Pages:
Author

Topic: [ANN] [EDG] EDGELESS - Mainnet Versiyon 0.1 ☘️ - page 30. (Read 99773 times)

sr. member
Activity: 546
Merit: 250
Maalesef,ben 12k seviyelerinden çıktım ben çıktıktan sonra bir anda artmaya başladı benim çıkmamı bekliyorlarmış galiba  Cry yine azda olsa bir kar bıraktı edg.Waves girmiştim ben de 197 seviyelerinden
hero member
Activity: 756
Merit: 500
Bu seviyelerden çıkıp waves e geçtim. %60 10 gün için güzel bi oran bence.
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
sr. member
Activity: 392
Merit: 257
16k. 100 btc ile 20k oluyor. Cüzdanı bakıma girmiş. Tum sartlar pump için uygun.
sr. member
Activity: 406
Merit: 265
15k eritmeye başladılar. #direnedg
26 btc kaldı ama surekli birileri dumplıyor. Bitirecekler izin vermiyorlar

Duvarı erittiler.
sr. member
26 btc kaldı ama surekli birileri dumplıyor. Bitirecekler izin vermiyorlar
sr. member
Merit: 290
sr. member
15k da 33 btc satıs var. O kalkarsa yada alınırsa cok guzel olacak. Satıp alttan alayım diyorum cesaret edemiyorum.
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
15k ya degseydi psikolojik olarak bi rahatlardik
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
Şimdi gupu düşürdüler edgelesi pumplıyorlar hazırlıklı olun 12k tekrardan görebilir. Bir haber çıkarsa 17k bile görebilir havadan görer ama. Grin
legendary
Activity: 1320
Merit: 1001
GUP gibi bir hareket yapacağını düşünüyorum ama geriye dönmeyecektir.

EDG iyi ki alım yapmışım zamanında. Smiley gerçekten bu piyasalarda yeni halka arzlar olmasa cidden en sağlam varlıklardan birisi olduğunu düşünüyorum. icolara katılmak için biraz sermaye ayırdım. giremezsem EDG alacağım.  Cool
sr. member
Activity: 406
Merit: 265
Kıpraşmaya başladı 14.5k yı gördü
legendary
alımlar baslayınca satıstaki çoğu satıs emri bir anda yokoldu. Sırf korkutma amaclı konmuş. 100 btc ile biri 10ar btc çizmeye başlasa bile fiyat aşırı hareketlenecektir. Satışlarda pasif emir cok var.
sr. member
Activity: 602
Merit: 277
Ekip sürekli gazlıyor bitti bitecek, çok yakında geliyoruz diye. Herhalde onun gazıyla birileri almış 14 lere kadar ama aşağısı dolu değil. Tekrar 11-12 lere döner diye düşünüyorum. Tam sürüm çıkmadan pek bir olay olmayacak gibi.
legendary
Activity: 1848
Merit: 1023
I am a good bro
Kalkışa geçtik bu sefer inş geri dönüşü olmaz  Smiley

Aynen, yanlız yine hacimsiz alım var. Pump'dan ziyade toplamaya benziyor. Pump olduğunda ben en az 20 000 ve 1000 btc üzeri hacim bekliyorum.

Hacimin artması lazım. Zaten bittrexte ilk sayfaya girince daha dikkat çekecektir.
sr. member
Activity: 710
Merit: 255
Dun gece 12200 den 10k kadar sattım. Sabah geri alırım dedim. Pumpa denk geldik neyse kalanını satmam artık. 14-15k arasında yeni taban yapar umarım
sr. member
Activity: 546
Merit: 280
Kalkışa geçtik bu sefer inş geri dönüşü olmaz  Smiley
hero member
Merit: 500
Buralar sessizleşmiş bir çok kişi umutsuz gibi gözüküyor Smiley haziranı yarıladık resmen hala bi gelişme tarih falan yok mu?
Aslında sessizleşme gibi bir durum yok coin 11-12 arasında kaldı. Şuana kadar hersey takvimde ilerliyor. Temmuz sonuna kadar gelişme olmazsa o zaman sıkıntı olur.

Temmuz sonuna kadarda zor. Bence biraz daha zamana ihtiyaç var.
Slacke göre bence heran cıkarabilirler. Full versiyonlar hazır test yapıyorlar sadece. Ha su var kac kişi oynar bilemem ama son ürün bence 10 güne cıkacak

Eğer kullanışlı bir şey çıkarsa ortaya kaç kişi oynar demek saçma bence Smiley iyi bi reklam çalışmasıyla kumarbazlar akar.
legendary
Buralar sessizleşmiş bir çok kişi umutsuz gibi gözüküyor Smiley haziranı yarıladık resmen hala bi gelişme tarih falan yok mu?
Aslında sessizleşme gibi bir durum yok coin 11-12 arasında kaldı. Şuana kadar hersey takvimde ilerliyor. Temmuz sonuna kadar gelişme olmazsa o zaman sıkıntı olur.

Temmuz sonuna kadarda zor. Bence biraz daha zamana ihtiyaç var.
Slacke göre bence heran cıkarabilirler. Full versiyonlar hazır test yapıyorlar sadece. Ha su var kac kişi oynar bilemem ama son ürün bence 10 güne cıkacak
sr. member
Activity: 714
Merit: 316
The Experience Layer of the Decentralized Internet
kıytırık coinler bile BTC 3x yapınca onlarda 3x yaptı ama EDG halen aynı fiyata. (btc olarak)
Pages:
Jump to: