Pages:
Author

Topic: [ANN] PRO-UZMAN - PROFESYONEL TIKLAYINIZ! - page 2. (Read 473 times)

jr. member
Activity: 182
Merit: 1
Projenin ana web sitesinin mükemmel bir tasarımını, yeni başlayanların bile web sitesinde gezinmeyle başa çıkacağını, tüm soruların cevaplarını bulacağımı belirtmek isterim.
jr. member
Kullanıcılar uzmanınızın çalışmasını değerlendirecek mi? Belki uzmanlar puanları mı alacak mı? Eski müşterilerden iyi notlar alan en iyi uzmanlardan yardım almak istiyorum.
Evet, derecelendirme sistemi mevcut olacak, uzmanlar müşterilerden geribildirim alacaktır ve bu şekilde derecelendirme nasıl oluşturulacaktır.
jr. member
Kullanıcılar uzmanınızın çalışmasını değerlendirecek mi? Belki uzmanlar puanları mı alacak mı? Eski müşterilerden iyi notlar alan en iyi uzmanlardan yardım almak istiyorum.
jr. member
Hizmetleriniz için hangi para biriminde ödeme yapabilirim? Dolar veya Bitcoin olarak ödeme yapmak mümkün mü?
Uzman Uzman servisindeki ödeme sistemi PREX COIN'dir. Platformda ücretsiz konsültasyonlar bulabilir ve ödeme yapabilirsiniz.
newbie
Merit: 0
Hizmetleriniz için hangi para biriminde ödeme yapabilirim? Dolar veya Bitcoin olarak ödeme yapmak mümkün mü?
member
Activity: 266
Merit: 10
Projenizi tanıtmaya devam edecek misiniz, gelecek için pazarlama planlarınız neler?
1. Pro-Expert ile ilgili gözden geçirme makalelerinin yayınlanması.
2. Uzmanların haber portalları aracılığıyla tanıtımı.
3. Pro-Expert'in sosyal ağlar aracılığıyla tanıtımı ve arama motorlarında indeksleme.
jr. member
Merit: 2
Projenizi tanıtmaya devam edecek misiniz, gelecek için pazarlama planlarınız neler?
newbie
Activity: 196
Uzmanlarınızın görüşmelerinin ne kadar maliyetli olduğunu bilmek isterim, onların tavsiyeleri için yaklaşık bir fiyat var mıdır?
Kesin rakamlar yoktur, ancak fiyatların düşük olacağı bilinmektedir. Bu projenin ana sayfasında yazılmıştır.
jr. member
Activity: 168
Uzmanlarınızın görüşmelerinin ne kadar maliyetli olduğunu bilmek isterim, onların tavsiyeleri için yaklaşık bir fiyat var mıdır?
jr. member
Belge, yabancı dilin küratörle çalışması gibi hizmetlerden bahseder. Bu tür hizmetler uzman görüşmelerine ek olarak PRO-EXPERT platformunda da bulunacak mı?
PRO-EXPERT projesinin birçok yolu vardır, çünkü yabancı dil çalışmaları 21. yüzyılda çok talep görmektedir.
newbie
Activity: 168
Belge, yabancı dilin küratörle çalışması gibi hizmetlerden bahseder. Bu tür hizmetler uzman görüşmelerine ek olarak PRO-EXPERT platformunda da bulunacak mı?
newbie
Beyaz kağıt ve yol haritası çok yetkin hale getirildi, fikrini beğendim: farklı alanlardaki uzmanlardan istişareler ve yardımlar.
newbie
Uzmanlar arasında beslenme uzmanlarının bile çalışacağını gördüm, çok ilginç. Aynı anda birçok sektörle çalışmak ister misiniz, bu gelecekte sorun olmaz mı?
jr. member
Merit: 2
Platformda nasıl iletişim kuracaksınız? Ya da proje (sohbet, ses, video) arasından seçim yapabileceğiniz çeşitli seçenekler sunabilecektir?
Müşterinin ve uzmanın diyaloğu gerçekleştireceği özel bir uygulama oluşturulacak, proje organizatörlerinin bir uzman tarafından harcanan zaman için düşük bir ödeme seviyesine söz vermesi göz önüne alındığında çok uygundur.
member
Activity: 266
Platformda nasıl iletişim kuracaksınız? Ya da proje (sohbet, ses, video) arasından seçim yapabileceğiniz çeşitli seçenekler sunabilecektir?
jr. member
Jetonlarınız zaten Yobit değişiminde mi işlem görüyor? Bu, jetonun gelecekteki fiyatını nasıl etkiler?
Bu, en büyük kripto değişim borsalarından birinde listeleme yapmak için son derece olumlu bir faktördür, kolay değildir. Proje gerçekten umut verici.
jr. member
Jetonlarınız zaten Yobit değişiminde mi işlem görüyor? Bu, jetonun gelecekteki fiyatını nasıl etkiler?
member
Activity: 252
Hiç kimse şifreli Yobit kripto değişiminde InvestBox hizmetini kullandı mı? Gelir, günde gerçekten yüzde 5 mi?
Ben Postovno InvestBox kullanıyorum, bu hizmet sizin belirteçleri sayısını artırmak için, çok uygun sağlar.
newbie
Birkaç gün boyunca projeyi inceledim, yol haritasını çok beğendim, fikir harikaydı. Haberleri takip edeceğim.
jr. member
Hiç kimse şifreli Yobit kripto değişiminde InvestBox hizmetini kullandı mı? Gelir, günde gerçekten yüzde 5 mi?
Pages:
Jump to: