Pages:
Author

Topic: AmaZix'in bountylerine katılanların dikkatine - page 2. (Read 793 times)

member
Activity: 596
Merit: 14
amazix bitmiştir. arkadaş ben anlamıyorum adamlar türk olsada yabancı olsada türklere karşı ters bi bakış acısı var türkler kollamıyor yabancılar eziyor bu nasıl bi milliyetçilik?
full member
Activity: 1302
Merit: 115
Pepemo.vip
amazix bugün millete 2000 4000 bin lira arası para kazandırdı xyo sayesinde. Makale yazan herkese bende dahil bu meblağda token gönderdi. Güzelce sattım az önce tüm tokenları Cheesy

Xyo tokenleri nerede sattınız hocam. Banada geldi tatmin edici bir miktar.

XYO tokenlerini ben de IDEX üzerinden sattım hocam. Dump gelecek diye genel bir fikir vardı çok satan oldu ben de sattım. Tabii seçim senin ama dump yeme ihtimali yüksek görünüyor.
full member
Activity: 476
Merit: 100
amazix bugün millete 2000 4000 bin lira arası para kazandırdı xyo sayesinde. Makale yazan herkese bende dahil bu meblağda token gönderdi. Güzelce sattım az önce tüm tokenları Cheesy

Xyo tokenleri nerede sattınız hocam. Banada geldi tatmin edici bir miktar.
full member
Activity: 366
Merit: 101
Sosyal medyanın yasaklanma sebebi çok belli aslında, facebook artık ico tanıtım reklamlarını kabul etmiyor. Ama bunu + ya çevirmekte profillerden paylaşım yapmakla ve sayfayı daha fazla kitlelere ulaştırmakla mümkün. Git adsense reklamı ver yine de facebook-twitter kampanyalarını kabul et. Paralı reklam veremediğin için başka ne şekilde insanlara ulaşmaya çalışıyorsun ki ?
member
Activity: 252
Merit: 13
member
Activity: 294
Merit: 11
Bunun amacı sizleri bountylere sokmak değil dışarı atmak. Zaten bu takım birçok kişiyi mağdur ediyor ben dahil ve beni saçma sapan bir sebepten banladılar. Ben acı tecrübeyle öğrendim sizin de başınız yanmasın arkadaşlar sizin iyiliğiniz için söylüyorum.
jr. member
Activity: 112
Merit: 2
Bizde katılmayız olur biter sonuçta sadece amazix bounty yapmıyor zaten çoğu bounty fos çıkıyor şu sıralar
sr. member
Activity: 546
Merit: 250
KYC olayı zaten anonimlik açısından felsefeye tersken birde illaki pasaport istemek neyin nesidir mana veremiyorum, selfie, fatura, telefon derken bir gün evimize gelecekler adres teyidi için diye korkuyorum  Grin
sr. member
Activity: 924
Merit: 251
Amazix cebini daha fazla nasıl doldurur onun peşinde.

Twitter ve Facebook kalktığı için ödül havuzları diğerlerine pay edilecek ve kazanç miktarları daha fazla olacak. Ayrıca KYC ile katılımı düşürüp yine kazanç miktarlarını arttıracaklar. Peki dostlarım sorarım sizlere; bu artan ödül havuzlarından siz faydalanabilecek misiniz acaba? Yoksa tamamen yürütme operasyonu mu?
newbie
Activity: 266
Merit: 0
bence kyc gelmesi iyi oldu, böyle olunca katılım az ama gelirler çok olur diye düşünüyorum.
full member
Activity: 434
Sadece amazix değil bir çok farklı bountyde aynı durumları gözlemledik son bir kaç ay içerisinde. Ben bunların biraz abartılı ve kendi çıkarlarına dönük olduğunu düşünüyorum. Özellikle bu tür değişiklikleri kampanya ortasında getirip bir çok kişiyi kampanya dışı tutuyorlar.
member
Activity: 194
Merit: 10
Sacma sapan kurallar eklemeye basladilar zaten. Pasaportsuz kimlikle kyc ye katilmistim bir defa, turkiye ehloyetini gondermistim ama bunlarda pasaport istiyor sanirim
member
Activity: 336
Metahash
Reklam karari zaten kotuydu, Amazix iki uc ayda bir yeni kural ekliyordu zaten, global foruma zorunlu mesajlar, karakter sayisi vs. Kyc de bilinmeyen yerlere kimlikleri pasaportlari atmak zorunda kaliyoruz
jr. member
Activity: 139
Merit: 1
Sadece pasaport istemesi dışında güzel bir uygulama olmuş. Pasaport olmadan da KYC kabul eden bir çok Ico vardı geçmişte. Pasaport herkeste bulunan bir şey değil.
member
Merit: 31
kyc istenmesi ve facebook twitter gibi ödül programlarının iptali imza ve makaleden fazla kazanılmasını sağlayacaktır. kyc den dolayı imzaya da çok kişinin katılacağını düşünmüyorum artık daha fazla kazandırır amazix. ama riske değer mi kimlik göndermeye değer mi burası soru işareti
member
Activity: 490
KYC mantıklı bir olay ancak video ve ingilizce sorunları bir araya geldiğinde çoğu kişi üşeniyor ya da korkuyor KYC sürecinden. Tek sorunu bu. Bunu halledecek bir coin yapıverelim merkezsiz şekilde doğrulasın tüm ülkelerin vatandaşlarını.
member
Activity: 448
Merit: 33
KYC, facebook ve twitter olayından sonra bende katılmamaya karar verdim. Alacağımız 3 kuruş para birde kyc ile uğraşamam. Zaten alıp alamayacağımız veya ne kadar alacağımız bile belli değil.
member
Files.fm - Store, Share and Sell Files
İcolar ön satış fiyatlarının altına bile iniyor artık. Bundan sonra icolara yatırım yapan sayısının azalacağını düşünüyorum
full member
Activity: 616
Piyasanın zaten anası bellendi bounty ci adamdan ne diye KYC istersin ki ben anlamadım, ICO sürecinde yüklü alım yapanlarda iste de bizim gibi garibanlardan ne istiyon, katılmayız senin kampanyalarına olur biter
sr. member
Activity: 672
Merit: 254
Aslında kyc sorun olmaz bountyler zaten bir şekilde multinin engellenmesi lazım. Zira multiciler yüzünden piyasa çok kötü belli bir kesim parseyi topluyor. Hatta ve hatta her bounty için elde kağıt katılınalacak bounty nin adını  yazan bir kağıt ile selfie cekilmesi ve bunun photoshop gibi araçlar ile yapılamadığını denetleyen bir sistem olmalı. Böylelikle ödüller daha adil bir şekilde dağıtılabilir.

3-5 dolar para kazanacaksınız diye kim olduğu belli olmayan adamlara yazı yazıp selfie mi göndereceksiniz? Son 100 bounty konusunun 90'ı scam, ne dağıtım yapılıyor ne borsaya giriyor.
Buna rağmen kazanamayacağınız bir para için bu saçmalıklara girecekseniz buyrun her tarafa kyc gönderin.
Pages:
Jump to: