Pages:
Author

Topic: AmaZix'in bountylerine katılanların dikkatine - page 3. (Read 791 times)

member
Activity: 448
Merit: 10
Aslında kyc sorun olmaz bountyler zaten bir şekilde multinin engellenmesi lazım. Zira multiciler yüzünden piyasa çok kötü belli bir kesim parseyi topluyor. Hatta ve hatta her bounty için elde kağıt katılınalacak bounty nin adını  yazan bir kağıt ile selfie cekilmesi ve bunun photoshop gibi araçlar ile yapılamadığını denetleyen bir sistem olmalı. Böylelikle ödüller daha adil bir şekilde dağıtılabilir.
member
Activity: 448
Merit: 17
Airdrop vari kampanyalarına katıldım şuanlık hiç bi kyc istemediler belki yeni olucak kampanyalardan kyc falan isterler isterlersede veririz artık napalım
jr. member
Activity: 203
Merit: 1
Benim için bir problem oluşturmuyor kyc veririm nasıl olsa yasaklı ülke konumunda değiliz ico kayıtları için kyc veriyordum bunun içinde kyc sorun olmaz
sr. member
Activity: 361
Merit: 250
Bounty işleri gerçekten boka sarmaya başladı, bounty hunterlardan bile kyc istemeye başladılar, twitter facebook'a stake yazmıyorlar ödüller çok düşük. Forumun en önemli kısmı olan bountylerin böyle olmaması lazım gerçekten
member
Activity: 165
KYC olayına bende karşıyım her zaman da karşı olacağım. Anonimlik denilen birşey kalmıyor ortada. Atıyorum  sözde anonimlik üzerine kurulu projenin bountysine giriyoruz kyc geliyor karşımıza çok ironik Cheesy
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
Amazix ten yana zaten hiç şansım olmadı. Bir ara blog falan yazmak istedim ama sank i Türkçe istemiyorlar gibi geldi katılanların çok büyük bir kısmını saymıyorlar zaten. Üstelik onay almak için ismini verdikleri kişilerde size cevap vermiyorlar. Amazix git gide büyüdü herhalde şimdi de yakın çevresine verebilmek için böyle kurallar getiriyorlar diye düşünüyorum.
jr. member
Activity: 462
Merit: 4
Benim için sıkıntı yok katılrım hatta iyi oldu katılım az olur kyc zorunlu tutulunca imzam bitince bunların güzel projelerinden birine giricem 2-3 haftaya
member
Activity: 392
Şimdi ben bunların airdrop vari bütün bountylerine katılıyodum newsletter youtube falan olsun hepsine kyc yapmak cidden uğraştırıcı bi çözüm. Twitter ve Facebook kapamaları iyi olmuş onun yerine bitcointalk imza ağırlık verirlerse iyi olur
legendary
Activity: 2352
Merit: 2592
Chancellor on Brink of Second Bailout for Banks
+ Genel olarak KYC fikrine sıcak bakıyorum doğrusu bu.

- Twitter ve Facebook reklam yasakları nedeniyle ICO lar bu platformlarda ödül kampanyaları ile duyuruluyordu. Kaldırılmasına anlam vermek zor.
- İçerik oluşturmanın davetle olması saçma, kendi gruplarına dağıtılmayacağı konusunda bir garantisi yok.

kyc işini ben de destekliyorum hocam, hatta mümkün mertebe kyc isteyen bounty kampanyalarına katılmaya gayret ediyorum. bu tarz kampanyalarda fake user olmadığı için her zaman daha fazla bounty getirisi oldu.

Kyc ile ilgili her yere kimlik bilgilerini göndermek bana sıkıntılı geliyor. Ne yapabilirler nerde kullanabilirler bilmiyorum ama illaki bir açığı vardır sistemin.
member
Activity: 532
Merit: 12
KYC olması iyi olmuş bir sürü multi var en azından bir önlem olur ama sosyal medyayı iptal ederek bilmiyorum başarı oranı düşer gibi geliyor. Son olarak RKT bounty'sinde KYC yapmama rağmen illa pasaport istedi. Pasaport yok desekte kabul etmedi kimlik doğrulamasını ama kimlik doğrulama yaptık diye herhalde yine de yarısını yollamışlardı.

yuh artık pasaport ta istenmesi abartı olmuş. pasaport çıkartacak bir kişi emniyete yada nüfus müdürlüğüne gitse dedse ki pasaport çıkartacağım. karşıda ki memur sorsa ne için kullanacaksın (sormaz da hadi sordu diyelim) adama vereceğin cevap kardeş ico ya ya da bounty ye katılcağım oradan istediler desek.  Cheesy Cheesy Cheesy  kesinlikle memurun devreleri yanar. ne diyor bu adam diye aptal aptal yüzümüze bakar  Grin Grin Grin
full member
Activity: 840
Merit: 103
KYC olması iyi olmuş bir sürü multi var en azından bir önlem olur ama sosyal medyayı iptal ederek bilmiyorum başarı oranı düşer gibi geliyor. Son olarak RKT bounty'sinde KYC yapmama rağmen illa pasaport istedi. Pasaport yok desekte kabul etmedi kimlik doğrulamasını ama kimlik doğrulama yaptık diye herhalde yine de yarısını yollamışlardı.
Sizlerin gonderdigi kimlikler forumun baska yerlerinde satiliyor sonra birgun kimlik dogrulamasi yaptigin halde borsa hesabin hacklenirse felan lan bu adam benim selfie, kimligimi, pasaportumu nerden bulmusta borsaya kendini kanitlamis deme Smiley
member
Activity: 532
Merit: 12
kısacası buradan benim gibi lere ekmek çıkmaz. bu işte uzman kişiler bir şeyler kazanabilir. ayrıca kyc olayı ayrı bir muamma. hadi borsalara mecburiyetten kimlik vesaire veriyoruz ama bu tarz bounty ler için kimlik vermek ne kadar mantıklı. bir de bu tarz gruplar mümkün olduğunca geliri kendi çevresi ile paylaşmak istiyor ve kuralları ona göre değiştiriyor. bir aralar bountyhive vardı. o da zırt pıst kura değiştirerek iyice baymıştı. şuan da da pek populerliği yok zaten
sr. member
Activity: 672
Merit: 306
amazix iyi güzel de bir de bountylerden ufak ufak bile demiyorum baya büyük büyük tırtıklamasalar , sahte ceviriler ile tokenları çalmasalar iyi takım aslında
full member
Activity: 350
Merit: 106
zaten amk icolara kimliği vere vere bi hal olduk alıştık artık önümüze gelene vermeyede bountyde kyc nedir amk, o kadar multi hesap yöneten kimlikte bulur zaten çok zor mu zannediyor bunlar kimlik bulmayı nedir anlamadım ki.zaten dünyanın parasını kazanıyorlar ve yandaşlarada iyi kazandırıyorlar özellikle amazix için değil nerdeyse tüm managerlar bu şekilde
full member
Activity: 518
Merit: 102
simply getting the job done
istediğini vaadedsin bounty olarak, kyc vermeye sıcak bakmıyorum, yarın öbür gün ne olacağı belli olmaz, ne gereği var üç kuruş para alcaz diye adamlara bilgilerimizi teslim etmenin.
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
iyi oldu kyc doğrulamasının olması böylece dağıtılan ödülde artar multi hesaplar ortadan kalkar bende tüm bountylerde olmalı

Bir gün kara pazarda kimlik bilgilerinin satıldığını görürsen yine aynı şeyi düşünür müsün merak ediyorum. Kurumsal bile olmayan bu adamlara böyle bir piyasada nasıl bu kadar güvenebiliyorsunuz anlamak mümkün değil. Şimdiden birçok kimlik bilgisi yeraltı pazarına düşmüş bile.

Hocam birebir aynı şeyi düşünüyorum. Kimlik bilgisini vermek konusunda nasıl bu kadar rahat olunabiliyor aklım almıyor hala, hadi kimlik bilgisini geçeyim fotoğraflarımıza kadar gönderiyoruz. Neresinden bakarsam mantığım almıyor.
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
Blog ödülü bana kalırsa da saçma olmuş. Kendi adıma benim çok kovaladığım bir şey değildi ama bu haliyle tekele dönmüş sanki, bu kadar katı kurallar beni soğutuyor bu işlerden. 3 kuruşluk bir şeyler dağıtacaklar diye her türlü kimlik bilgimiz nerede geziyor belli değil.
sr. member
Activity: 2142
Merit: 424
multi yapan adamlar parayla sahte kimlik bulabiliyorlar. cok zor bi sey degil. hatta 10-15 tlye millet satin alabilirsiniz bence. kimlikler artik cok onemsiz oldu.
copper member
Activity: 1274
Merit: 555
https://refpa28543.top/L?tag=d_286347m_1264c_&site
Içinde bulundugum kampanya 7. Ayı devirdi. Kyc istemelerine bir sey diyemem eyv ama acayip zorluyorlar. Adres selfie kimlik istiyorlar ve net fotolari dahil zar zor onayliyorlar. Bountylerine giren belgeleri goze alarak girsin. Anadan babaya adresden kimlige kadar bagisliyorsunuz.
full member
Activity: 910
Merit: 105
Pages:
Jump to: