Pages:
Author

Topic: Amerikan borsalarının Türk hesaplarına el koyma ihtimali varmı? - page 4. (Read 612 times)

newbie
Activity: 112
Merit: 0
Hiç belli olmaz yapabilirler vatandaş falan fark etmiyor abd için. Daha geçen vize krizi oldu orada direk vatandaşlara yapılan bir hamleydi. Temkinli olmakta fayda var diğer borsalara kaydırılabilir coinler.
newbie
Activity: 238
Merit: 0
İran durumu ile bizim aramızda dağlar kadar fark var. Öncelikle İran üstünde ambargo var bizim papaz davasından dolayı 2 bakanımızın ve hükümetin. Bütün İran kullanıcılarına değil de  İran ambargosunu bir şekilde kırmaya çalışan hesapların üzerinde yaptırım uygulamışlardır. Ha aramızda Süleyman soylu nun coinlerini yöneten biri varsa onun başı yanabilir Smiley
jr. member
Activity: 126
Merit: 2
Amerika hükümeti böyle bir hamle yapmaz sorun olabilir ama 2 ülke stratejik ortak. hepsini geçtik vatandaşlara böyle bir hamlede bulunmaz. ayrıca iranla olan durum çok farklı yani bizimki bunun yanında çok basit kalır kafanıza takmayın hiç birşey olmaz
jr. member
Activity: 532
Merit: 5
Böyle bir şey olabileceğini düşünmüyorum, böyle bir hakları da yok ayrıca.  Birçok borsa ve proje bu tip itilaflı durumlarda,  register olmadan önce uyarı yapma zorunlulukları var falanca ülkenin vatandaşı kayıt olamaz şeklinde.  Amerikan borsalarının kendi regülasyonlarını da iyi bilmek lazım, senin benim gibi normal insanlarla uğraşacaklarını düşünmüyorum.
hero member
Activity: 1204
Merit: 630
Hiç aklımda olmayan şeyi aklıma soktun. Olur mu olur. Bittrex'de ciddi miktar para var. Ancak ABD hükümeti bile Türk vatandaşlarına karşı bir şey yapmadı.
jr. member
Activity: 378
Merit: 2
Biliyorsunuz ki Amerikan hükümeti sorunlu olduğu İran'ın vatandaşlarınının coin  hesaplarına borsalarda el koymuştu.. Gerilen Amerikan Türk ilişkileri sonucunda İran'lı kullanıcıların başına gelenlerin bizim başımıza gelme ihtimali nedir?
Pages:
Jump to: