Pages:
Author

Topic: Şampiyonlar Ligi 2023/2024 - page 57. (Read 11617 times)

full member
Activity: 1414
Merit: 161
November 25, 2021, 02:07:25 PM
Beşiktaş, Ajax'a karşı ilk yarıda gösterdiği performansla beni oldukça heyecanlandırmıştı. Ghezzal'in penaltı golü ile birlikte ibreyi iyice kendilerinin avantajına doğru çevirdiler. Fakat ikinci yarıda Ajax maçın kontrolünü ele geçirmeye başladı. Bunun sonucu olarak da goller bulmaları adeta kaçınılmaz oldu. Haller'in golleriyle Ajax maçı çevirmeyi başararak 2-1 kazandı. Belki çok düşük bi ihtimaldi ama Beşiktaş bu maçı kazanmış olsaydı Dortmund'dan 3.lüğü son haftada alabilme şansı olacaktı. Çünkü Sporting, Dortmund'u 3-1 ile geçti. Son maçta da Dortmund evinde Beşiktaş'ı konuk edecek. Ama kendimi kandırmak da istemem çünkü Dortmund her türlü kazanırdı.  Grin
full member
Activity: 725
Merit: 148
November 25, 2021, 12:36:35 PM
Kara Kartal bu gidişle 0 çeken ikinci türk takımı olacak gibi. Son maç Almanya da Dortmund'dan fark yemese bari. Bundan böyle şampiyonlar Ligi'nde türk takımı olmayacak uzunca bir süre.
member
Activity: 490
Merit: 13
BIB Exchange
November 25, 2021, 06:02:24 AM
Beşiktaş büyük beklentilerle girdiği grupta hezimeti yaşadı ve büyük ihtimalle Fenerbahçe'den sonra şampiyonlar liginde sıfır çeken ikinci Türk takımı olacaklar. Hak etti mi derseniz bence pisi pisine kaybettiği maçlar oldu, ben takımın sisteminde oyun tarzında çok sorun görmüyorum ama oyuncu kalitesi isim olarak iyi görünse de çoğu yetersiz. Seneye takım da gönderemiyoruz o konuda hak ettiğimizi aldık bizim bütün takımlarımızı 10 gömlek fazla şampiyonlar ligi
legendary
Activity: 2548
Merit: 1519
November 24, 2021, 04:55:51 PM
İyi başladık ama sonunu getiremedik, Şampiyonlar Ligi'nde Ajax bambaşka bir seviye. Tempoyu istedikleri gibi ayarlayabiliyorlar, ne zaman hücum yapmaları gerektiğini çok iyi biliyorlar ve ceza sahasına çok rahat giriyorlar. Haller gibi bulduğunu atan bir gol makinası var, toplam dokuz gole ulaştı Avrupa'da. Larin pozisyonları cömertçe harcamasa ve fark ikiye çıksa daha değişik bir skor görecektik ama maalesef girilen pozisyonlar değerlendirilemedi.
legendary
Activity: 2324
Merit: 1176
November 23, 2021, 04:29:28 PM
Manchester United İspanya’da kazanamaz diyordum ama şaşırdım 2-0 kazandılar yine cristiano bir gol attı bu adam 45 e kadar oynar herhalde diğer maçlarda önemli gördüğüm Chelsea 3-0 Juventus karşısında önde götürüyor yenecek diyorduk ama bu farkı kimse beklemezdi herhalde
hero member
Activity: 1190
Merit: 634
DGbet.fun - Crypto Sportsbook
November 23, 2021, 03:26:43 AM
Yarın Şampiyonlar Ligi'nde beşinci hafta maçları oynanmaya başlayacak ve birçok grupta sonraki tura çıkanlar belli olacak. E grubunda Bayern çıkmayı garantilemişti, Barcelona ve Benfica ikincilik için mücadele edecek. Beraberlik Benfica'ya yarayabilir o yüzden Barcelona kesin kazanmak için sahaya çıkacak.
F grubunda işler daha karışık, her takımın çıkma şansı sürüyor. Solskjaer kovulduktan sonra Manchester United'ın nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu. Villarreal'in evinde kaybetmeyeceğini düşünüyorum. İlk maçları dramatik bir sona sahne olmuştu. Atalanta da Young Boys'u yenerse bu grupta işler iyice karışır.

Benficanın gruptan ikinci çıkacağını düşünüyorum çünkü Barcelona bu sene hem ligde hem şampiyonlar liginde yeterli güzel oyunu sergileyemedi. Benfica daha şanslı. Villarreal ise bence de evinde kaybetmez.
legendary
Activity: 2548
Merit: 1519
November 22, 2021, 03:40:14 PM
Yarın Şampiyonlar Ligi'nde beşinci hafta maçları oynanmaya başlayacak ve birçok grupta sonraki tura çıkanlar belli olacak. E grubunda Bayern çıkmayı garantilemişti, Barcelona ve Benfica ikincilik için mücadele edecek. Beraberlik Benfica'ya yarayabilir o yüzden Barcelona kesin kazanmak için sahaya çıkacak.
F grubunda işler daha karışık, her takımın çıkma şansı sürüyor. Solskjaer kovulduktan sonra Manchester United'ın nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu. Villarreal'in evinde kaybetmeyeceğini düşünüyorum. İlk maçları dramatik bir sona sahne olmuştu. Atalanta da Young Boys'u yenerse bu grupta işler iyice karışır.
copper member
Activity: 1498
Merit: 1110
November 03, 2021, 06:11:07 PM
Beşiktaş, bu sene şampiyonlar liginde henüz puan kazanamadı.Diğer maçlarında da puan kazanma ihtimalleri bu oyunla biraz zor gibi görünüyor.Sporting Lizbon, Beşiktaş’tan 6 puan kazandı.Şimdi Borussia Dortmund ile aralarında olacak maçlar grubun Ajax’tan sonraki ikinci takımını belirleyecek.Muhtemelen Ajax 6/6 galibiyet ile grubu tamamlayacak ve ikinci üçüncü kendi kaderini kendi çizecek.

Temsilcimiz aslında çok iyi bir kura çekti gibi görülüyordu.Bu flaş skoru kimse beklemiyordu.
legendary
Activity: 2548
Merit: 1519
November 03, 2021, 05:34:15 PM
Adamlar çok daha iyi hem kadro kalitesi hem oyun seviyesi olarak, Türk takımlarının Avrupa'nın bir numaralı liginde artık hiç şansı yok makas kapanamayacak kadar çok açıldı. Bugün de fena sayılmayacak şekilde başlayan maçta ilk golü yedikten sonra art arda gelen gollerle takım dağıldı. En büyük iki problem topu kaptıktan sonra çabuk paslarla kontratağa hızlı çıkılamaması ve pozisyona girmekte zorlanılmadığı halde bitiricilikte bu sene çok büyük problem yaşanması denebilir. Otuz yıldır Beşiktaş maçlarını izliyorum Beşiktaş'ın lehine böyle penaltı çıktığını görmedim ama aleyhine olunca tereddüt dahi edilmiyor. Ayrıca 6 numara Palhinha'nın üç tane sarı kartlık müdahalesi olduğu halde maçı kartsız kapatması kafalarda büyük soru işaretleri oluşturdu. İlk iki pozisyonda kontrada tehlikeli atakları kesti, üçüncüde Can Bozdoğan'ı sakatladı. Oyuna sonradan girdiği halde çok iyi performans gösteren Can oyundan çıkmak zorunda kaldı ve yerini Oğuzhan vitaminsizine bıraktı. Kenan'ın ileride top tutamaması Batshuayi'nin önemini yeniden göstermiş oldu. Bazı oyuncuların sorumluluk almaktan kaçındığını gözlemliyoruz. En son Josef'in topa müdahale ederken kırmızı kart görmesini de tarihe not düşelim. Halı sahaya çağırmayacağım Töre gibi adamların Şampiyonlar Ligi'nde maça çıkması ise ayrı bir komedi.
legendary
Activity: 2324
Merit: 1176
November 03, 2021, 05:30:28 AM
Dün gece yakınen skorunu takip ettiğim ve ilk yarısını da izleyebildiğim maç Atalanta - Manchester United idi. Manchester United için önemli maçlardan birisiydi bu. Çünkü teknik direktör Ole Solskjaer'in günleri sayılı gibi durduğu için iyi sonuçlar almaya devam etmesi gerekiyordu. Premier Lig'deki 3-0'lık Tottenham galibiyeti hem kendisine hem de takımına şüphesiz hayat verdi. Bu maçtan sonra da galibiyetle evlerine dönmelerini umuyordum. Ancak aynı ilk maçta olduğu gibi, Atalanta'ya karşı bu maçta da zorlandılar. Ronaldo'nun 2 gollük hayat kurtarıcı performansı olmasaydı, sanırım yine bir mağlubiyet onları bekliyordu. 2-2'lik skor ile 1 puanı koparsalar da Ole yine eleştirilecektir.

Ronaldo, Real Madrid için herşeydi, Juventusa gitti onlar için her şey oldu şimdi kırmızı şeytanlara geri döndü onlar için de bu yaşına rağmen herşey gerçekten farklı bir dünyadan geldi herhalde Messi ile kıyas her zaman yapılıyor ama Messi barçadan psg gittiğinden beri verimli olamadı bu adam la Liga’da zirvedeydi serie a da zirvedeydi Premier ligde yine zirveye oynuyor başka bir oyuncu o atalanta’da çok şanssız be kardeşim ikinci golde yapacakları hiç bir şey yoktu öyle bir noktaya vurdu ki kaleci doğru anda zıplamasına rağmen yetişemedi
legendary
Activity: 1946
Merit: 1762
November 03, 2021, 05:01:10 AM
Dün gece yakınen skorunu takip ettiğim ve ilk yarısını da izleyebildiğim maç Atalanta - Manchester United idi. Manchester United için önemli maçlardan birisiydi bu. Çünkü teknik direktör Ole Solskjaer'in günleri sayılı gibi durduğu için iyi sonuçlar almaya devam etmesi gerekiyordu. Premier Lig'deki 3-0'lık Tottenham galibiyeti hem kendisine hem de takımına şüphesiz hayat verdi. Bu maçtan sonra da galibiyetle evlerine dönmelerini umuyordum. Ancak aynı ilk maçta olduğu gibi, Atalanta'ya karşı bu maçta da zorlandılar. Ronaldo'nun 2 gollük hayat kurtarıcı performansı olmasaydı, sanırım yine bir mağlubiyet onları bekliyordu. 2-2'lik skor ile 1 puanı koparsalar da Ole yine eleştirilecektir.
legendary
Activity: 2982
Merit: 1485
November 02, 2021, 12:10:49 PM
İlk on birde beş önemli oyuncusundan eksik yola çıkan Beşiktaş için Portekiz'de işler hiç kolay olmayacak. Stoperde Welinton ve Montero ile idare edilebilir, sağ beke Necip eklenebilir, orta sahada alternatifler bol ama santrafor bölgesinde Batshuayi'nin takım içinde alternatifi bulunmuyor. Güven Yalçın'ın kadroya yazılamaması önemli bir sorun oldu. Larin'i santrafora çekmek hem onun performansını düşürür, hem sol kanatta etkili bir oyuncunun bölgesi değiştirilmiş olur. Yine mecburen Kenan Karaman'ı ileride göreceğiz muhtemelen. Eksiklerin çokluğu hamle şansını da düşürüyor. Gökhan Töre'yi oyuna alıp bir şeylerin değişmesini bekleyemezsiniz.
Sporting CP ligde ve kupada çok formda gidiyor. Maçın favorisi olmaları sürpriz bir durum değil. Çok zor bir maç olacağı belli. Son iki haftadır gol atarak maç kazandıran Coates'e bu sefer daha büyük önlem alınmalı. Genel olarak bir umutsuzluk hakim ama maçta neler olacağını önceden bilemeyiz. Taraftar skordan bağımsız olarak iyi mücadele görmek istiyor.
sr. member
Activity: 1890
Merit: 333
October 20, 2021, 02:38:03 PM
Beşiktaş - Sporting Lizbon maçı tam bir faciaydı. Bu maçın öncesindeki ilk iki maçlarına baktığımız zaman, Sporting çok daha ağır yenilgiler almıştı ve oldukça zayıf görünüyordu. Beşiktaş da mükemmel değildi belki ama biraz daha iyi bir görüntü veriyordu. Bu maçta eksikler de dönünce ve Pjanic gibi yıldızları da ilk 11'de görünce dedim ki herhalde galibiyet gelebilir. Ama takımın performansı tam bir fiyaskoydu. Özellikle defansta bu kadar büyük bir rezillik görmedim. Köşe vuruşlarındaki büyük zayıflık yüzünden bu kadar fazla gol yemek kabul edilemez. Ajax'a karşı ayakta bile duramayan Sporting, burada aslan kesildi adeta. Defansın zayıflıklarını çok iyi değerlendirip galibiyeti de hak ettiler. Türk takımlarının Şampiyonlar Ligi'nde hala parlak bir performansı yok uzun süredir. Zaten artık elemeler olmadan direkt gidemeyecekleri için işleri çok çok zor.
member
Activity: 454
Merit: 37
October 19, 2021, 04:06:22 PM
penaltı penaltı. ofsayt ofsayt.. hala avrupada bıle hakeme kusur buldunzu ya helal olsun.... kaleye gıden topa elıyle yondegıstırıyor adam alakasız penaltı dyor .şaka mısın..adam kornerden 3 tane gol yıyor hala hakem dıyor  Grin Grin Grin Grin Grin  

lizbondan 4 yemek rezıllıgını de yaşattınız saolun

adanademirden yedıklerı gol ıcın memleketı ayaga kaldırdınız aynısını bugun attınız laf yok.demek kı karar dogruymus. onun için avrupanın çöp dedıklerını kurtuluş dıye yıldız dıye ulkemıze getırırsek bır sık olmaz bızım takımlardan gs de fb de bjk de avrupada bı book kazanamaz
legendary
Activity: 2982
Merit: 1485
October 19, 2021, 02:28:41 PM
İkinci yarıyı konuşmaya gerek bile yok çünkü ilk yarıdan hakemler maçı kimin kazanacağını tayin etmişti. Takımın moralini bozmaya kimin ne hakkı var? Beşiktaş korner kullanacakken aleyhimize alakasız penaltı düdüğü geliyor, yine de Teixeira mükemmel bir gol atıp geri dönüyoruz derken var iptal ediyor. Tam takım ateşlenmiş, havaya girmişken tüm enerjiyi çaldılar. Takdir haklarının çoğunu rakip lehine kullanması da ayrı bir şey, Teixeira haklı olarak çıldırdı.
Batshuayi'nin şanssızlıkları bitmiyor, adam bu sezon sürekli direğe takıldı. Pozisyona girmekte sorun yaşamadı ama bir tek kaleciyi çalımlayıp kaçırdığı pozisyonda kendisine kızabiliriz, bir de bugün çok ofsayta düştü. Takımın tüm morali düşmüş, konsantrasyon bozulmuşken ikinci yarıda kaçan pozisyonlara bir şey diyemiyorum.
Birbirinin aynısı iki gol yemek büyük hata, savunmanın duruşu çok yanlıştı. Nsakala için diyecek bir şey yok, elinden geleni yapıyor ama kapasitesi belli. Şampiyonlar Ligi seviyesinde değil maalesef. Pjanic de basit hatalar yaptı. Takım sakatlıklarla boğuşuyordu, haftalar sonra ilk kez ideal kadroyla çıktık. Yedeklerde hamle oyuncusu olmaması da büyük bir eksiklik. Hoca mecburiyetten Töre ve Karaman'ı oyuna aldı. Zaten hakkı olduğu halde başka değişiklik yapmaması da yedeklere güvenmediğini gösteriyor. Can Bozdoğan izlediğimiz maçlarda iyiydi ama tercih etmedi, hoca daha iyi bilir. Salih ve Oğuzhan oturup düşünsün neden tercih edilmediklerini.
Yüzde elli kapasite ile taraftar etkisizdi, en azından ilk yarı daha ateşli bol tezahüratlı, rakibi baskı altına alan bir taraftar olmasını beklerdik ama bu sezon genel olarak böyle geçiyor.
Türk takımları için Şampiyonlar Ligi defteri bu gece kapanmıştır. Uzun yıllar hiçbir takımın elemeleri geçip gidebileceğini sanmıyorum.
member
Activity: 454
Merit: 37
October 19, 2021, 02:13:26 PM
bizim erkeklıgımız kendı lıgımızde. mac 4-1 ama direkten dönen toplar lızbonlu oyuncuların bencıllıgı sayesınde 4-1 kaldı yoksa hezımettı malasef.tamam bjk de cok kacırrdı ama 2 katı pozısyon verdı. 3 kose vurusundan 3 gol yemek neyın kafası amk
legendary
Activity: 2324
Merit: 1176
October 19, 2021, 02:05:29 PM
Beşiktaş şanssızdı diyecek bir skor bile yok maçı izlemedim ama 1-1 e getirmiş Beşiktaş sonra 4-1 e kadar gelmiş skor çok üzüldüm ülke puanımız için sporting maçları çok önemliydi
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
October 19, 2021, 01:45:45 PM
portekiz takımlarının oyun anlayışını çok beğeniyorum. adamlar her zaman sahada net bir futbol ile oynuyorlar. beşiktaş için şanssız bir karşılaşma oldu. özellikle penaltı pozisyonu tam anlamıyla şanssızlıktan başka bir şey değil. ilk yarının sonundaki gol ofsayt olmasaydı, çok güzel bir vuruştu, maçın skoru 1-4 olmazdı diye tahmin ediyorum. eminim sizler de benim gibi düşünüyorsunuzdur. adamların attığı son gol de çok iyiydi. ersin'in o pozisyonda yapacağı bir şey yoktu çünkü 2'ye 1 pozisyonda rakibin arkadaşına pas vereceğini düşündü. herifin de orada zammmmmmp diye çakacağını kim düşünürdü?
sr. member
Activity: 2268
Merit: 470
October 10, 2021, 03:54:25 AM
19 Ekim'de Beşiktaş sahasında Sporting'i ağırlayacak. Beşiktaş için kritik maçların zamanı geliyor. Üst üste iki kere Sporting ile karşılaşacak. Buradan en az 4 puan çıkarabilirse çok iyi olur. Atiba, Pjanic, Ghezzal ve Larin'in ay ortalarında sakatlıktan dönmesi bekleniyor. Bu maçta oynayıp oynayamayacakları çok kritik olacak. Eğer oynarlarsa, Beşiktaş'ın İstanbul'daki maçı alabileceğine inanıyorum.
legendary
Activity: 2394
Merit: 1141
DGbet.fun - Crypto Sportsbook
October 01, 2021, 06:48:17 AM
...

Eskiden inanmazdım ama bahis baronları ciddi paralar kaldırıyor. Dün realin skorunu görünce daha da ayyuka çıktı ( futbolda herşey olabilir o ayrı konu ama)
Bana garip geldi. Leipzig yine hakeza. Özellikle Real maçında sherif öne geçtiği zaman bile ne paralar basılmıştır. Ne paralar döndü Allah bilir.

doğrudur hocam, kimse "olmaz öyle şey" demez/diyemez. herhangi bir maçta sağ açık oyuncusuna "sürekli içeri kat et" deseler, sağ bek oyuncusu ve doğal olarak takımın sağ tarafı maç boyunca çok zorlanır. sonuçta arada ne kadar güç farkı olursa olsun, zayıf olan takım gelip golünü atar. ne oyuncular, ne de biz seyirciler mağlubiyeti açıklayamayız ve durumu doğal bir sonuç olarak karşılarız. ihtimal de olsa her şey dönmüş olabilir; katılırım.
Pages:
Jump to: