Son günlerde çıkan scam projelerden bir diğeri bu Monaco. Herifler kopya projeyle parayı topladıktan sonra üç kuruşluk bountyleri bile vermemek için kırk takla atıyor. Bittrexe girdikten sonra nasıl dumplar olacak merak ediyorum. Yatırım yapan olduğunu sanmıyorum ama bounty ödülünü alabilenler de zarara girmeden dumplasın derim.
Bounty listesinde ne denli hileciler olduğunu tahmin bile edemezsiniz. Bu yüzden büyük konuşmayın derim. Kimsenin bounty vermemek gibi bir derdi olduğunu sanmıyorum. Bounty'nin başındaki adam listeyi tamamlayıp teslim ettiği zaman ödemesi yapılır. 70 bin ETH toplayan projenin 75 bin tane MCO'yu esirgeyeceğini sanmayın. Yatırım yapan olduğunu sanmıyorum derken 70 bin ETH'yi kim gönderdi acaba? Kopya proje demişsiniz, kripto para debit kart projesinin ne denli farklılık yaratmasını bekliyorsunuz çok merak ettim cidden. Bu bir pazar, hepsinin birbirine benzemesi gayet normal çünkü temelde işlev basit bir şey. Her projenin inovasyon getirmesine gerek yok, ihtiyacı karşılayıp kendine pazar payı alsa amacını tamamlıyor.
Para kazanıyorum diye altcoinleri savunmayacağım, neredeyse hepsi scamdır. Ortada gösterilen proje tasarım şemasından öteye geçemez ve bizim yaptığımız tek şey üzerine gökdelen dikileceği, bize daire verileceği iddia edilen boş arazilere yatırım yapmak.
Kısmen katılıyorum, scam demiyorum sadece çünkü start-up'ların zaten %90 üstü kısmı başarısız olup yoluna devam edemiyor dünyada. Şahsen bir projeye scam demem için parayı alıp kaçmaları veya bariz şerefsizlikler yapmış olmaları lazım. Projelerin çoğu fikirlerini somut hale getirmek için fonlama adına ICO yapıyor. Adamın elinde zaten hazır çalışan, gelir getiren ürün olsa getirip de aptal gibi millete ortak etmez buna.
Hocam resmi açıklama yapıldı bizzat tarih verildi. Adamlar kesinleşmeyen şeyi neden açıklasınlar ki. En kötü aksilik falan olur en başta da bu saatten sonra Bittrex'te işlem görmeme ihtimali yok.
sordum team den birine dedim bro hayirdir giriyoruz bakiyoruz daha set edilmemiş mco sayfasi dedim bana cevap olarak böyle yazdi.
" They didn't give us an exact time when it will be set, but the token will start trading at 6pm July 1, Pacific Time."
- tokenin ne zaman ayarlanacagina dair bize kesin bi saat vermediler ama şu saatte başlayacak kesin demiş pasific time belirtmiş. -
neden pasific time kullanmiş anlamadim o bölgelerden muhtemelen o yüzden öyle.
Türkiye saati ile 2 Temmuz 2017 saat 04:00'a denk geliyor. Bakalım gecikmeden, aksilik olmadan başlayacak mı işlemler.
Şu anda link Error: 404 veriyor, yani böyle bir market hazırlanmamış.
Daha önce Bittrex'e girmesi kesinleşen ve tarih verilen coinlerin linkleri hazırdı, içine girince açılış tarihi yazardı. Bunda niye yok?
Saultzaens de yukarda cevap vermiş, linkin ne zaman hazır olacağını bilmiyorlar ama Türkiye saati ile 2 Temmuz 2017 saat 04:00'da hazır olması gerekiyor. Gecikme olacaksa da duyrulacaktır diye düşünüyorum.