Pages:
Author

Topic: [ANN] [ICO] Stox - Tahmin piyasaları platformu - page 17. (Read 23253 times)

hero member
Activity: 658
Merit: 500
Liuqu ide işleme başladı 0,00042 küsürde sşuaralar ico fiyatı ne kadardı bilmiyorum yatırım yapanlar kazançlı olmuştur umarım
sr. member
Activity: 756
Merit: 290
İyi bir haber sayılabilir. Yakın zamanda ilk dönem kar paylarını dağıtacağı açıklanan TaaS Fund, STOX ico' suna 500 ETH ile katılmış durumda.

Detaylar şuradan okunabilir.
Bu taas heryerde butun icolara katiliyor 10 icoya girse biri 10x yapsa yeter adamlara.

icolara giriyorlar da realize ediyorlar mı bilgi var mı? dönemsel kar payı dağıtacaklarını düşünürsek pay dağıtımı yapılacağı sırada varlıkların anlık değerleri hesaplanıp mı net değer çıkaracaklar?
full member
Activity: 266
Merit: 242
İyi bir haber sayılabilir. Yakın zamanda ilk dönem kar paylarını dağıtacağı açıklanan TaaS Fund, STOX ico' suna 500 ETH ile katılmış durumda.

Bu taas heryerde butun icolara katiliyor 10 icoya girse biri 10x yapsa yeter adamlara.
hero member
Activity: 868
Merit: 1003

sr. member
Activity: 532
Merit: 256

Arkadaşlar, imzalarınızı büyün sayımlar tamamlanana kadar (yani en az 1 hafta boyunca) çıkarmayın.

Kampanya yöneticisi ödemelerin 60 gün içinde yapılacağını açıkladı.

Ödemeler 60 gün mü?  Aga ne yapmış bunlar be ya evde çoluk çocuk aç bekliyo valla Smiley kıt kanaat geçiniyoruz . Bir günde ıcosu bitti gibi bişey  Grin
sr. member
Activity: 420
Merit: 250
bende katıldım buna güveniyorum da hızlı giden projelerden gelebiliyor birşeyler. ama tabi önce bancorun hazır olması lazım ki bunlarda iş yapabilsin. uzun vade düşünmek şart.
https://liqui.io/#/exchange/STX_BTC
liqui.io da listelenmiş.
sr. member
Activity: 561
Merit: 274
pek bi beklentim yoktu aslında sadece twitterina katılabildim ama proje hosuma gitti bountyden pek bişey gelmicek olsada yakından takip etmeye calısacagım bu koini..umarım bountysine katılan herkesi mutlu eder.
sr. member
Activity: 476
Herkese hayırlı uğurlu olsun. Umarım beklentilerimizi karşılar.
hero member
Activity: 700
Merit: 553
güzel bir proje ve yenilikçi bir dizaynı var,işlevselliği de aynı oranda başarılı olursa tutabilitesi yüksek görünüyor.

ico ya katılmadım ama takibimde, ileride değerlendirilebilir.
sr. member
Activity: 322
Cok hizli bitti hayirli olsun.Pillar veya sonm gibi olacagini dusunuyorum muhtemelen ico fiyatinin altina inecektir.Pillar dan sonra investfeed son katildigim ico olacak sanirim.
hero member
Activity: 658
ne zamand ağıtılacağı fark etmez aslında göndersinlerde problem değil Cheesy
hero member
Activity: 1655
Merit: 600

Arkadaşlar, imzalarınızı büyün sayımlar tamamlanana kadar (yani en az 1 hafta boyunca) çıkarmayın.

60 gün mü? umarım okadar uzatmaz...

60 gün olabilecek her türlü olumsuzluğa karşı sonradan mahçup olmamak için düşünülmüş bir rakam, büyük ihtimalle o kadar uzatmayacaklar.
sr. member
Activity: 728
Merit: 261
60 gun içinde isteseler 2-3 ICO daha yapabilirler,nasıl bir sure bu ya?
legendary
Activity: 1288
Merit: 1110
Ufak bir miktar piyango niyetine katıldım.
Bu arada 60 gün nasıl bir süre öyle? 60 günde bırak kampanya kontrol etmeyi, betası çıkar projenin...
hero member
Activity: 742
Merit: 501

60 gün mü? umarım okadar uzatmaz...
hero member

sr. member
Activity: 448
tebrikler. kısa ve öz bir ico süreci geçirdik. biraz eth bugün yollamıştım bende. imza kampanyasından gelen stxleride tutacağım. kışa kadar tutarım Smiley
hero member

Toplanan miktar: 148,000 ETH

ICO sona erdi. Tüm katılımcılara bol şans!

https://www.stox.com

sr. member
Activity: 476
147,956.38
ETH Contributed

43 ethereum kaldı arkadaşlar  Smiley herhalde 5 10 dakikaya bu icoda bitmiş olacak. bazı arkadaşlar hesaplamış imzadan az alacağımızı söylemiş, evet alacağız galiba ama imzada sadece 7 veya 8 gün kaldık.

bitti.

The Future Of Trading, Predicted
Our Token Sale Has Ended
148,000.5
ETH Contributed
Thank You all For Participating!
Stay tuned for how to use your STX to predict the future!
full member
Activity: 154
Merit: 100
Zaten biter bitmez bir artış olsa da asıl kazanç daha sonra olacak. Uzun vadede kazandıracak bir proje bunu görmek çok zor degil. Takım da sağlam. Bekleyeceğiz biraz
Pages:
Jump to: