Pages:
Author

Topic: şaman inancı - page 3. (Read 1208 times)

full member
Activity: 238
Merit: 100
October 19, 2017, 05:35:53 AM
şamanların cok enteresan ilaçlar yapıp bunları da güzel ayinlerde kullanmak gibi bi tarzları var severiz yani
newbie
Activity: 70
Merit: 0
October 19, 2017, 02:24:42 AM
İnsanın içinde az da olsa iyilik varsa zaten doğayla iç içe insanlarla iç içe anlaşır. Ama içinde bir dirhem dahi fesatlık varsa şaman inancı bile kar etmez
hero member
Activity: 1876
Merit: 524
October 19, 2017, 02:12:38 AM
şaman yani ilk türklerin  inandığı din bence bütündünya yeniden bu dine dönmeli diye düşünüyorum inandığımız tanrının aslında doğa ve evren olduguna inan insanlar azınsanmayacak kadar varlar ama bi düşünsenize bütün insanların aslında tanrının doğa oldugunu kabul etiğini doğayla beraber yaşamayı başardığımızı bi ağaca zarar dahi vermek tanrıya zarar vermek oldugunu dünya sizce ozman cidden cennet olmazmıydı ?? herekzi bu dine davet etmeli bence

bana göre mesele dinler olmamalı mesele iyi bir insan olmakta bitiyor.
member
Activity: 112
Merit: 10
October 19, 2017, 01:53:12 AM
Valla kimseye karışmama şu saatten sonra kim neye inananıyorsa inansın bnei bulaştırmayın böle alengirli işlere.
newbie
Activity: 3
Merit: 0
October 19, 2017, 01:47:23 AM
Atalarımızdan kalan batıl inançlar bence inanmaları biraz saçma
member
Activity: 62
Merit: 10
October 19, 2017, 12:09:58 AM
şaman yani ilk türklerin  inandığı din bence bütündünya yeniden bu dine dönmeli diye düşünüyorum inandığımız tanrının aslında doğa ve evren olduguna inan insanlar azınsanmayacak kadar varlar ama bi düşünsenize bütün insanların aslında tanrının doğa oldugunu kabul etiğini doğayla beraber yaşamayı başardığımızı bi ağaca zarar dahi vermek tanrıya zarar vermek oldugunu dünya sizce ozman cidden cennet olmazmıydı ?? herekzi bu dine davet etmeli bence
Pages:
Jump to: