Uzun uzun yazmaya gerek yok scam bir projedir.
2 yıldır girmediğin hesabına, bu projeye scam demek için mi girdin?
Hakkında scam iddiası bulunmayan proje var mı? Taas'a da Humaniq'e de Bancor'a da Matchpool'a da ona da buna da scam diyen çıkabiliyor. Biraz detaylı incelerseniz şirketin MegaBitPower adı altında faaliyetlerini görebilirsiniz internette. Bir de iki günde 7 milyon dolarlık token satılması niye tuhaf geldi çok merak ediyorum, kimi zaman dakikalar içinde 10-20 milyon dolar toplanan şu zamanda. GigaWatt ekibindekileri linkedin'den falan da araştırın derim.
güzel bir projeye benziyor. madencilere çok cazip avantajlar sunuyor.
kaliteli ve kalabalık bir ekipten oluşuyor. üstelik köklü bir şirket sanırım. ben öyle anladım.
kripto para piyasasında madencilik ne kadar önemliyse madencilik içinde enerji o kadar önemlidir.
başarılar.
Teşekkür ederim. Maalesef arkadaşlar hiç okumadan etmeden gelip yazıyorlar. Çeviriyi yapma amacımız zaten İngilizce bilmeyenlerin okuyup anlaması olayı. Yukardaki 5 satır grafiğe bakmaktan aciz olmayın arkadaşlar lütfen.
ne bu. hashocean aklıma geldı
Ne bu, derken? ABD'deki fiziksel bir tesisi, bulut madencilik denen naneyle karıştırıyorsanız diyecek bir şey yok. İnstagram hesabını bir inceleyin bence:
https://www.instagram.com/gigawatt_mining/gece cok gec saat ama sımdı bu token bıze ucuz bıtcoın kazmayı mı vaat edıyor yanı ?
Ucuz elektrik maliyeti ve madenci cihazlarının bakım onarım hizmetlerini veriyor. Madenci cihazı, kazma gücü vs. vadetmiyor.
daha ucuza madencilik yapmanın bir yolu varsa millet onu yapardı zaten... bunların vaatleri bana pek inandırıcı gelmedi... %66 daha ucuz madencilik !! bak seenn... hadi hemen girelim diyenin elinde çöp coinlerden başka bir şey olmayacak bence
Siz olayı anladığınızdan emin misiniz? Adamlar bize para yatırın coin mi kazmış olun diyorlar? Tesis sadece çok ucuza elektrik altyapısı, madenci cihazı bakımı-tamiri gibi hizmetler veriyor. Ucuza madencilik yapmanın yolu var, millet de onu yapıyor zaten. Boşuna iskandinavya'da veya daha farklı yerlerde iklim, elektrik ücreti gibi avantajları kullanmıyor imkanı olanlar.
Cidden bizim Türk insanında ciddi bir okuma-anlama problemi mevcut.