Pages:
Author

Topic: Anlık Trade Meydanı / Sinyaller-Analizler / Ödüllü - page 2. (Read 886 times)

member
Activity: 602
Merit: 11
Arkadaslar herhangi bi islem yaparken veya trade ederken tamamen kendi dusunceleriniz ve arastirmalarinizla bunu yapin benden tavsiye
full member
Activity: 266
Merit: 214
Analist - Trader - Yazar
bu sinyallere dikkat edin. arkadaşlar sinyali önce kendilerine gönderiyorlar. sonra yükseltmek için sizi kullanıyorlar.

Kimden bahsettiniz?
member
Activity: 1050
Merit: 18
bu sinyallere dikkat edin. arkadaşlar sinyali önce kendilerine gönderiyorlar. sonra yükseltmek için sizi kullanıyorlar.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148

Acil el atmaları lazım, böyle bir günde düşmesi  Sad ytd

0,3177 usd anlık fiyat, bakalım nolacak?
member
Activity: 363
Merit: 17
Konu güzel, takibi de zevkli ama burdan anlık yakalamak zor olur. Telegram grupları sanıyorum bu konularda daha aktif ve faydalı olabiliyor. Oradan edinilen kazanımların sonuçları da burada yayınlanabilir. Biz de borsa deneyimleri elde ederiz.
hero member
Activity: 1064
Merit: 522
Proof-of-Stake Blockchain Network
Devamlı takip edilebilirmi bura bilmiyorum ama genelde telegramda daha aktif gruplar var bu konuda. Şuanda yön aşağı ve anlık trade açılcası ben tavsiye etmiyorum usdt de kalmak daha mantıklı gibi.
legendary
beyler ANKR bittrex'te 71 sat alış, binance'ta 58 sat satış. biraz alıp göndereyim dedim, gönderemedim. what the hell is going on?
73 alış oldu bittrex'te
neyse sattım bile çoktan Smiley Wink
full member
Analist - Trader - Yazar
BNB ieo süreci bittimine doğru düşmeye başlıyor.
Bu durumda BTC'yi mi USDT'ye mi geçmek daha mantıklı olur sizce hangisi?

full member
Analist - Trader - Yazar
3 güne kadar 8800 doları göreceğiz gibi duruyor.

Daha kısa vadeli olarak da 9440 dolar şuan btc bugün 9300'e tekar ineceğiz gibi duruyor. Önümüz karanlık bir tünel. BNB'de bağlı olarak düşüyor. Duruma ve hacimlere göre takipte olalım. Şimdilik short görünüyor.
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
BTC acayip bir düşüş oldu. Bu dolar bazında altlarıda etkiledi şuanda 10070 dolardan 9450 dolara düştü. Bunun altcoinlere yansımasını yakından izlemekte fayda var. Genelde bu btc dalgalanmalarında altlarda acayip güzel fırsatlar oluşuyor ve düzeliyor fiyat.
full member
Analist - Trader - Yazar
Gece saat 12'ye doğru bnb'de yükseliş bekliyorum.
Şuanki fiyarı 28,6 dolar. 29,5-30 dolar olabilir.
Gece saat tam 3:00'da ciddi bir dump olacak.
Düşüş ile beraber 27,9-28 dolara kadar düşebilir.

Snapshoot saatlerini gece üçe aldılar zira.
Bende her gece sabaha kadar ekran başında bekliyorum.

Grafik üzerinde sonuç:
http://prntscr.com/okphd6

23:25'te bu sinyali verdim. 28,6 dolar idi.
Tam ben yazdıktan sonra tam dediğim saatte gece 12 itibari ile yükseliş başladı.
Gece tam saat 3'te dediğim gibi dump oldu ve 28 dolardan döner diyordum ama 28,5 dolardan döndü.
Tam olarak beklediğim hareketi yaptı o gece. Sonucu paylaşmayı ihmal ettim kusura bakmayın.
Geceleri sabaha kadar ekran başındayım.
Her gece bu hareketlerden en az %3 cukka yapıyorum Smiley

legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
arkadaşlar başlıkta yazan "uzun süreli" al-satlar değil yani hold pozisyonu için burada içerik paylaşımı yapılmamalı. o konu için açılan bir sürü başlık mevcut, hatta onlar güncel değilse siz ileride değerleneceğini düşündüğünüz kripto paralarla ilgili yeni bir başlık açabilirsiniz. burayı bir nevi sinyal grubu olarak düşünün.
arkadaşlar biliyorum zorlayıcı olacak ama grafik paylaşımı eklenirse bence başlık daha çokomelli olur.
full member
Analist - Trader - Yazar
*Sinyaliniz doğru yada yanlış çıktığında kendinizi alıntılayarak bir değerlendirme yapabilirsiniz.

Sizi haklı yada haksız çıkaran indikatörleri ifade ederek bir sonrakinde buna daha dikkatli bakabiliriz.

Sevgiler.
full member
Activity: 1120
Merit: 200
Turkish Translator
CYBR tokenin uzun vadede kazandıracağını düşşünüyorum..Şu an idex ve LGX diye bir borsada, ekibini seviyorum tutacağım bir süre. Bakalım neler yapacaklar.
legendary
Düzenleme gelmiş başlığa iyi olmuş hocam. Bakıyorum da şu ana kadar 1 kişi tutturmuş. volviyi yakindan takip edelim belki bir dahaki paylaşımını yakalarız.

gospodin hocam ortalık kan ağlıyor, yine %15-20'lik baraj uygulaması gelmiş altcoinlere borsa gibi, çıkan geri düşüyor. şu an iotex aldım 68'den, neden?

70 tane uzun düsünüyorsan stake olayina katil derim. Bosu bosuna borsada bekleyecegine, stake yap temettü al. Ama stake yaparsan ha diye cekemiyorsun o da var, iyi düsünmek lazim. Ben autostake aktif ettim, temettülerimi de almak icin bugün cekmege niyetlensem 1 ay sonra elime gececek tokenlar. ha, temettüler yansin anaparami verin dersem yine 3 gün sonra elime gececek. burasi biraz gicik olmus ama ileride umarim degisir, düzelir...
eğer holderlar sağlam stake yaptılarsa iotx bunu sistemden görüp sağlam bir yükseliş gösterebilir. 3 gün süresi var Lydian hocamın dediği gibi, o arada stakeleri bozarlar borsaya atarlar derken tekrar düşer, hem stake ödemesinden kurtulurlar hem borsada hareket olur vs diyerek bir pump görmeyi umuyorum. elbette ytd Wink
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
Düzenleme gelmiş başlığa iyi olmuş hocam. Bakıyorum da şu ana kadar 1 kişi tutturmuş. volviyi yakindan takip edelim belki bir dahaki paylaşımını yakalarız.
sr. member
Activity: 868
Merit: 265
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
Dusk network şu an 1860 satlarda değerlendirilebilir
sinyal süresi maximum 1 hafta diyorum ama zannetmiyorum her an çıkabilir
3k ve üstünü görebilir diyorum. ayrıca ytd diyorum Wink Cheesy
Circulating supply sürekli artıyor, 55'ten 70 milyona ulaştı hatta geçti birkaç günde! Benden bu kadar... 2150 satoshi en son fiyat, kalanlara bol kazançlar dilerim.
Edit:güzel al-sat fırsatı veriyor ama bakalım nolacak 😀
Merit için teşekkür ederiz efenim

DUSK benimde takibimde... Kısa bir süre içerisinde atılım yapabileceğini düşündüğüm 2 kriptodan birisi. Diğeri de ERD. Ben ERD'nin henüz bir atılım yapmadığını düşünüyorum.
legendary
Dusk network şu an 1860 satlarda değerlendirilebilir
sinyal süresi maximum 1 hafta diyorum ama zannetmiyorum her an çıkabilir
3k ve üstünü görebilir diyorum. ayrıca ytd diyorum Wink Cheesy
Circulating supply sürekli artıyor, 55'ten 70 milyona ulaştı hatta geçti birkaç günde! Benden bu kadar... 2150 satoshi en son fiyat, kalanlara bol kazançlar dilerim.
Edit:güzel al-sat fırsatı veriyor ama bakalım nolacak 😀
Merit için teşekkür ederiz efenim
member
Activity: 532
Merit: 22
Şuan için altlarin hepsi çok aşağıda zaten. BTC biraz sabit dursa çoğu alt şaha kalkar gibi. Sinyal den ziyade yükseliş beklenen coin ya da token desek daha iyi olur. Ben oax bekliyorum...
jr. member
Activity: 47
Merit: 1
Güzel düşünmüşsünüz de şu ortamda zor görünüyor hocam.Altcoinlerde bir umut ışığı yok.Yükselmesi düşünülen coine de stopsuz girilmez şu ortamda.%5 kazanacağız derken birden %10 düşebilir.Çok kritik bir dönemden geçiyoruz.Benim takip ettiğim wepower vardı.65 civarı girip 71 sattan çıktım en son.Şu an beklemedeyim.En son japon bir şirketle anlaştı wepower.Bu kadar sağlam haberlerle bile altcoinlerde yaprak kımıldamıyor.Ani dumplar da alınıp biraz yükselince satmak yada farklı şekillerde adet çoğaltmaya bakmak gerekir şu ortamda.Bundan sonrası sabretmeye kalıyor sadece.
Pages:
Jump to: