların miktarı az olduğu için değerlenme ihtimali olduğu söyleniyor...

bunun haricinde 2-3 yıldır piyasada olan ve pek hareket halinde olmayan sia verge ama supply milyar adetlerde dolandığı için 50 centleri bile göremez deniyor
sr. member
Activity: 308
Merit: 250
October 12, 2017, 04:09:20 PM
Herkes 20si civarı altcoinlere geçiş yaparsa bitcoinin de fiyatı düşüp altcoinler zaten yükselmeyecek mi?
Bence bu sefer herkes bunları bildiği için bir ters köşe durumu olabilir gibi geliyor
Bitcoinden usdtye geçiş olmadığı sürece bitcoinin fiyatının düşeceğini sanmıyorum. Altlar toparlayacaktir.
full member
Activity: 700
Merit: 134
October 12, 2017, 04:06:29 PM
hero member
Activity: 826
Merit: 504
October 12, 2017, 02:35:46 PM
Valla kimse tam net olarak bir şey söyleyemez söylerse dahi yalan olur veya tutar bu piyasa tahmin üzerine konuşulur. Alt coinler düşüşte bct aldı başını gidiyor ilerleyen zamanlarda daha da düşecek gibime geliyor alt coinler en dip noktasında alım yapabilirsiniz. Analiz ve takip çok önemli burda.
sr. member
October 12, 2017, 02:49:22 PM
Unify 1500 altini gorsun alicam dedim ve gordu, 1325den aldim. Waves ve strat biraz daha duserse onlardan da alicam bikac gune. Herzaman insan aç gozlu davranmaya itilir kendi icinde, ornegin çin krizinde 2900 dolara geldiginde bile cogu kisi almadi dur az daha gitcek dendi sonra bikac saat sonra 3500den almak zorunda kaldılar. Fiyati kendin belirle, bu fiyata duserse alicam de ve al. Yoksa dibin dibinim dibini beklemekle olmaz bu is, zaten uzun vade aliniyorsa suan mis gibi fiyatlar var, strati wavesi buralardan almak kolay mi:) YTD
full member
Activity: 602
Merit: 105
October 12, 2017, 01:53:57 PM
Bitcoin artıyor ethereum sabit kalıyor nerdeyse
Bence orada ciddi bir artış olcak.
Bi macera yapıp sumokoine girdim biraz ama bekliyorum bi süredir.
Takipte olacağım bir süre daha..
legendary
October 12, 2017, 01:51:42 PM
Hangi altcoine gireceğine bağlı! waves daha erken, tenX 3-5k daha düşerse alınır, stratis 60k civarı uygun, ethereum 5m ve altını test edebilir, ripple 3-4k, etc 200k altı, bat 2-3k arası...btc artışa devam edecek görüşüm bu, arada ufak düzeltmeler olmakla birlikte...en dip noktadan yakalamak zor, yakın bölgeden alıp beklemek gerek. macera arayan voxx, cannabis, dope, hemp, musicoin, legends vs şansını deneyebilir. never ytd
sr. member
Activity: 350
Merit: 250
CrowdWiz
October 12, 2017, 01:37:12 PM
Bitcoin birden fırlamaya başladı Shocked Tam bu sıralar hiç bir altcoine girmenizi tavsiye etmem. Ne olacağı belli değil 7k dolar seviyelerine kadar fırlarsa, altcoinlerin değerleri yerlerde sürünür, belki işte o zaman alma imkanı doğabilir.
sr. member
Activity: 476
Merit: 300
October 12, 2017, 01:21:58 PM
yahu aklim o kadar  karışık ki hadi 2o sinden sonra alalim diyorum fiyatlar  o zamana kadar cakilacagi kadar cakilacaktir. pek cok   token alim için firsat verecektir diye düşünüyorum . fakat şöyle bişi var. bitcoin'in değerinin gerçekten şuanda cok yüksek  olmasi ve yükselmeyede devam etmesi altcoinlerden insanların elindekileri satarak btc ye geçmelerine  sebep oluyor.biz mesela örnek veriyorum bu seviyelerden ethereum'a girdik diyelim btc karşisindki değeri şuanda gerçekten düştü fakat dolar olarak cokta etkilenmedi ethereum. peki 25'inden sonra nasil bi senaryo çizilebilir ki ? btc cakilmaya başladi diyelim insanlar muhtemelen o panikle gerçekten hızlı satişlar gerçekleştirecek. eski pozisyonlari alma tepkisi altcoinleri canlandiracaktir  ama bitcoin de aynı oranda hızla düşmey başlayack. nasil yandi beynim anlatamam.
newbie
Activity: 58
Merit: 0
October 12, 2017, 01:14:01 PM
Daha ne kadar düşebilir arkadaşlar zaten perişan etti hepimizi. Hayrolsun bu işin sonu...
Pages:
Jump to: