Pages:
Author

Topic: [ANN] [EDG] EDGELESS - Mainnet Versiyon 0.1 ☘️ - page 37. (Read 99773 times)

sr. member
Activity: 392
Merit: 250
bu edg nereden alıdınr arkadaşlar Smiley
bittrexden alabilirsiniz hocam. https://bittrex.com/home/markets

şu an : Edgeless (EDG)  - $0.24 - 9945 Sat. değerinde. uzun vade düşünürseniz çok iyi bir yatırım olur. bende bir miktar almayı düşünüyorum. 7k seviyelerinden almıştım daha önce halen tutuyorum.

sr. member
Activity: 710
Merit: 255
Bittrexten alabilirsiniz.
sr. member
Activity: 546
Merit: 280
legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
Tüm bounty dağıtımları bitti buna rağmen 10 k altına sarkmadı  10 k ya taban yaptı gibi duruyor. Bu coinden beklentim yüksek. Yatırım tavsiyesi değildir.

10.000 satoshi sınır değer. arada 9500 satoshi ye kadar indiği oluyor. Ancak bu seviyeler almak için mantıklı. Dediğiniz gibi bedavan alanlar satıp çıktı artık yatırımcılar alıyor.
Haziranda servisler betaya geçtiği zaman hareketlenme bekliyorum.
sr. member
Activity: 462
Tüm bounty dağıtımları bitti buna rağmen 10 k altına sarkmadı  10 k ya taban yaptı gibi duruyor. Bu coinden beklentim yüksek. Yatırım tavsiyesi değildir.
sr. member
Activity: 602
Merit: 277
Yerimi aldım trenin kalkmasını bekliyorum çok bekletmez umarım  Smiley
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
haziran- temmuz gibi bounty dağıtımını tamamlayacağız dediler. Hazirana gelmeden bitirdiler. Dün gece biraz dump olmuş ama hemen 10k ya tekrar toplamış. Bundan sonra önü çok açık benim görüşüme göre. 10k altını artık görmek zor olabilir. Ona göre pozisyon almanızı tavsiye ederim.
hero member
Activity: 518
Merit: 500
mujde degil de bi zekat isteriz biz de @ozgr hoca xd en son listelerde adin cifte bounty alanlarda yaziyordu Cheesy

bakşimdi Cheesy oldu mu Cheesy

listeye baktıydım 8 - 9 kişi geri göndermiş bana gelse göndermezdim sanırım Smiley
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
mujde degil de bi zekat isteriz biz de @ozgr hoca xd en son listelerde adin cifte bounty alanlarda yaziyordu Cheesy
hero member
Activity: 518
Merit: 500
Müjdemi isterim! bloglar ödendi yani tüm bounty ödemeleri bitti  Smiley

özgür hacım lütfen ilk duyuru ben yaptım Cheesy müjdemi ben isterim Smiley
legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
Müjdemi isterim! bloglar ödendi yani tüm bounty ödemeleri bitti  Smiley
full member
Activity: 378
Merit: 100
benimde favori coinlerimin arasında. bakalım geleceği nasıl olacak
newbie
Activity: 56
Merit: 0
biraz alım yapıp kenarı koymayı düşünüyorum
sr. member
Activity: 350
Spectiv VR Crowdsale: 12/08/17
Edgeless benim beklediğimden çabuk kıpırdamaya başladı ben Haziran sonu ancak hareketlenir diyordum bence çok iyi gidiyor. Şuan için satmayı düşünmüyorum en azından bir kez kar payı alalım. Belki çok gelir hiç satmayız.
sr. member
Activity: 560
Merit: 256
EDG'nin geleceğini çok parlak görüyorum şu seviyelerden edg aldıktan sonra ilerde bana göre çok uzun bir zaman sonrada değil Vay Be! ben bu seviyelerden almıştım EDG'yi diyeceksiniz. YTD  Grin
hero member
Activity: 742
Merit: 501
Hafif hafif haziran ayında yükseleceğini düşünüyorum. Haziranda ürünleri çıkaracaz diyorlardı.
sr. member
Activity: 462
GET IN - Smart Ticket Protocol - Live in market!
12k yı zorlamaya başladı ama hacim yok malesef. birileri iteklese aslında uçup gidecek ama şuan sanırım btc çok hareketliyken herkes fiyatından memnun. ne çok düşüyor ne çok yükseliyor.

hacim olsa yükselir zaten, hacimsiz toplamak lazım ki yükselmesin. biz de dalgalara ayak uydurmaya çalışıyoruz Smiley
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
12k yı zorlamaya başladı ama hacim yok malesef. birileri iteklese aslında uçup gidecek ama şuan sanırım btc çok hareketliyken herkes fiyatından memnun. ne çok düşüyor ne çok yükseliyor.
sr. member
Activity: 714
Merit: 316
The Experience Layer of the Decentralized Internet
çoğu altcoinde bitcoinle birlikte büyük bir pump oluştu. ama EDGeless dip seviyesi diyebileceğimiz 7k seviyelerinden en fazla 2 katı verdi.

bence bu coinin ne kadar sağlam olduğunu gösterir. dump başlarsa çok etkileneceğini düşünmüyorum. ve geleceği olan bir proje.

coininiz bol olsun.

bu coin herşeyi ile stabil gidiyor. bence bu yol ve yöntem ile uzun sürede güzel bir yatırım olur ama günlük yatırımcıları pek sevindirmez gibi.
bunun ful sürümü ne zaman çıkacaktı bilgisi olan var mı?
sr. member
Activity: 392
çoğu altcoinde bitcoinle birlikte büyük bir pump oluştu. ama EDGeless dip seviyesi diyebileceğimiz 7k seviyelerinden en fazla 2 katı verdi.

bence bu coinin ne kadar sağlam olduğunu gösterir. dump başlarsa çok etkileneceğini düşünmüyorum. ve geleceği olan bir proje.

coininiz bol olsun.
Pages:
Jump to: