Pages:
Author

Topic: Amerikan borsalarının Türk hesaplarına el koyma ihtimali varmı? - page 2. (Read 612 times)

jr. member
Activity: 236
Merit: 1
Her şey beklenir bunlardan ezelden beri düşman bize yahudi sermayesi bizi bitirmek için yapmadıklarını bırakmazlar paramızada malımızada el koyar bu emperyalistler
sr. member
Activity: 1134
Merit: 342
Bu durum çok sıkıntılı olur. Umarım öyle bir şey olmaz. Yoksa halimizi harap olur. Yine de dikkatli olmak lazım.
member
Activity: 519
Merit: 16
Böyle bir olasılığa pek ihtimal vermiyorum açıkçası. Bittrex ve Poloniex borsalarında kendimce bir miktar yatırımım var. Bu borsalara Binance'den daha fazla güveniyorum.
jr. member
Activity: 294
Merit: 5
Pek ihtimal vermiyorum ama riske girmemek gerekir. Binance gibi borsalarda işlem görüyorsa oraya çekmekte fayda var. Diğer türlü de hodl durumuna göre cüzdana çekip kafa rahat olsun en azından.
jr. member
Activity: 268
Merit: 4
Olma ihtimali var bu yüzden amerikan borsalarında paranızı çekin mümkün olan en kısa zamanda. Kendini özgürlükler ve demokrasi ülkesi diye adlandıran amerikadan her şey beklenir.
newbie
Activity: 182
Merit: 0
amerikanın borsalardaki türk hesaplarına el koymasından daha büyük tehlike var karşımızda. Türkiye'nin bankalardaki hesaplara bloke koyması. ben bu ihtimali bile daha yüksek buluyorum.
jr. member
Activity: 378
Merit: 2
Eşeğini sağlam kazığa bağla, sonra Allah'a ısmarla demiş atalarımız her an tetikde olmak gerekli Amerika ile ilişkilerin gerilim dozu daha da artarsa hesaplara el koyma yapmayacakları iş değil bence. Konuyu açma nedenim bi nebze bile olsa böyle bir tehlikenin olduğunu fark ettirebilmekti, umarım gerçekleşmez arkadaşlar...
newbie
Activity: 210
Zamanında bitfinex yapmıştı bazı ortadoğu ülkelerinde ikamet eden asya asıllı kullanıcıların spekülasyon yaptığı gerekçesiyle hesaplarını askıya almış, paralarına el koymuştu. Bize neden olmasın ?
member
Activity: 140
Merit: 10
Hayır kötü tarafı böyle birşey olsa hiç bir hak iddia edemeyiz. Ya ne olacak bu dünyanın hali. Ne yani bu amerika hep böyle atını koşturacak mı ?
jr. member
Activity: 89
Ben öyle birşey olacağını düşünmüyorum. İrana resmi bir ambagro var genel itibariyle yani. Türkiye'ye ise sadec adalet bakanlığı ve içişleri bakanlığına karşı bi ambargo var. Yakın bi zamanda Türkiye'den amerika'ya heyet gönderilecek ve bu konu için masaya oturulacak yani sorun olmaz hocam.
newbie
Activity: 69
Şimdilik kriz aşılacak gibi duruyor ama ilerleyen zamanlarda başka bir sebepten yine ambargolar uygulanmaya başlanabilir. O yüzden sürekli tedbirli olmakta yarar var
jr. member
Activity: 91
Bu kadar panik yapacak durum mu var arkadaslar?
full member
Activity: 398
Merit: 101
Artık Coinbasede Türkiyeden withdraw yapılmıyo, muhtemelen İrandada yapılmıyodur. Bittrex geçen senen bikaç yüz Türkün ve İranlının hesabını kapatmıştı. Heran yine yapabilir, önleminizi alın.
newbie
Activity: 118
 İran ile Amerika arasındaki durum biraz extrem. İki ülke arasında savaş çıkma ihtimali bile uzak değil. Türk Amerikan ilişkileri henüz o pozisyonda değil. Tabi Amerikanın başında sarı reyiz olduğu sürece ilerde ne olabileceğini kestirmek biraz güç oda ayrı mesele
member
Activity: 406
Merit: 12
Böyle bir şeyin şu an gerçekleşmesi mümkün değil. İran ile Türkiye’yi Amerika karşısında bir tutmak ayrıca saçmalık. Her ne kadar son dönemde ipler gerilse de borsaların Türk müşterilerini mağdur etmesi söz konusu olmayacaktır.
jr. member
Activity: 91
Boyle bir durumun olma ihtimali cok dusuk. Binance oneren arkadaslar var. evet binance daha iyi. Ama bittrexten dolar olarak para cekile biliyorsun hem de ucretsiz.
member
Activity: 252
Merit: 10
neden böyle birşey olsun bunda Amerikayı ilgilendiren bir durum yok çoğu bursalarda zaten singapur malta gibi illagal olan yerlerde kurulur insanların kafasını bulandırmayın
newbie
Activity: 168
Bende işkillendim olur mu olur ambargo ayağına yapabilirler. Ben çektim amerikan borsalarından coinleri umarım olmaz böyle bir şey temkinli olmakta fayda var.
newbie
Activity: 112
abd nin türk hesablarına el koyması için baya ciddi gerilirim olması gerek bencee ondan dolayı abd borsanın türk hesablarına el koyacaklarına inanmıyorum ama yinede bu abd belli olmaz ama benim düşüncem olmayacak yönünde....
member
Activity: 504
Merit: 11
Amerika hükümeti böyle bir hamle yapmaz sorun olabilir ama 2 ülke stratejik ortak. hepsini geçtik vatandaşlara böyle bir hamlede bulunmaz. ayrıca iranla olan durum çok farklı yani bizimki bunun yanında çok basit kalır kafanıza takmayın hiç birşey olmaz

Aynen ben de katılıyorum.
ABD-İran arasındaki durum apayrı. Yıllardır süregelen bir durum var ortada. Bize bu tür bir kısıtlama getirmezler.
Pages:
Jump to: