Pages:
Author

Topic: ANN [MCO] MONACO #1 Kripto Para Alışveriş-Transfer Kartı 71.400 ETH TOPLANDI ! - page 10. (Read 15414 times)

sr. member
Activity: 644
Merit: 271
KMD de benzer bir kart ekledi sistemine ama benim geçen yıl bitwala dan talep ettiğim kart henüz ulaşmadı.
Bu işlerde kurumlsallaşma önemli sanırım, öyle ilerlemeyeceklerse bundan da bir şey beklememek gerekir

Katılıyorum aynen. Bu kadar ciddi bir yatırım aldıklarına göre insanlar iyi bir şans verdi projeye. Bunu boşa çıkarmaları kimseye fayda sağlamaz. Bekleyeylim görelim.  Smiley

İnsanlar milleti bu kadar dolandırmakla uğraşmak yerine yeni fikir üretmeye çalışsa gerçekten dünya çok daha güzel bir yer olacak ama tabiki bunlar uzak ihtimal Cry
Adamlara bak dolandırılıcılıkta ayrı bir boyuta geçmişler. https://twitter.com/monaco_cards

Monaco_card hesabının sonuna bir s ekleyerek hesap açmışlar (daha doğrusu mevcut hesabı değiştirmişler 2013 kayıtlı hesap)

Monaco hesabının takipçilerini takip edip bu eth adresine yatırım yapın %30 bonus alın vs. Eminim yiyenlerde çıkacaktır.

Piyasada o kadar bilgisiz insan var ki böyle şeyler görmemiz doğal. Dün SONM ICO'sunda adam fake ETH adresiyle 1.000 civarı ETH çaldı milletten birkaç dakika içinde.

ICO Bitimine Son 40 Saat Kaldı!

Yatırımlar iyice hızlandı bitişe yaklaşırken. Sadece son 17 saatte 2.000 ETH üzeri yeni yatırım olmuş.

Toplam Yatırım: 57803.49 ETH

İşlenen Token Sayısı: 7845784.30233158 MCO

Katılımcı Sayısı: 7327
sr. member
Activity: 560
Merit: 256
İnsanlar milleti bu kadar dolandırmakla uğraşmak yerine yeni fikir üretmeye çalışsa gerçekten dünya çok daha güzel bir yer olacak ama tabiki bunlar uzak ihtimal Cry
hero member
Activity: 1330
Merit: 533
KMD de benzer bir kart ekledi sistemine ama benim geçen yıl bitwala dan talep ettiğim kart henüz ulaşmadı.
Bu işlerde kurumlsallaşma önemli sanırım, öyle ilerlemeyeceklerse bundan da bir şey beklememek gerekir
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Adamlara bak dolandırılıcılıkta ayrı bir boyuta geçmişler. https://twitter.com/monaco_cards

Monaco_card hesabının sonuna bir s ekleyerek hesap açmışlar (daha doğrusu mevcut hesabı değiştirmişler 2013 kayıtlı hesap)

Monaco hesabının takipçilerini takip edip bu eth adresine yatırım yapın %30 bonus alın vs. Eminim yiyenlerde çıkacaktır.

hocam uyarı için teşekkürler,eski bir teknik ama muhakkak yiyen olacaktır
ama direk oradaki hesaba gönderirlermi,sorup soruşturmadan oda ayrı mesele
hero member
Activity: 602
Merit: 500

sr. member
Gerçekten iyi iş çıkarmışlar son 3 gün 75k'ya ulaşırlarsa şaşırtıcı olmaz. Şu kartlardan bir an önce sipariş verebilsek çok iyi olacak, merakla bekliyorum.

Sanmıyorum artık o kadar olacağını, 60 saatten kısa bir süre kaldı artık. Gayet güzel yatırım aldı zaten bu şartlarda. Kartlar 31 Ağustos'tan sonra mobil App'in devreye girmesiyle alınacak.

Ufak bir miktarla girdim 2 hafta önce monacoya. Sormak istediğim birkaç şey var emin olamadığım.

Kart alışveriş dışında kesin kişiler arası para transferinde de kullanılıyor mu?
Yani mesela benim monaco hesapta btc veya eth var diyelim arkadaşıma dolar atabiliyor muyum?

Yanıtlanırsa çok iyi olur.

Kişiler arası fiat para transferi de olacak doğrudur. Hesabınızda Ether veya Bitcoin varsa onu fiat olarak başkasına transfer edebiliyor olmanız lazım yanlış bilmiyorsam.

ICO, TSİ Bu Pazar Günü Öğle 12:00'da Sona Erecek.

Toplanan Tutar: 55739.06 ETH

İşlenen Token Sayısı: 7598053.5716882 MCO

Toplam Katılımcı: 6927
sr. member
Activity: 420
Merit: 250
Ufak bir miktarla girdim 2 hafta önce monacoya. Sormak istediğim birkaç şey var emin olamadığım.

Kart alışveriş dışında kesin kişiler arası para transferinde de kullanılıyor mu?
Yani mesela benim monaco hesapta btc veya eth var diyelim arkadaşıma dolar atabiliyor muyum?

Yanıtlanırsa çok iyi olur.
hero member
Activity: 602
Gerçekten iyi iş çıkarmışlar son 3 gün 75k'ya ulaşırlarsa şaşırtıcı olmaz. Şu kartlardan bir an önce sipariş verebilsek çok iyi olacak, merakla bekliyorum.
sr. member
Tüm resmi alıntı yaptığım için özür dilerim kusura bakmayın.Sizin dediğiniz metini yazmama gerek yokmuş ana konuda bir form hazırlamışlar rütbe değişikliğine özel onu doldurdum çok teşekkürler yardımcı olanlara  Grin

Kusura bakma onu sonradan çıkardılar ben de yeni farkettim. Haberim yoktu o basit formdan. Rica ederim sıkıntı yok.

baya bi haftadır falan bakmamıştım epey artmış toplanan para be bu kadar da beklemezdim. bi ico balonu var ortada ve bütün projeler acayip kaynak sağlıyor. bakalım kaçla kapanacak sonuna gelice zaten bi şey kalmamış.

bounty dağılımı ile ilgili bir şey var mı duyrulan? ne gibi zamanlarda dağıtılır token'lar?

Yani her proje çok toplamaya başladı aylar önce Matchpool 6 milyon dolar topladı 33 saatte diye ne sevinmiştik. Şimdi birkaç saate on milyonlarca dolar toplanıyor. Bounty yakında bitecek zaten ama dağıtım sürer baya bence. O listelerin toparlanması falan uzun sürüyor bir de hemen token distribution süreci başlamıyor zaten teknik olarak.

Güncel durumu da verelim madem, artık 3 gün civarı bir süre kaldı arkadaşlar. ICO yavaş yavaş sona eriyor, 1 ayda iyi iş çıkarmak üzere.

54.000 ETH'ye yaklaşıldı.

full member
Activity: 309
Merit: 100
baya bi haftadır falan bakmamıştım epey artmış toplanan para be bu kadar da beklemezdim. bi ico balonu var ortada ve bütün projeler acayip kaynak sağlıyor. bakalım kaçla kapanacak sonuna gelice zaten bi şey kalmamış.

bounty dağılımı ile ilgili bir şey var mı duyrulan? ne gibi zamanlarda dağıtılır token'lar?
sr. member
Activity: 546
Tüm resmi alıntı yaptığım için özür dilerim kusura bakmayın.Sizin dediğiniz metini yazmama gerek yokmuş ana konuda bir form hazırlamışlar rütbe değişikliğine özel onu doldurdum çok teşekkürler yardımcı olanlara  Grin
sr. member

Çok teşekkür ederim bilgi için ama ingilizcem biraz zayıf bana yardımcı olur musunuz tam olarak ne yazmayalım ve nasıl yazmalıyım pm yolluyla mı konuya mı yazayım  Huh Huh

Hocam tüm mesajı koca resimle alıntı yapmazsanız sevinirim.  Smiley

"I have ranked up, please update it" gibi bir şey yazarsanız iş görecektir.
sr. member
Çok teşekkür ederim bilgi için ama ingilizcem biraz zayıf bana yardımcı olur musunuz tam olarak ne yazmayalım ve nasıl yazmalıyım pm yolluyla mı konuya mı yazayım  Huh Huh
sr. member
İmza kampanyası için rütbem değişmiş de imza ile avatar yaptım şimdi bunu nasıl güncelleyebiliriz bilgin var mı Kubra  Huh yardımcı olursan iyi olur

Jamal'a özel mesaj atarsanız ya da monaco'nun slack - telegram kanalları üzerinden ulaşırsanız yardımcı olabilirler.

Kusura bakmayın biraz yoğundum arkadaşın dediği doğrudur. Bounty konusuna da yazıyor insanlar gördüğüm kadarıyla belki ordaki mesajlara göre de güncelleme yapıyor olabilir.

Bu arada dün 50.000 ETH sınırı çok hızlıca geçildi. Bundan sonra yeni bölgede 1 ETH başına MCO token dağılımı şu şekilde olacak:

Toplanan ETH      ETH Başına MCO Token
1-10,000                   150
10,001-30,000            140
30,001-50,000            130

50,001-75,000        120
75,001-100,000          110
100,001-150,000         100

hero member
Activity: 510
İmza kampanyası için rütbem değişmiş de imza ile avatar yaptım şimdi bunu nasıl güncelleyebiliriz bilgin var mı Kubra  Huh yardımcı olursan iyi olur

Jamal'a özel mesaj atarsanız ya da monaco'nun slack - telegram kanalları üzerinden ulaşırsanız yardımcı olabilirler.
sr. member
İmza kampanyası için rütbem değişmiş de imza ile avatar yaptım şimdi bunu nasıl güncelleyebiliriz bilgin var mı Kubra  Huh yardımcı olursan iyi olur
sr. member
buna blog yazmıştım 4-5 gün önce ses seda yok daha kabul etmediler heralde blogdan bounty alan var mı? aydınlatsın beni Smiley

Forma baktığımda bugün bile milletin bloglarını falan gönderdiğini görüyorum. Red mi ediniz anlamadım tam olarak, listede isminiz yok.

Livecoin veya Liqui kurtarmaz. İş yapması için Bittrexe girmesi lazım. Küçük borsalarda hacim yok kullanıcı yok.

Bir tek livecoin olmayacaktır zaten, o sadece ICO henüz bitmeden resmiyet kazanan borsaların ilki. Rafael Melo, ilerleyen günlerde açıklayacaklarını söyledi. Bittrex'in geleceğini düşünüyorum.

imza kampanyasına başvurabilmek için jr member veya member olmak gerekliymiş. Bu statülere nasıl ulaşılıyor acaba?

yeni üye olduğumdan newbie olarak görünüyor

Zamanla ulaşılıyor, birkaç hafta sonra sizin de artar rübeniz forumda zaman geçirip mesaj attıkça.

Bu kart ile tüm eth tabanlı coinler ile alışveriş yapabilecekmiyiz ?

BTC ve ETH dışında ERC20 destekli olan token'lar ile de harcama/transfer yapılabileceği yazıyor resmi afişte. İlk sayfada var bu konunun. Şöyle göstereyim:

sr. member
Activity: 448
CHIEF GROWTH OFFICER OF GLOBAL ENTERPRENEUR
Bu kart ile tüm eth tabanlı coinler ile alışveriş yapabilecekmiyiz ?
hero member
Activity: 698
Merit: 506
Livecoin veya Liqui kurtarmaz. İş yapması için Bittrexe girmesi lazım. Küçük borsalarda hacim yok kullanıcı yok.

buna blog yazmıştım 4-5 gün önce ses seda yok daha kabul etmediler heralde blogdan bounty alan var mı? aydınlatsın beni Smiley

Blog listesinde stake yazmıyor. 200 katılım olmuş pek bir beklentiniz olmasın.
https://docs.google.com/spreadsheets/d/17KC0A-ldt03kisw0EYEn7hq29jDrbc05iuqiNq8hIYA/edit#gid=2112079205

aynen hocam pek bir beklentim yok zaten yemek parası çıksa yeter sonuçta az biraz emek verdik. Smiley
hero member
Activity: 686
Merit: 501
Blockchain Just Entered The Real World

Blog listesinde stake yazmıyor. 200 katılım olmuş pek bir beklentiniz olmasın.
https://docs.google.com/spreadsheets/d/17KC0A-ldt03kisw0EYEn7hq29jDrbc05iuqiNq8hIYA/edit#gid=2112079205
Pages:
Jump to: