Bugün heyecan doruklara ulaşmaya başladı. Bu akşam saat 19.45'te Ajax - Beşiktaş maçı var. Açıkçası oldukça korkutucu bir maç da diyebilirim.
Çünkü Ajax grup maçlarının ilk haftasında Sporting'i deplasmanda 5-1 gibi ezici bir skorla yendi. Sporting'in kötü bir takım olmadığını düşündüğümüzde Beşiktaş için tehlike çanları çalıyor gibi geliyor bana. Beşiktaş o kadar şanssız bir takım ki neredeyse tüm önemli oyuncuları sakat ve alternatifler bile sıkıntı içerisinde. Ghezzal, Larin, Montero, N'Koudou, Pjanic, Teixeira, Vida gibi çok önemli eksikler var. Yedeklerde bile kaç kişi getirebilecekleri belli değil. İçimden bir ses, Ajax Beşiktaş'a da en az 4-5 atar diyor ama bakalım.
Eksiklere baksanıza ilk 11 den en az 3-4 kişi yok, Beşiktaşın muhtemel 11'e bakın Ersin, Rosier, Serdar, N'Sakala, Rıdvan, Josef, Gökhan Töre, Oğuzhan, Salih, Kenan, Batshuayi
Kenan çöp, Töre çöp, Salih e eh işte Serdarı pek bilmiyorum dikkat etmedim.
Türklerin çoğu zaten yabancı kuralından dolayı alındı yoksa bu takımda olacaklarını sanmıyorum.
Ajax'ın eksiklere bak birde Maarten Stekelenburg ile Sean Klaiber çok bir şey ifade etmiyor adamlar için.