Pages:
Author

Topic: [ANN] [EDG] EDGELESS - Mainnet Versiyon 0.1 ☘️ - page 25. (Read 99768 times)

sr. member
Activity: 616
Merit: 251
Blockchain Marketing: tokensuite.io
30k ya duvarı diktiler ama o duvarı yerler. 28 civarından almayı denicem. Tekrar duzeltmeyi yapıp yukselebilir. 50-60btc lik duvarları kac kez aldılar. Ondan bu tarz duvarlar en azından beni urkutmuyor

Edg coinlerim bittrex borsasında ben bunları cüzdana çekmek istiyorum.Edg kendine has cüzdanı yok mu?
Ben myetherwallette tutuyorum. Oraya gönderebiliyorsun.

Myetherwallet'da bu aralar çok sıkıntı çıkıyor. Hacklenen çok oldu. Bence parity daha iyi bir seçenek.
sr. member
Activity: 1050
Merit: 277
30k ya duvarı diktiler ama o duvarı yerler. 28 civarından almayı denicem. Tekrar duzeltmeyi yapıp yukselebilir. 50-60btc lik duvarları kac kez aldılar. Ondan bu tarz duvarlar en azından beni urkutmuyor

Edg coinlerim bittrex borsasında ben bunları cüzdana çekmek istiyorum.Edg kendine has cüzdanı yok mu?
Ben myetherwallette tutuyorum. Oraya gönderebiliyorsun.
newbie
Activity: 35
Merit: 0

sr. member
Activity: 317
Merit: 250
GET IN - Smart Ticket Protocol - Live in market!
hero member
Activity: 756
Merit: 541
Merhaba;

35k'yı görmeden düzeltme gelir diyordum, şaşırtmadılar.

İyi dileklerimle
full member
Activity: 211
Merit: 100
1 dolar seviyesine gelince bir miktar düşme olabilir diye düşünüyorum.Çünkü erken yatırımcıların bir çoğunun hedefi 1 dolar seviyesiydi.Oraya gelince hadi bana eyvallah diyip çekip gidebilirler tabiki bu bir tahmin ama bu gerçekleşse bile çok kısa zamanda Edgeless tekrar toparlayacaktır diye düşünüyorum  Wink

Bence edgeless'e yatırım yapan koreliler epey uzun vadede çıkmaz, onlar çıkmazsa da coinin değeri yükselir ben edgeless'i uzun vade yatırımı olarak da görüyorum aynı zamanda yapacakları çok iş var. daha önce burda yazmıştım.
sr. member
Activity: 546
1 dolar seviyesine gelince bir miktar düşme olabilir diye düşünüyorum.Çünkü erken yatırımcıların bir çoğunun hedefi 1 dolar seviyesiydi.Oraya gelince hadi bana eyvallah diyip çekip gidebilirler tabiki bu bir tahmin ama bu gerçekleşse bile çok kısa zamanda Edgeless tekrar toparlayacaktır diye düşünüyorum  Wink
sr. member
Activity: 700
Merit: 270
Allah kahretsin düşmeyen coin yapmışlar. Angry Şimdi üstüne blackjack full sürüm çıkarsa bir daha 1 usd altından da alamayız. Bütün uzun vadeciler bu coinde toplanmış sanki, satmıyor kimse. Kar alıp çık işte, ne aç gözlülük yapıyorsun  Grin

Erken davrandınız bu saatten sonra proje yürür gider bence beklemeyin derim. Ama bir ihtimal bazıları 1 dolara ulaşınca bozar diye düşünüyorum.
hero member
Activity: 896
Merit: 515
Allah kahretsin düşmeyen coin yapmışlar. Angry Şimdi üstüne blackjack full sürüm çıkarsa bir daha 1 usd altından da alamayız. Bütün uzun vadeciler bu coinde toplanmış sanki, satmıyor kimse. Kar alıp çık işte, ne aç gözlülük yapıyorsun  Grin
sr. member
Activity: 700
Merit: 270
Herkes erkenden çıkmış patlamış elimizde az bir miktar vardı bekleyelim bakalım nereye kadar gidebilecek bizde o arada bir yerde değerlendiririz.
sr. member
Activity: 546
Gerçekten yaz sonu 1 dolar olmasını bekliyordum ama bu gidişle yaza kalmıycak hele piyasalar bu haldeyken bu şekilde yükselmesi gerçekten muazzam bir olay yatırımcı olan herkesi tebrik ediyorum Grin
full member
Activity: 190
Merit: 100
GET IN - Smart Ticket Protocol - Live in market!
2-3x karla realize olduysanız bence pek pişman olmayın. Piyasa şu an çok gergin, realize olmak her zaman iyidir. Biz Türk forumu olarak güzel kazandık bundan. Smiley
hero member
Activity: 840
Merit: 532
20k da ben de çıkmıştım. üzüldüm şimdi.
hero member
Activity: 629
Merit: 508
Bende geçen gün 23k 'dan satmıştım.
Bazı coinlerde hiç al-sat yapmamak gerekiyor hakketen. Tekrar sağlam bi düşerse almayı düşünüyorum. Takipte olduğum az sayıdaki coinden biri.
hero member
Activity: 854
Merit: 500
Bir miktar coin sattığım için şuan biraz pişmanım. Day trade yapmak için bozdurmuştum başka coinde battı bu coin tahmin ettiğim gibi uçmaya devam ediyor hedef olan 1 dolar a bir şey kalmadı sayılır. Daha tam sürüm çıkmadığı halde bu ivme gerçekten iyi.
hero member
Activity: 896
Merit: 515
dun 24k dan satip ucuza toplarim diye dusunurken yeni taban 30k olusacakmis gibi dusunmeye basladim.
aynı düşüncedeyiz bende 25k dan sattım alttan alayım diye bir daha düşmedi. Ama sabırlı olmak en iyisi, UI ve yasal dökümanlar henüz tamamlanmadı. Full sürümün çıkması biraz daha zaman alacak. Bu arada düşerse kaçırma bende beklemedeyim Smiley
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
dun 24k dan satip ucuza toplarim diye dusunurken yeni taban 30k olusacakmis gibi dusunmeye basladim.
Şuan birileri 30u geçmesin diye sürekli dumplıyor. 29 altına indiremiyorlar ama. 30u bugun kırar ama her 1k için artık ciddi rakamlar oluşmaya başlıyor. Artık gerçek bir 100-200 btc ile çizecek birileri lazım.
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Arkadaşlar bu sıralar elimi neye sürdüysem hep zararla çıktım
Pumplanan coini alıyorum anında düşüyor,ne yapacagımı şaşırdım.Edgeles hakkında bilgili arkadaşlar yardımcı olurmu alıp kenarda tutalım mı yoksa çokmu degerlendı
sr. member
Activity: 406
Merit: 265
Bu 1 dolarda falan durmaz hala hacimsiz şekilde pumplanıyor. Hacimlenince 40-50k falan hayal olur. şuan 80 cent

9K dan alıp 13k dan satmıştım satmaz olaydım, fırladı gitti şimdi almaya cesarette edemiyorum her gün 10 cent artıyor mübarek bu ayı piyasasında bile
ben 16k seviyesinden sattım. kar ettiğime sevinirken şimdi aşırı pişmanım.

Her gün dump yemişmidir diye açıyorum, ama daha da artmış görüyorum 10-15 dolar görürsen 3-4 aya şaşırmam artık Smiley
Pages:
Jump to: