Pages:
Author

Topic: [ANN] [EDG] EDGELESS - Mainnet Versiyon 0.1 ☘️ - page 24. (Read 99768 times)

full member
Activity: 211
Merit: 100
Edgeless bu sefer düşüşten etkilenmedi diyemeyiz, toparlanıp kendine gelmesi gerek, aslında önlerinde proje çok elbette yeni bir haber açıklancaktır.
sr. member
Activity: 700
Merit: 270
Bu seferki düşüşde bence o kadar da başarılı değildi 23 k lara kadar geriledi. Bence artık bir haber gelmesi lazım yoksa sıkılıp kaçnlar olmaya başlayabilir. En yakın zamanda umarım yeni ve güzel haberler gelir.

Haber kurtarmaz şu an için Piyasa komple bir düşüşte buda büyük ihtimalle etkiliyor olabilir belki eski seviyelere bile gelme olasılığı yüksek diyebilirim.
sr. member
Activity: 462
Merit: 250
Bu seferki düşüşde bence o kadar da başarılı değildi 23 k lara kadar geriledi. Bence artık bir haber gelmesi lazım yoksa sıkılıp kaçnlar olmaya başlayabilir. En yakın zamanda umarım yeni ve güzel haberler gelir.
hero member
Activity: 969
Merit: 1000
Piyasalarda genel bir düşüş yaşarken ayakta kalan coinlerden biriydi aklımda şu soru var piyasalar toparlandığı sırada piyasalar ile beraber bir yükseliş sağlarsa nerelere gelebilir bu coinin değeri
hero member
Activity: 854
Merit: 500
Başından beri desteklediğim gelecek gördüğüm bir coin. Emin adımlar ile ilerliyor ama şimdilik beklenti bu ayın sonunda büyük bir haber geleceği yönünde eğer gelmezse dökülmeler olabilir.
sr. member
Activity: 546
Merit: 280
Önce ltc den çıktım uçuşa geçti sonra edg den az miktar karla çıktım oda uçuşa geçti. elinde tutan arkadaşları tebrik ederim güzel kazanç sağladılar
full member
Activity: 211
Uzun vadeli olarak yatırım yapılabilecek bir coin bütün coinler haziran başından beri sallanıyor düşüyor, edg hala ayakta tabi bunda korelilerin projeye olan yoğun ilgisi etkili.
sr. member
Edgeless için yaz sonu 1 dolar seviyesini bekliyordum.Ama sepetimde olan diğer coinlerin bu kadar düşmesiyle edgeless den çıktım.Alım fırsatı olarak gördüğüm coinlere giriş yaptım şuan.Umarım yanıltmazlar beni.Edgeless'in hala yükseleceğini düşünüyorum bu arada.

Şahsen mantıklı bir karar ama normal şartlarda diğer coinlere nazaran bu coin şu an için daha avantajlı. 0.75 seviyelerinden çıksaydınız keşke ne kadar yüksekden çıkarsanız o kadar iyi olurdu. Smiley
sr. member
Activity: 560
Merit: 256
Edgeless için yaz sonu 1 dolar seviyesini bekliyordum.Ama sepetimde olan diğer coinlerin bu kadar düşmesiyle edgeless den çıktım.Alım fırsatı olarak gördüğüm coinlere giriş yaptım şuan.Umarım yanıltmazlar beni.Edgeless'in hala yükseleceğini düşünüyorum bu arada.
sr. member
Enteresan bir coinmiş cidden düşmek bilmedi pek bekledi bekledi zamanı gelince fırladı yukarı gitti. Eski fiyatları cidden bedavaymış ama yararlanamadık işte bir şekilde hafif tırstık. Böyle olacağını bilsem uzun vade için binlerce daha satın alır tutardım aylar öncesinden.

Her proje için bazı faktörler vardır. Ama her proje için bu şekilde yükselecek diye bir kaide yoktur. Edgeless bir anda çıkış yakalayan bir coin oldu.
hero member
Activity: 868
Merit: 502
Enteresan bir coinmiş cidden düşmek bilmedi pek bekledi bekledi zamanı gelince fırladı yukarı gitti. Eski fiyatları cidden bedavaymış ama yararlanamadık işte bir şekilde hafif tırstık. Böyle olacağını bilsem uzun vade için binlerce daha satın alır tutardım aylar öncesinden.
ahh be hocam keske bılebılsekte aylar öncesınden artcak coinlerden bınlerce alabılırsek ama nerdeee Cheesy ilahi bır guc lazım onun Cheesy
sr. member
Activity: 756
Merit: 290

aylar sonrasını bilmeye gerek yok, bi 10 dakika sonrasını kestirebilsen dünyayı değiştirirsin zaten Smiley
full member
Activity: 309
sr. member
Merit: 290
merhaba bazı sorularım ve anlamadığım şeyler var.minumum bet tutarı ne zaman düşürülcek? ve house edge %0 diyor. bu house edge nedir? son olarak kasanın kazandığı fazla para nereye gidiyor? sonuçta bu bir kumar ve kasa her zaman kullanıcıdan fazla kazanır.

bet tutarı demo sitede eth 15 usd civarındayken yazıldığından 0.01 eth makul görülmüştü, full sürümde bir ayar çekilir herhalde
house edge karışık bir terminoloji o konuyu ben pas geçeyim Smiley
kasanın kazancı akıllı kontrat üzerinde takibi yapılabilecek
full member
Activity: 236
Merit: 101
merhaba bazı sorularım ve anlamadığım şeyler var.minumum bet tutarı ne zaman düşürülcek? ve house edge %0 diyor. bu house edge nedir? son olarak kasanın kazandığı fazla para nereye gidiyor? sonuçta bu bir kumar ve kasa her zaman kullanıcıdan fazla kazanır.
hero member
Activity: 969
Merit: 1000
Benim mailime de monaco slack diye bir yerden mail geldi.Şuna benzer şeyler diyordu kontrol etmeniz gerekiyor coinlerinizi yoksa yaşanacak sorunlardan biz sorumlu değiliz kayıp olabilir siteye bir tıkladım sonu .io ile bitiyor ama arayüz filan gerçekten aynısı olmuş çok can yakabilir siz siz olun her şeye dikkat edin.
hero member
Activity: 518
Merit: 500
dikkat etmek lazım bu piyasada ben şifreleri girerken bile alt+numara sistemiyle gişir yapıyorum keyloggarlardan biraz daha korunmak yaptığınız işlemi 2 kere dönüp kontorl edilmeli yani
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
30k ya duvarı diktiler ama o duvarı yerler. 28 civarından almayı denicem. Tekrar duzeltmeyi yapıp yukselebilir. 50-60btc lik duvarları kac kez aldılar. Ondan bu tarz duvarlar en azından beni urkutmuyor

Edg coinlerim bittrex borsasında ben bunları cüzdana çekmek istiyorum.Edg kendine has cüzdanı yok mu?
Ben myetherwallette tutuyorum. Oraya gönderebiliyorsun.

Myetherwallet'da bu aralar çok sıkıntı çıkıyor. Hacklenen çok oldu. Bence parity daha iyi bir seçenek.

Merhaba;

MyetherWallet'ta bir sorun yok, dikkatsizliğinin kurbanı dolanırılan insanlar var. myetherwallet.com sitesine gireceklerine dolandırıcların kurmuş olduğu sahte myetherwallet.com.io sitesini girip çatır çatır private key vs. leri kendi elleri ile dolandırıcılara teslim ettiler. Bir kaç slack kanallında ve başka yerlerde yapmışlar bunları, karıştırmayalım.

İyi dileklerimle
Bu sizin dediğiniz olay son 2-3günde olan olay. Daha önceleri hem edg hem başka coinlerde hacklenenler oldu. Radnom ondan bahsediyor.
sr. member
Şu anda çakma sitesi var ondan dolayı bir sorun var gibi gözüküyor. Myetherwallet.com bu adres haricinde bir çok adres oluyor dikkat edilmesi lazım. Ayrıca edgeless yükselme devri sona erdi gibi.
hero member
Merit: 541
30k ya duvarı diktiler ama o duvarı yerler. 28 civarından almayı denicem. Tekrar duzeltmeyi yapıp yukselebilir. 50-60btc lik duvarları kac kez aldılar. Ondan bu tarz duvarlar en azından beni urkutmuyor

Edg coinlerim bittrex borsasında ben bunları cüzdana çekmek istiyorum.Edg kendine has cüzdanı yok mu?
Ben myetherwallette tutuyorum. Oraya gönderebiliyorsun.

Myetherwallet'da bu aralar çok sıkıntı çıkıyor. Hacklenen çok oldu. Bence parity daha iyi bir seçenek.

Merhaba;

MyetherWallet'ta bir sorun yok, dikkatsizliğinin kurbanı dolanırılan insanlar var. myetherwallet.com sitesine gireceklerine dolandırıcların kurmuş olduğu sahte myetherwallet.com.io sitesini girip çatır çatır private key vs. leri kendi elleri ile dolandırıcılara teslim ettiler. Bir kaç slack kanallında ve başka yerlerde yapmışlar bunları, karıştırmayalım.

İyi dileklerimle
Pages:
Jump to: