Pages:
Author

Topic: [ANN] Bowhead Sağlık : Kişiselleştirilmiş Sağlık Platformu (ICO AÇIK %23 BONUS) - page 3. (Read 3597 times)

sr. member
Activity: 336
Merit: 259
Ne kadar toplandığıyla alakalı bir bilgi yok mu sitesinde bulamıyorum? Başarılı olurlarsa borsaya çıktıktan sonra uzun vadeli düşündüğüm coinlerden biri.
hero member
Activity: 539
Merit: 500
Evet dediginiz gibi bu kadar uzun suren icolardan gina geldi spectiv de cok uzun surdu.Pillar ne guzel kisaydi zaten 2 hafta bir ico icin yeterli olmali

bence 2 hafta bile çok pillar 2 gün sürdü ico su,max süre 1 hafta 10 gün olmalı hem bontyciler rahat eder hemde hızlı bi şekilde ak kara meydana çıkar,40 gün ico mu olur ya şu an girdiğim kampanyada da süre uzun ama projeden umutlu olduğum için bekliyorum sağlam ico yok piyasada
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Evet dediginiz gibi bu kadar uzun suren icolardan gina geldi spectiv de cok uzun surdu.Pillar ne guzel kisaydi zaten 2 hafta bir ico icin yeterli olmali
hero member
Activity: 504
Elipte bulunan doktorlar iyi is cikartabilir,yani sonucta adamlar doktor olmus insan bir saygi duyuyor bunlar dolap cevirmez diyor ama kripto dunyasinda hicbirseyin garantisi yok

bende dolap çevireceklerini düşünmüyorum fakat ico süresini çok uzun belirlemişler insanlar da nasıl olsa zaman var diyerek sallayıp girmiyor bence. ico süreleri max 1 hafta olmalı uzun süren icolardan bi cacık olmuyor zaten 2 günde belli oluyor ne kadar yatırım alacağı az çok uzattıkça b.ku çıkıyor
sr. member
Activity: 322
Merit: 250
Elipte bulunan doktorlar iyi is cikartabilir,yani sonucta adamlar doktor olmus insan bir saygi duyuyor bunlar dolap cevirmez diyor ama kripto dunyasinda hicbirseyin garantisi yok
full member
Activity: 210
Merit: 100
gecenlerde baktigim bir proje. saglik sektoru hakkinda fazla proje yok simdilik. bence bu firsat yaratabilir.
sr. member
Yabanci basliktada gelistirilen cihazlar borumu diyenler varda cok bir bok yapmiyorlar yani cogu hazirda olan seyler yani.Sanki kandan kanser testi yapiyor sekere,kolestrole falan bakiyor.Devlet seker olcen cihazlari belese veriyor bunlarin tek farki internete girip veri gondermesi herhalde.Baska bir numarasini goremedim ben
full member
Activity: 150
Merit: 110
Sağlık en önemli sektörlerden birisi olsa da proje bana da pek umut vermedi. Aslında fikir olarak farklı ve mantıklı ama yeteri kadar sürdürülebilir ve anlaşılır değil. yatırım toplasa bile gerisinin geleceğini pek sanmıyorum. yine de bol şans dilerim
hero member
Activity: 868
Merit: 1003
Bu tarz üçüncü parti projelerden medet ummuyorum. Çünkü 1-2 seneye hepsi yok olup gidecek. Bu gün yüzü gibi belli bir şey. Saçma sapan fikirler öne sürüp iş yapmasını ummakla en büyük yanlışı icoyu düzenleyenler yapıyor. Gene de yatırım toplar.
full member
Activity: 266
Merit: 242
Bounty kısmı çok sert yönetilen bir proje ben başarılı olacagını duşunuyorum günümüz için biraz uçuk bir proje ama gelecekte iş yapması muhtemel
sağlık sistemini ucuza getirmenin yollarını araştırıp bulmuşlar ve başarılı olmalarını isterim açıkcası
full member
Activity: 190
Merit: 100
Iyice sacmalamaya basladilar. Saglik icin coin. Hic gulecegim yoktu valla. O kadar cok hayal sattilarki yeni yeni hayal ico fikirleri bulmaya zorluk cekiyorlar. Sonrafa sacma fikirler ortaya cikiyor Grin

ortaya koyulmuş reel bişeyler var ve fikir çoğu saçmasapan icoya göre daha güzel geldi bana. dediklerinizin bir kısmına katılıyorum ama adamlar yerden yere vurulmayı haketmiyor bence

Katılıyorum, bence de farklı ve gerçekçi bir fikir kopya veya çalıntı projeden daha iyidir. Başta dikkatimi çekmişti ama arada kaybolmuş gitmiş proje. Ico da bol şans ve başarı dilerim.
hero member
Activity: 798
Sovryn - 300-500% APY on USDT Deposit
Iyice sacmalamaya basladilar. Saglik icin coin. Hic gulecegim yoktu valla. O kadar cok hayal sattilarki yeni yeni hayal ico fikirleri bulmaya zorluk cekiyorlar. Sonrafa sacma fikirler ortaya cikiyor Grin

ortaya koyulmuş reel bişeyler var ve fikir çoğu saçmasapan icoya göre daha güzel geldi bana. dediklerinizin bir kısmına katılıyorum ama adamlar yerden yere vurulmayı haketmiyor bence
copper member
Activity: 1274
Merit: 555
https://refpa28543.top/L?tag=d_286347m_1264c_&site
hero member
Activity: 798
Sovryn - 300-500% APY on USDT Deposit
Ben ısındım bu proje güzel gibi ortada reel bişeylerde var , iyi hazırlanmış görünüyor ekip. Icoda da başarılı olacağına inanıyorum duruma göre yatırım yapabilirim
sr. member
Activity: 784
Merit: 259
facebook bounty kampayasından nedensiz yere çıkartılıyorum. anlamadım sebebde belirtmemişler.
full member
Activity: 266
Merit: 242
çok ütopik bir proje tamam iyi hoş çok güzel ama mıllet bu aletleri alacak sonra testleri yapıp blockchaine yukleyecek de doktor bakacak reçete yazacak faan
biraz uçuk degilmi sizcede arkadaşlar
Aynen dostum bencede o sekilde simdi kim alacak o aletleri acaba,hangi ulkelerde kullanilabilir bu siste.Onumuzdeki 5 yil bir gelisme gosteremez bence bu proje
sr. member
Activity: 546
Merit: 280
ICO devam ediyor arkadaşlar önsatışda 1m in üstünde token satıldı. şu an %23 lük bonus geçerli olan 4m coin satışta katılmak isteyenlere duyrulur

hero member
Activity: 698
Merit: 506
sağlık sektörü tabanlı projeler pek yok bildiğim kadarıyla sağlam iş çıkarabilirlerse pazarın kaymağını yemeleri muhtemel.
sr. member
çok ütopik bir proje tamam iyi hoş çok güzel ama mıllet bu aletleri alacak sonra testleri yapıp blockchaine yukleyecek de doktor bakacak reçete yazacak faan
biraz uçuk degilmi sizcede arkadaşlar

aslında değil zaten yapılan bir uyugulama mesela bir doktora gittiniz tahlil falan verdi yaptınız adam bişey yok dedi . sonra içiniz rahat etmedi başka bir doktora gittiniz ama bu sefer ellinizde tahliller var onlara baktı ve size iyisiniz yada şölye bir problem var dedi. yani tahlil sabit bir değer.
Iyide cigir acan projesi verinin blockchainde saklanmasi degilki gelistirdikleri aletlerle testlerin yapilarak zincirde saklanmasi ve ilerideki asamada recete sistemininde online olabilmesi
Pages:
Jump to: