Pages:
Author

Topic: Anlık Trade Meydanı / Sinyaller-Analizler / Ödüllü - page 3. (Read 886 times)

legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Anlık trade değil fakat potansiyeli olanları düşükten toplamak isteyenler için OAX ve Pundix alım fırsatı olabilir şu sıralar. Yani kısa vadeli değerlendirilebilir. Tamamen şahsi fikrimdir, analiz ya da sinyal takibi yapmadım. Ben OAX için 895 sat, Pundix için de 5 sattan alış verdim bekliyorum. Belki birkaç haftaya 2-3x yaparlar. Kısa vade için önerisi olanlar ya da olumlu/olumsuz düşünenler fikirlerini yazsınlar.
full member
Activity: 266
Merit: 214
Analist - Trader - Yazar
Anladım. Düzeltelim o zaman. Yani kötü bir maksat yoktu yinede türkçe bilmeyip arama ile bakan yanlış anlayabilir. Haklısınız.

Coin ödülü olarak düzenledim. Rahatsızlık için kusura bakmayın
legendary
Activity: 2646
Merit: 1333
Gospodine hak veriyorum, El-Cezeri ne niyetle yaptığını, işe yarar başlıklar açmak istediğini biliyorum ancak sıkıntı orada değil. Arkadaşlar globaldeki bir kesimde bizim lokal gruba karşı ciddi düşmanlık var, bunu lütfen "dünya Türke düşman" falan gibi saçma sapan hamasi anlamda yazdığımı düşünmeyin, realiteden bahsediyorum. Bunların en önde geleni de artık eski yetkisinde olmasa da sürekli fırsat kolluyor ve kesinlikle yalnız değil.
Şu 5 harfliyi Cheesy postlarınızda bu kadar sık dillendirmeyin, talep etme, yalvarma, ticaretini yapma vb bin türlü bahaneyle zarar görebilirsiniz, bir gün bir bakmışsınız hesabınız kızarıvermiş, dikkat edin.
hero member
Activity: 1204
Merit: 630
@Gospodin hocam, düzgün faydalı karlı analiz ve sinyal paylaşana merit verebiliriz dedim sadece. Kusur değil bu herhalde. Bana değil direk kendiniz yararlı görürseniz verin. Teşvik amaçlı bu cümle. Yoksa forumda yazan yok nerdeyse. Niye rahatsız oldunuz ki? Rahatsız olman tabiki umrumda.

Selam

gospodin üstadında dediği bu. Bunu vaat ederek işe başlanması doğru değil diyor. merite merit gibi muhabbet dönmeye başlıyor bir yerden sonra. her neyse hayırlısı olsun.
full member
Analist - Trader - Yazar
@Gospodin hocam, düzgün faydalı karlı analiz ve sinyal paylaşana ... t verebiliriz dedim sadece. Kusur değil bu herhalde. Bana değil direk kendiniz yararlı görürseniz verin. Teşvik amaçlı bu cümle. Yoksa forumda yazan yok nerdeyse. Niye rahatsız oldunuz ki? Rahatsız olman tabiki umrumda.

Selam
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
Bu yazdığım postu birileri şikayet edecek biliyorum ama kusura bakmayin arkadaşlar bence bu merit dağıtımını kötü kullaniyorsunuz. Son birkaç haftadır sürekli olarak görüyorum açılan her başlıkta "ooo güzel yazana merit" ben rahatsız oldum ve benim rahatsız olmam sizin sikinizde olmamalı zaten Grin

Ben de sinyal vereyim: 1 liran var mı abe?
full member
Analist - Trader - Yazar
8500 seviyelerini göreceğini düşünmekteyim

Aynen hocam derinlik-hacim analizinden benimde okuduğum kadarıyla 8900-8800 dolar seviyesini göreceğiz. Bunun vadesi 7 gün kadar. Şuan btc 9700 dolar. Bu gerçekleştikten sonra yukarı doğru bir düzeltme olacak ama daha sonra 8200 dolar baskısı başlayacak.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
Dusk network şu an 1860 satlarda değerlendirilebilir
sinyal süresi maximum 1 hafta diyorum ama zannetmiyorum her an çıkabilir
3k ve üstünü görebilir diyorum. ayrıca ytd diyorum Wink Cheesy
full member
Activity: 938
Merit: 115
Selamlar üstad, gene ilginç ve faydalı bir konu başlığı olmuş. Benim düşüncem tam olarak trade olur mu bilmiyorum ama bitcoinin 8500 seviyelerini göreceğini düşünmekteyim. Bu düşüncemi bir ay önce açtığım aşağıdaki konu başlığında gerekçesi ile anlatmaya çalıştım.

https://bitcointalksearch.org/topic/m.51600787

https://bitcointalksearch.org/topic/m.51615554

Edit : Teşekkür ederim Vispilio
full member
Analist - Trader - Yazar
Gece saat 12'ye doğru bnb'de yükseliş bekliyorum.
Şuanki fiyarı 28,6 dolar. 29,5-30 dolar olabilir.
Gece saat tam 3:00'da ciddi bir dump olacak.
Düşüş ile beraber 27,9-28 dolara kadar düşebilir.

Snapshoot saatlerini gece üçe aldılar zira.
Bende her gece sabaha kadar ekran başında bekliyorum.
full member
Analist - Trader - Yazar
(Burada yapılan yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.)

Biliyorum pek kalabalık değiliz. Aktif olanlar da günlük trade yapan pek fazla kimse yok.
Yinede böyle bir er meydanı olsun istedim. Fikir teatisine teşvik babında.

Kalıp:
Anlık kısa vadeli gördüğünüz fırsatları buraya yazın lütfen.
Yapabiliyorsanız bu düşüncenizin sebeblerini açıklayın.
Şuanki fiyatını, sinyalinizin süresini ve tahmin ettiğiniz fiyatı yazın.
Sinyaliniz doğru yada yanlış çıktığında kendinizi alıntılayarak bir değerlendirme yapabilirsiniz.

Tahmin yazmaktan çekinmeyin lütfen. Yanlış yapanı vurmuyoruz.
Bir tahmininiz yanlış çıksa bile bu bir indikatör eleme fırsatı olur.
Yani sizi yanıltan indikatörü-değişkeni keşfetmiş oluruz. Sonrakinde dikkat ederiz.
Bunun için açıklama yazmanız da önemli.
Asıl amaç kendimizi doğrulamak ve sürekli geliştirmek.

Ödül:
Düzgün sinyal yazan ve tahmini doğru çıkan arkadaşlara elimden geldiğince ufak tefek çam sakızı coin vereceğim/verelim.
Ayrıca sinyali doğru çıkan mesajları buraya sabitleyeceğim.

Oyun başlasın...!
Pages:
Jump to: