Bu yılın flaş takımı kim diye sorulacak olursa kesinlikle Villarreal derim, şampiyonlar liginde gruptan çıkmayı başarıp son 16 turunda Juventusla eşleştiler herkes açık ara farkla Juventus'u favori gösterirken ilk maçta 1-1 berabere kalıp ikinci maçta 75. dakikaya kadar maç 0-0 devam ederken bir anda penaltı kazandılar ve sonrasında Juventus'un panikleyip hızlı çıkmaya çalışırken kaybettiği topları da kazanıp kontra ataklarla golleri bularak maçın sonucunu 3-0 gibi inanılmaz bir skora getirmeyi başardılar. Bu başarı gerçekten tebrik edilesi bir başarı üstelik bu maçta Villarreal'in rakip kaleye isabetli sadece 3 şutu var ve 3'ü de gol oluyor biraz şans da yanlarındaymış diyebiliriz
Villarreal Juventus'u eledikten sonra çeyrek finalde Bayern Münih ile eşleşti, e tabii sonuçta Bayern Münihten bahsediyoruz her maç 4-5 tane sallamaya alışmış bir takım oldukları için haliyle kimse Villearrealin galibiyetine pek ihtimal vermiyordu ama ne oldu dersiniz ilk maçta Villerreal yine büyük bir sürpriz gerçekleştirdi ve Bayern'i 1-0 yendi hatta Villerreal bu maçta o kadar çok pozisyon kaçırdı ki çok daha farklı bir Villerreal galibiyeti ile karşılaşmamız işten bile değildi. Bu maçın ikinci ayağı 12 Nisan salı günü Türkiye saati ile 22.00'Da Allianz Arena'da oynanılacak, eğer zamanınız olursa bu maçı kaçırmamanızı kesinlikle tavsiye ederim, eminim nefes kesici bir müsabaka olacaktır. Oynanılacak İkinci maç özelinde konuşacak olursak yine büyük favori Bayern Münih gösteriliyor fakat ben bu maçın aynı Juventus-Viilerreal karşılaşmasının 2. maçı gibi olacağını hissediyorum, son dakikalara kadar ezici bir Bayern Münih üstünlüğü ve son anlarda kaybedilen toplarla kontra ataklardan gol bulan bir Villerreal.. biraz zor bir ihtimal ama sadece tahmin ediyorum işte
Evet bir mucize gerçekleşti ve Villerreal Bayern Münih'i eledi. Tahminleriminde büyük bir kısmı tutmuş
Bayern Münih son dakikalara kadar üstünlük kurup goller ararken kendi yarı sahasında kapanan Villerreal dakika 88'de çıktığı hızlı kontra atak sonrası golü buldu ve Bayern Münih'i saf dışı bıraktı. Villerreal'in yarı finale kalmasının güzel de olduğunu düşünüyorum en azından her sene alıştığımız o monotonluktan bir nebze de olsa bu yıl sıyrılacağız.
Buradan bir tahmin daha yapmak istiyorum; Villerreal'in bir sonraki turda Liverpool'a kesinlikle eleneceğini düşünüyorum şimdi diyeceksiniz ki Bayern Münih'i eler dedin neden Liverpool'a elenir diyorsun
çünkü çekirge bir sıçrar Juventus'u elersin, 2 sıçrar Bayern Münih'i elersin ama 3. de sıçrayacak gücü kalmaz artık da ondan