Pages:
Author

Topic: [ANN] [EDG] EDGELESS - Mainnet Versiyon 0.1 ☘️ - page 36. (Read 99768 times)

hero member
Activity: 756
Merit: 500
btc fiyatı olarak takıldı kaldı ama usd olarak 0.34 gördü şunun şurasında 1 dolara ne kaldı?
psikolojik sınır 1 dolar orada çok büyük bi dump gelecek yükselirse
sr. member
Activity: 406
Merit: 265
Edg 1 dolar olacak. Yaz sonuna kadar bekleyin. Yatırım tavsiyesi değildir

Hiç belli olmaz yaz sonuna kadar çok zaman var 10 dolar da olabilir 10 doları geçebilir de ne dandik coinler var bir günde 10-20 kat yapıyor EDG ekibi sağlam ve güvenilir sözlerinin eri
hero member
Activity: 969
Merit: 1000
Edg 1 dolar olacak. Yaz sonuna kadar bekleyin. Yatırım tavsiyesi değildir
sr. member
Activity: 546
Merit: 280
Bugün bir miktar daha edg 11k dan aldım Smiley ingilizce bölümünde baya popüler herkez bi pump bekliyor kısa zamanda. kendi görüşüm de bu yönde marketcap i artıracağını düşünüyorum
sr. member
Activity: 350
Merit: 250
Spectiv VR Crowdsale: 12/08/17
Ben ne diyorum siz ne diyosunuz allah askina ya...

Serbestsiniz beyler...

Siz kumarda da askta da kazanirsiniz...

Hayrini gorun  Smiley

Yalnız kumar parası bir yerden girer diğer yerden çıkar diyorsunuz da içinde bulunduğumuz piyasada kaç kişi batıyor kaç kişinin ocağı sönüyor acemilik yapıp ne kadar para kayıp ediliyor. Ne yapalım herkes çekilsin o zaman bırakın Allah aşkına ramazanda televizyona çıkıp fazla malda gözünüz olmasın peygamber efendimizin bu kadar az malı vardı diyerek kürek kürek program başına para alanlar gibi konuşmayın. Herkes kendi işine baksın bence bu arada imzanızdan gelecek paranın da temiz olacağını düşünmüyorum. Bilginize.
sr. member
Activity: 392
Merit: 257

Serbestsiniz beyler...

Hayrini gorun  Smiley

Eger sevap gunah olayina bakacaksak hangisi duzgun coin hangisi helal vallahi soyleyin. Kumarhaneye ortak olmakla bakkala ortak olmak arasindaki ticaret acisindan fark varmidir?
sr. member
Activity: 532
Merit: 254

Serbestsiniz beyler...

Hayrini gorun  Smiley

sr. member
kumar projelerinden kazanılan paradan hayır gelmez... bizzat tecrübe etmiş biri olarak söylüyorum.... x20 de verse uzak durun değerli arkadaşlar... bir cebinize giren diğer cebinizden çıkacaktır... yatırım gözüyle bakıyoruz falan demeyin lütfen işin biraz da maneviyatına bakmak lazım vesselam....
Ne işiniz var burada?
hero member
Activity: 1078
Merit: 537
Bu aralar fiyat olarak fazla rölantide. Birsürü ıvır zıvır coin katlarken fiyatında artış yok
sr. member
Activity: 462
GET IN - Smart Ticket Protocol - Live in market!
biri kazaniyosa biri zarar ediyor diye bir mantik yok, kiymet borsalari kar zarar kurgusu uzerine kurulmuyor. haram helal kafasina girecek arkadaslar yiyecek ekmek dahi bulamazlar. cunku bugun sofrana koydugun ekmegin de hammaddesi olan bugday her il/ilcedeki ticaret borsalarinda islem gorup alimi satimi yapiliyor.

haktan adaletten bahseden dini butun kimseler anlatirlar. hepiniz duymus dinlemissinizdir. tam kaynagini bilmiyorum bir hadis ya da kissa vardi.
zat-i muhterem bir sahis (kimdi hatirlamiyorum peygamber olabilir) birinden bir koyun odunc alir. borcunu odeyecegi zaman o kisiyi bulamaz. aradan yillar yillar gecer. borc aldigi koyunun sahibi ile denk geldiginde elindeki tum suruyu verir der ki senden aldigim bir koyun ile bu suruyu yaptim.

borcundan fazlasini odeyen "bu kadar fazlasini al ben senin malini, parani islettim bu senin hakkin" derse sikinti yok.
borcu veren borc verdiginden "kardesim bak sen benim parami alcan isleticen paramdan para kazanican" derse sikinti buyuk faiz yiyen oluyor.

Abicim, 2017 yilina gelmisiz, bilim almis basini gitmis, soyut matematik paralel evrenlerle ugrasiyor; biz hala faiz derdindeyiz. Faiz ekonomik hayatin bir gercegidir ve hemen hemen her islemde muhakkak faiz ya da faizi andiran bir ek ucret vardir. Bitcoin'i kesfedebilmis, felsefesini anlayabilmis, internet gurusu olan adamlarin bunlarla halen nasil isi olabilir? Artik evrimsel psikolojiye katilmak gerekiyor, prangalari kirma zamani. Biyolojik ve son derece kirilgan yasam formlariyiz, bir kere firsatini buldugumuz dogma sansini guzel guzel gecirelim iste.
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
biri kazaniyosa biri zarar ediyor diye bir mantik yok, kiymet borsalari kar zarar kurgusu uzerine kurulmuyor. haram helal kafasina girecek arkadaslar yiyecek ekmek dahi bulamazlar. cunku bugun sofrana koydugun ekmegin de hammaddesi olan bugday her il/ilcedeki ticaret borsalarinda islem gorup alimi satimi yapiliyor.

haktan adaletten bahseden dini butun kimseler anlatirlar. hepiniz duymus dinlemissinizdir. tam kaynagini bilmiyorum bir hadis ya da kissa vardi.
zat-i muhterem bir sahis (kimdi hatirlamiyorum peygamber olabilir) birinden bir koyun odunc alir. borcunu odeyecegi zaman o kisiyi bulamaz. aradan yillar yillar gecer. borc aldigi koyunun sahibi ile denk geldiginde elindeki tum suruyu verir der ki senden aldigim bir koyun ile bu suruyu yaptim.

borcundan fazlasini odeyen "bu kadar fazlasini al ben senin malini, parani islettim bu senin hakkin" derse sikinti yok.
borcu veren borc verdiginden "kardesim bak sen benim parami alcan isleticen paramdan para kazanican" derse sikinti buyuk faiz yiyen oluyor.

sr. member
Merit: 251
Presale Starting May 1st
kumar projelerinden kazanılan paradan hayır gelmez... bizzat tecrübe etmiş biri olarak söylüyorum.... x20 de verse uzak durun değerli arkadaşlar... bir cebinize giren diğer cebinizden çıkacaktır... yatırım gözüyle bakıyoruz falan demeyin lütfen işin biraz da maneviyatına bakmak lazım vesselam....
Yardımcı olur musun? neye yatırım yapalım? Helal coin cıktı onamı yapsam ekstra sevap puanı var mı?
Allah beyin vermiş biraz kullan kardeşim.

Ozaman arkadaşımız sadece Onegram' a girebilir. Biz kazanıyorsak herhangi bir coin den birilerde zarar ediyordur. İşin haramlığını veya helalliğini düşünüyorsanız eğer Kripto para alemine hiç bulaşmayın bence. Benim fikrim bu şekilde .
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
Yardımcı olur musun? neye yatırım yapalım? Helal coin cıktı onamı yapsam ekstra sevap puanı var mı?
Allah beyin vermiş biraz kullan kardeşim.
sr. member
Activity: 672

afhgjkasd fantastik bir mesaj olmuş. Kumar coini siz almayın hepsini ben alayım kafası...
Eğlendik. Smiley
legendary
Activity: 1848
Merit: 1023
I am a good bro

haha. ne abi maneviyati? tanri bizi cezalandiracak mi? tanri bizimle ugrasacagina su dunyadaki adaletsizliklere bir el atsa ya once. butun zalimler oldu, bir bizim kazandigimiz para kaldi. cok sasiriyorum dogrusu, bu devirde, bitcoin gibi teknolojilerle ugrasip halen bunlara inanlara.
sr. member
twn
legendary
Activity: 1204
Merit: 1011
edgeless slackinde takilan arkadaslara sorum var. normalde 1 haftada bir bloglarinda guncelleme paylasan ekip niye bir suredir sessiz. hemen hemen bir ay oldu yeni bir blog paylasimi gelmedi. tum duyurulari bir arada yapmak icin mi bekletiyorlar? cunku su son lottery smart contract duyurusunda bir sonraki duyurumuz buyuk olacak falan demislerdi. gecenlerde de twitterda biraz hype yaptilar.
Valla slackte sorulan sorulara aktif olarak cevap veriyorlar. Normalde her hafta yenilik paylasiyorlardi ama artik sanirim full versiyona gecmeye hazirlaniyorlar. Buyuk ihtimalle blackjack full versiyon cikti guncellemesini gorucez.
sr. member
Activity: 602
Merit: 277
Casionun ettiği karı nasıl ve nerden takip edebiliriz?

132,046,997  mevcut toplam edg miktarı bu kadar. Edg devleri için ayrılan miktar %10 diyor ama bu miktar crowdsale de toplanan coinlerin  %10 u mu yoksa max coin miktarının %10 una denk gelen 50 000 000 mu?
sr. member
Activity: 462
GET IN - Smart Ticket Protocol - Live in market!
edgeless slackinde takilan arkadaslara sorum var. normalde 1 haftada bir bloglarinda guncelleme paylasan ekip niye bir suredir sessiz. hemen hemen bir ay oldu yeni bir blog paylasimi gelmedi. tum duyurulari bir arada yapmak icin mi bekletiyorlar? cunku su son lottery smart contract duyurusunda bir sonraki duyurumuz buyuk olacak falan demislerdi. gecenlerde de twitterda biraz hype yaptilar.
sr. member
Activity: 546
Merit: 280
bu edg nereden alıdınr arkadaşlar Smiley
bittrexden alabilirsiniz hocam. https://bittrex.com/home/markets

şu an : Edgeless (EDG)  - $0.24 - 9945 Sat. değerinde. uzun vade düşünürseniz çok iyi bir yatırım olur. bende bir miktar almayı düşünüyorum. 7k seviyelerinden almıştım daha önce halen tutuyorum.

teşekürler hocam 1100 adet aldık bekleyelim bakalım. Portföy gitgide gelişiyor Smiley etc,ltc,waves,xrp derken bide edg ye girdik Smiley
Pages:
Jump to: