Pages:
Author

Topic: [ANN] Bowhead Sağlık : Kişiselleştirilmiş Sağlık Platformu (ICO AÇIK %23 BONUS) - page 2. (Read 3597 times)

sr. member
Activity: 322
Merit: 250
Bu tarz projeler ileriki yıllarda iş yapar bizim ülkemizde değil ama blockchain işine giren estonya ve rusya gibi ulkelerde gerçekten kullanılabilir
evınızde yapacagınız bazı testlerı blockchaıne yukleyerek saklamak ve her zaman her yerden doktorların erişimine açık olması ve direk ilaç yazılabilmesi
gerçekten muthiş bir fikir basit hastalıklar için (şeker,tansiyon vb) kurumlara gitmeye gerek olmaması bence çok güzel birşey
sr. member
Activity: 546
Merit: 280
ICO bitimine son 2 saat kaldı katılmak isteyenler için son saatler

Ayrıca bounty ödemelerinin 14 Eylül'de yapılması planlanmaktadır

sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Adamlar o kadar alet geliştirmiş bu aletler direk nete bağlanıyormu acaba sonuçları nasıl saklıyor blockchaınde,bende biraz uçuk olmasının yanında çagımızın ılerısınde bır proje
full member
Activity: 322
Merit: 112
sona doğru biraz hızlanmış sanki ama yinede lot2 bitmeyecek gibi duruyor. şahsen yatırım yapılabilir olarak görüyorum projeyi fakat yatırım miktarı düşük kaldı dex e girdiğinde bi miktar alınabilir
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
Farklı bir proje realiti ile blockchain teknolojisini birleştirmişler ama pek tutmamış gibi görünüyor ileride bu tarz projeler daha çok görülecektir.
sr. member
legendary
Activity: 1218
Merit: 1000
Bildiğin tırt projeydi, çok bile toplamış 😉

tam nick-mesaj uyumsuzluğu olmuş  Smiley
sr. member
Activity: 420
Merit: 252

Oldu mu şimdi sen doktorsun bir de destek olman lazım sağlık projelerine Smiley Hangi borsalara gireceği ile alakalı bir gelişme var mı?
full member
Activity: 406
Merit: 189
hero member
Activity: 504
Merit: 500
Ne kadar satıldığını dolar bazında niye göstermiyorlar? Satılan token sayısına göre hesaplama yapmaya mı uğraşacağız? Sağlık projeleri çok iş yapamıyor ptoy olsun hcc olsun iyi durumda değiller. Ben yine de bir süre izlemede kalacağım bowheadi.

ben daha iyi bir performans bekliyordum bu projeden ama düşük kalmış yatırım bu gidişle lot2 bile zor bitecek gibi.sonradan gelişmeler devam ederse belki iş yapabilir

2-3 gün kalmış lot2'nin bile bitmesi imkansız.

tahmini olarak 1.7 milyon usd ye denk geliyor, pekte fena sayılmaz aslında ama hedeflerine göre düşük kalmış
sr. member
Activity: 336
Merit: 259
Ne kadar satıldığını dolar bazında niye göstermiyorlar? Satılan token sayısına göre hesaplama yapmaya mı uğraşacağız? Sağlık projeleri çok iş yapamıyor ptoy olsun hcc olsun iyi durumda değiller. Ben yine de bir süre izlemede kalacağım bowheadi.

ben daha iyi bir performans bekliyordum bu projeden ama düşük kalmış yatırım bu gidişle lot2 bile zor bitecek gibi.sonradan gelişmeler devam ederse belki iş yapabilir

2-3 gün kalmış lot2'nin bile bitmesi imkansız.
hero member
Activity: 504
sr. member
full member
Activity: 490
Merit: 193
ico çok yavaş ilerliyor geçen günler merak edip bakmıştım 2 gün önce falan sadece 150000 token satılmış heralde2 günde,imzasına girenler sabırtaşı heralde inşallah beklediklerini alırlar proje uzun vadede kazançlı olabilir
sr. member
Activity: 728
Merit: 264
Nufusu hızla yaslanan gelir seviyesi yüksek özellikle batı ulkelerinde bu tarz projelerin tutacagını dusunuyorum ben. Ekip doktorlardan olusuyor zaten adamlar hakkından gelebiliyor olsa bu tarz bi projeye bile soyunma ihtiyacı duymazdı zannımca. Hatta oyleki adamlar ozel cihazlar bile gelistirmis sırf olayı otonom hale sokabilmek adına. Millet sırada bekliyor olmalı ki adam ugrassın gelistirsin bu tarz birseyi bana göre. Fena tanıtımda yapmadılar ayrıca.
sr. member
hero member
Activity: 574
ya bu kadar uzun ico mu olur ya yıl sürseydi bari inş toplayamazlar mk örnek olur diğer projelere deli oluyorum böyle uzun ico lara arkadaş.

Valla müstehak hocam bu tür projelere. Ne kadar uzun tutarsam o kadar çok satarım mı sanıyorlar, anlamak mümkün değil. Yatırımcıyı da, kampanya katılımcılarını da bezdiriyorlar. Kendileri kaybediyorlar, bu tür ICO'lar güzel örnek olacak sonradan gelenler için
legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
ya bu kadar uzun ico mu olur ya yıl sürseydi bari inş toplayamazlar mk örnek olur diğer projelere deli oluyorum böyle uzun ico lara arkadaş.
full member
Activity: 266
Merit: 242
3.lota geçermi muamma açıkcası ilk lot fıyatı uygun dıye ınananlar girmiş almış ortalam 30cent desene 1 mılyonda zaten 300bin dolar yapar
başka adamlar bu mıktarı bounty dagıtıyor,yanı bu projede çöplerin arasına karışmak uzere
şimdiden geçmiş olsun

hero member
Activity: 574
Ne kadar toplandığıyla alakalı bir bilgi yok mu sitesinde bulamıyorum? Başarılı olurlarsa borsaya çıktıktan sonra uzun vadeli düşündüğüm coinlerden biri.

https://tokens.bowheadhealth.com/ linkten bakabilirsiniz. Şuanda 2.lot'ta hardcap yapacağını zannetmiyorum. 40-50 gün ICO olması çok saçma gerçekten 2-3 hafta yap reklamını hazırlığını 10 günde de ICO'yu yap olsun bitsin. Böyle olunca genelde çuvallıyorlar.
İlginç proje aslında, cihazlar hakkında bir şey diyemeyeceğim fakat sağlık verilerinin blockchain üzerinde işlenmesi güzel fikir. Şimdilik takipteyim
Pages:
Jump to: