Pages:
Author

Topic: [ANN] [ICO] Stox - Tahmin piyasaları platformu - page 14. (Read 23253 times)

legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
50k yı geçti. Liquide olması cok yaradı ufak ufak hacimlerle fiyatı güzel yukseliyor. imza dağıtılmadan önce guzelce pumplayacaklar. Bence dagıtım icin 2 ay beklemezler. bu ay içerisinde verirler bekletmek su ortamda işlerine gelmez.
sr. member
Activity: 357
Merit: 250
cok buyuk beklentim yok.zaten son donemlerine yetişebildim twitterin ama boutyden gelecek coinleri uzun sure saklıyacagım için merkla bekliyorum sonuclandırılmasını.
sr. member
Activity: 476
teşekkürler son sıralardayım,ciddi ciddi 60 gunu beklicez gibi.

Rica ederim. Şimdi tekrar kontrol ettim dün hesaplanan daha azdı bugün ilerleme olmuş biraz. Bende bekliyorum bakalım ne kadar verecekler.
sr. member
twitter için googlee spreadsheat var mı?stakeleri ekledilermi acaba?

Bu linkte bir kısmında stake hesaplama yapmışlar ama genel de çok bekleyen var listeye göre

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1oBVvD8s0djUye_4wulOPTG8uMEfV_v3F6b37QscAmC0/edit#gid=640009601

teşekkürler son sıralardayım,ciddi ciddi 60 gunu beklicez gibi.
full member
Activity: 210
Merit: 100
ico haricinde biraz daha token aldim bakalim. yukselise gecti ama duragan gidiyor simdilik
sr. member
Activity: 714
imza kampanyasında Profil lin arızalı demişler link sağlam msj attım muhattap alanda yok!!!!
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
Bu tarz coinler direk bittrex yerine ufak exchangelere girince daha bir verimli oluyor sanki. Once oralarda pumplanıp sonra bittrexe geçiyor. Liquide gayet güzel fiyatı suan
sr. member
Activity: 476

Bu linkte bir kısmında stake hesaplama yapmışlar ama genel de çok bekleyen var listeye göre

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1oBVvD8s0djUye_4wulOPTG8uMEfV_v3F6b37QscAmC0/edit#gid=640009601
sr. member
sr. member
İmza için Profil linkim doğru oldugu halde yanlıs demisler. Kime iletebiliriz sıkıntıyı?

imza  da bounty başligi boş kalmiş gibi link connect edilmemiş gibi duruyor  genel olarak sıkıntı  yokta acaba onu mu sorun ettiler anlamadim bende.  bounty işlerine @colorlessk nickli arkadaş bakiyordu ona durumu izah eden bir mesaj atın belki kabul edebilir . gerekli sayimlar yapildi listeler güncellendi felan ama  dağitim en azindan sorumlu tarafa gönderilmedi  diye biliyorum sizin için böyle bir değişiklik yapmayi kabul edermi ekstradan sonradan uğraşirmi bilmiyorum ama yinede şansinizi bi deneyin derim.

msj attım inşAllah yardımcı olurlar hayırlısı artık
hero member
Activity: 980
Merit: 500
FREE $50 BONUS - STAKE - [click signature]
İmza için Profil linkim doğru oldugu halde yanlıs demisler. Kime iletebiliriz sıkıntıyı?

imza  da bounty başligi boş kalmiş gibi link connect edilmemiş gibi duruyor  genel olarak sıkıntı  yokta acaba onu mu sorun ettiler anlamadim bende.  bounty işlerine @colorlessk nickli arkadaş bakiyordu ona durumu izah eden bir mesaj atın belki kabul edebilir . gerekli sayimlar yapildi listeler güncellendi felan ama  dağitim en azindan sorumlu tarafa gönderilmedi  diye biliyorum sizin için böyle bir değişiklik yapmayi kabul edermi ekstradan sonradan uğraşirmi bilmiyorum ama yinede şansinizi bi deneyin derim.
sr. member
sr. member
Activity: 546
Merit: 280
bountyler ne zaman dağıtılacak arkadaşlar herhangi bir bilgisi olan var mı? bir de güzel bounty dağıttılar mı acaba?

10 gün kadar önceydi sanırım, 2 aylık bir zamandan bahsetmişlerdi.
Ama bu kadar bekleyeceklerini düşünmüyorum, söyledikleri o anlamda çünkü. Bunu garanti olsun diye söyledik diyorlar.
En çok ödül veren denemez tabii ama bence oldukça iyi ödül dağıtıyorlar.
İmza ödülleri belli oldu, ona dayanarak söylüyorum bunu...
sr. member
Activity: 406
Merit: 252
bountyler ne zaman dağıtılacak arkadaşlar herhangi bir bilgisi olan var mı? bir de güzel bounty dağıttılar mı acaba?
full member
Activity: 154
Bounty dağıtılınca düşüş olabilir biraz
full member
Activity: 1011
Merit: 128
Radix-The Decentralized Finance Protocol
Everyone can now remove their Signatures as all stakes have been counted. Thank you for your patience. Please PM me for any questions.

Sosyal medya ödüllerini bakarken farkettim . Burada paylaşayim dedim . 7516 Stake toplanmış .
Sosyal medya ödüllerine nereden baktınız acaba? Bi de bountyleri ne zaman dağıtılacak bilgisi olan var mı ?
hero member
Activity: 661
Merit: 509
131 Stox gelecekmiş bana. Şu hack hesaplar vs eğer taglanırsa daha fazla pay düşer bizlere.
2 hafta kaldık imzada, 1 haftası gerçi sayımlar içindi ama olsun. Fena bi para bırakmadı gibi.
full member
Activity: 154
Güzel ico oldu bakalım artışa geçecek mi? Geçerse ne kadar sürecek. Beklentim büyük bu projeden
hero member
Activity: 1655
Merit: 600

Arkadaşlar imzalarınızı çıkarabilirsiniz.

Hisselerinize karşılık gelen STX sayısını aşağıdaki tablodan görebilirsiniz:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1oBVvD8s0djUye_4wulOPTG8uMEfV_v3F6b37QscAmC0/edit#gid=2001907779

Herkese Teşekkürler!

hero member
Activity: 742
Merit: 501
Everyone can now remove their Signatures as all stakes have been counted. Thank you for your patience. Please PM me for any questions.

Sosyal medya ödüllerini bakarken farkettim . Burada paylaşayim dedim . 7516 Stake toplanmış .
stake başı 2.52 stx
gayet güzel...
Pages:
Jump to: