Pages:
Author

Topic: 🌟⚡⛏️💰[ANN] Giga Watt: Madenciliğiniz İçin En İyi Yuva. Bugün Başlıyor! - page 3. (Read 4375 times)

sr. member
Activity: 672
Merit: 254
arkadaşlar ilk sayfada scam diyenler filan olmuş. şu anda bu ico'nun son durumu hakkında kesin bilgisi olan var mıdır acaba?

Değişen bir şey olmadı ki. İsterse 100 milyon dolar toplasın scam bir projedir.
sr. member
Activity: 490
Merit: 278
arkadaşlar ilk sayfada scam diyenler filan olmuş. şu anda bu ico'nun son durumu hakkında kesin bilgisi olan var mıdır acaba?
sr. member
Activity: 644
Merit: 271
Giga Watt ICO'da 20 günü doldurduk.

10 milyon 200 bin adet token tanesi 1$ - 1.05$ aralığından satıldı.

10 milyon doların üstünde yatırım alındı. Önümüzde 40 gün daha var!

sr. member
Kiralamak için belli bir alt limit mi var ki başkası benim tokenlerimi kiralık olarak alacak? Yani wavestaki 10 bin mantığına mı benziyor yanlış anlamadıysam?

Resmi FAQ sayfasında minimum satışın 1 token olduğu yazıyor. Türkçe FAQ linki da mevcut ilk sayfada girip göz atabilirsiniz. Yani 1 token da alabilirsiniz sanırım ama bu tabi bir işe yaramazdı değil mi kiralarken mantıken.

güzel bir düşünceye benziyor,ayrıca çevirmen arkadaşı tebrik ederim digerleri gibi bounty sayfasını çevirip peşini bırakmamış her çevirisinde icoyu takip ediyor,güncellemelere emek ayırıyor.Eminim ki diger dillere çevirenler bu kadar uğraşmıyordur

Teşekkür ederim iyi yorum için, sıkıntı yok.
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
güzel bir düşünceye benziyor,ayrıca çevirmen arkadaşı tebrik ederim digerleri gibi bounty sayfasını çevirip peşini bırakmamış her çevirisinde icoyu takip ediyor,güncellemelere emek ayırıyor.Eminim ki diger dillere çevirenler bu kadar uğraşmıyordur
sr. member
Activity: 476
Merit: 250
Kiralamak için belli bir alt limit mi var ki başkası benim tokenlerimi kiralık olarak alacak? Yani wavestaki 10 bin mantığına mı benziyor yanlış anlamadıysam?
sr. member
ICO son hızıyla devam ediyor, yaklaşık 14 gün geride kalmak üzere.

Bu süre boyunca 8 milyon 622 bin tane token tanesi 1$ fiyattan satıldı.

Token başı ücret 1$ hala ve bitime daha 46 gün var!

sr. member
Şöyle Türkçe SSS linkini de paylaşayım altta okumak isteyenler için.

Türkçe FAQ Dökümanı: https://drive.google.com/open?id=1myTPQV_SrtSupA3iy4kgwb-mX4sB6-rSCRciCLUwH54

Şu ana kadar 7 milyon 200 bin dolar yatırım aldı, 51 günden fazla bir süre daha ICO açık kalacak.

https://cryptonomos.com/wtt/
sr. member
Activity: 784
Merit: 259
güzel bir projeye benziyor. bende takipteyim
legendary
Activity: 2982
Merit: 1485
Madenciliğin tekelleşmemesi adına bu tarz girişimleri ekosistem adına sağlıklı buluyorum. Günümüzde bireysel olarak madencilik yapan neredeyse kimse kalmadı. Serbest piyasada şirketler arası rekabet her zaman iyidir. ICOsuna yatırım yapmam ama, uzaktan izlemeyi tercih ediyorum.
sr. member
Activity: 602
Merit: 277

En azından adamların bir konferansa katılmışlığı var. Scam olduğunu düşünmüyorum . Ama iyi niyetlide değiller anladığım kadarıyla. TokenCard varken tutumaz bu proje.

Cointellect'de patlamasına yakın büyük bir konferansın sponsoru olmuştu. Sonra herkes bak işte adamlar sponsorluk bile yapıyor diyerek gaza gelmişlerdi. Sonuç ne oldu, scam.
sr. member
Arkadaşlar konuyu açma sebebimiz zaten herkes kendi fikrini söylesin diye. (buna inanılmasını beklememek lazım bounty olmasa yaparmısın)

"2 sene sonra ilk mesajını "proje scam" diye atan alt hesaplara karşı da kimsenin bir şey dememesi enteresan cidden. (katılıyorum Cheesy bende demelerini isterdim ama yazan oluyor)"
"Adamların koskoca tesisi var " "Şirketin MegaBitPower adıda geçmişi var."

Cheesy
çemkirmişin haklı olduğun tarafkadar olmadığında var.
 ilk olarak  megabirpower neden değiştirği merak ettim özllikle büyükmek içinse hali hazırdaki duyulmuş bir firma olarka büyümek yatırım almak daha kolay olurdu.
her ico bir scam adayıdır bu yüzden kazançlar yüksek olduğu kadar kayıplarda.
koskoca tesis ! firmanın gerçekten bunlar olduğuna bu kadar eminsin yani ve sırf sinir olduğun için varmış gibi anlatman yanlış dikkat emen iyi olur.
diyelim hakılsın kar edenler para vermezler sana ama sen dedin böyle bölye yatırım  yaptım diye bir ton laf söylerler burda çok olur oyüzden kontrollü ol
bounty uğruna çevirileri belirtmenizde fayda var(ilgi olduğunu biliyorum takip ediyorsun çevirdiklerini) başarılı olacağı inancın varsa şahsi fikrin olara belirt ama kesin bilgi olarak sunma.
bunlar şasi fikrim

": D" koyup "çemkirmişsin" gibi bir üslup takınmanıza gerek yok. Açın instagram hesaplarını falan bakın ne var ne yok. MegaBitPower'ı da araştırın veya kurucusunu internetten. Onu da mı ben yapayım sizin için? Ben olur da boşluk yakalarsam zaten tesise gidip video da çekeceğimi belirttim zaten yazın. Sizin şahsi olarak fikriniz oysa, benimki de budur. Onun dışındaki muhabbet bana bir şey de kazandırmıyor kaybettirmiyor da.
sr. member
Activity: 784
Merit: 425
Arkadaşlar konuyu açma sebebimiz zaten herkes kendi fikrini söylesin diye. (buna inanılmasını beklememek lazım bounty olmasa yaparmısın)

"2 sene sonra ilk mesajını "proje scam" diye atan alt hesaplara karşı da kimsenin bir şey dememesi enteresan cidden. (katılıyorum Cheesy bende demelerini isterdim ama yazan oluyor)"
"Adamların koskoca tesisi var " "Şirketin MegaBitPower adıda geçmişi var."

Cheesy
çemkirmişin haklı olduğun tarafkadar olmadığında var.
 ilk olarak  megabirpower neden değiştirği merak ettim özllikle büyükmek içinse hali hazırdaki duyulmuş bir firma olarka büyümek yatırım almak daha kolay olurdu.
her ico bir scam adayıdır bu yüzden kazançlar yüksek olduğu kadar kayıplarda.
koskoca tesis ! firmanın gerçekten bunlar olduğuna bu kadar eminsin yani ve sırf sinir olduğun için varmış gibi anlatman yanlış dikkat emen iyi olur.
diyelim hakılsın kar edenler para vermezler sana ama sen dedin böyle bölye yatırım  yaptım diye bir ton laf söylerler burda çok olur oyüzden kontrollü ol
bounty uğruna çevirileri belirtmenizde fayda var(ilgi olduğunu biliyorum takip ediyorsun çevirdiklerini) başarılı olacağı inancın varsa şahsi fikrin olara belirt ama kesin bilgi olarak sunma.
bunlar şasi fikrim
sr. member
Arkadaşlar konuyu açma sebebimiz zaten herkes kendi fikrini söylesin diye. Olumlu olumsuz her şeyi yazın da yeter ki arkasında bir dayanak olsun, mesela @needmoney'in yazdığı gibi.

Yalnız 2015'ten beri foruma girmeyip 2 sene sonra ilk mesajını "proje scam" diye atan alt hesaplara karşı da kimsenin bir şey dememesi enteresan cidden.

Adamların koskoca tesisi var fiziki olarak her şeyi kurulu, hala en azından konferansa katılmışlığı var diyorsunuz, bu da bana enteresan geliyor. Veya projeyi yapamazlarsa diyen var. Ya arkadaşım proje zaten yapılı adamların tesisi çalışıyor, hazırda devam eden müşterileri de var. Şirketin MegaBitPower adıda geçmişi var. Bunları 100 saat uğraşıp çevirip koyuyoruz, 2 satırı okumaktan aciz olanlar var. Adamlar çok inanılmaz bir şey de vadetmiyor, ucuza elektrik ve tesis imaknı sunuyor. Kimseye para karşılığı madencilik yapmıyorlar, para karşılığı kazım yapmıyorlar.

Bir emek veriyoruz Türkçe kaynak olsun diye, en azından fikir belirtmeden önce bir konudaki şeyleri okuyun ya çok rica ediyorum. Komik komik şeyler yazmayın.
hero member
Activity: 518
Merit: 500
Büyük puntolar, iddialı sözler, toz pembe bir dünya projesi, tebrikler yeni scam coinimiz hayırlı olsun.
Scam olma ihtimali bence %99 ama yatırım yapılabilir bununla güzel oynarlar.

katılyorum. çok laf özellikle bu piyasada hep tokatlamalık çağırışımlar veriyor. Smiley
giren umarım kazançlı olur. en azından borsaya girsinde projeyi yapamazlarsa uzun vadeciler tokatlanır. borsaya girerse direk satmakta fayda var karlı yada değil.
hero member
Activity: 686
Merit: 501
Blockchain Just Entered The Real World
En azından adamların bir konferansa katılmışlığı var. Scam olduğunu düşünmüyorum . Ama iyi niyetlide değiller anladığım kadarıyla. TokenCard varken tutumaz bu proje.

Tokencard ile Gigawattın ne alakası var? Tokencard debit kart yapıyor, Gigawatt daha ucuz madencilik vaat ediyor. Monaco ile karıştırdınız herhalde.
Konferansa tüm projeler katılıyor, en yakın örneği Bitcad. Adamlar tüm konferanslara katıldı ama herkes scam diyor. Ne olacağını ICO bitiminde göreceğiz. Gigawatt projesinin tutacağını sanmıyorum.
sr. member
Activity: 532
Merit: 251
Presale Starting May 1st

En azından adamların bir konferansa katılmışlığı var. Scam olduğunu düşünmüyorum . Ama iyi niyetlide değiller anladığım kadarıyla.
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
Büyük puntolar, iddialı sözler, toz pembe bir dünya projesi, tebrikler yeni scam coinimiz hayırlı olsun.
Scam olma ihtimali bence %99 ama yatırım yapılabilir bununla güzel oynarlar.
legendary
Activity: 1848
Merit: 1023
I am a good bro
kubracigim, iyi niyetinden suphe etmiyorum. agresif olmanin manasi yok. adamlar resmen biz bitmain'in ilk official ortagiyiz, soyleyiz boyleyiz diye projelerini marketing yaparken yalan soylemisler. bitmain de usenmemis, tenezzul edip foruma destek mesaji atmayan adamlar, kalkip aciklama yapmis. simdi sahip olmadiklari bir partnerligi, ortakligi, varmis gibi gostermeleri ve bu konuda yatirimcilarin guvenini kazanmaya calismalari etik mi? scam sorularini akla getirmiyor mu?

bu kadar para toplanmasina sasirmamin bir sebebi de cok fazla marketing yapmamis olmalari.
sr. member
Daha 1 ay önce herkese PM atıp bir şeyler soran öğrenmeye çalışan Kubra Dam gitmiş yerine egodan patlayan biri gelmiş. Hesap el mi değiştirdi ne oldu ne bu kibir? Bir anda forumun en antipatik üyelerinden birine dönüştüğünün farkında mısın? Sırf çevirisini yaptığın için burada scam projeleri savunmaya çalışma kendini komik duruma düşürüyorsun. Seni öğrenmeye çalışan hevesli biri olarak görüyorduk ama gözümüzden düştün.

Herkese PM de atarım soru da sorarım bir şeyler öğrenmek için. Herkes de kafasına takılanları bana atar sorar ben de cevaplarım. Bunda yanlış olan bir şey var mı? Onu geçtim de 2015'ten beri ilk kez bugün foruma giren birisine ne mesaj atmış olabilirim? Kimin fake hesabısın acaba çok merak ettim. Aynı lafı birkaç hesap daha yazıyordu çünkü bana cümle bire bir aynı arattırma şimdi tek tek, çıkartırım kim olduğunu...  Cheesy Grin

Proje savunma konusunda da savunduğum bir şey yok, elimdeki verilerle konuşuyorum. ICO'nun bitimine daha 2 aya yakın var. Kısmet olur da o tarafa gidersem o aralıkta kesinlikle tesisi de videolu çekip forumda paylaşacağım merak etmeyin.  Wink
Pages:
Jump to: