Pages:
Author

Topic: [ANN] PRO-UZMAN - PROFESYONEL TIKLAYINIZ! - page 3. (Read 473 times)

jr. member
Activity: 196
Merit: 1
Bu projeye hayran olduğumdan, hızlı ve uygun fiyatlı istişareler yapmak ve blok zincirleme teknolojisine geçmek için bir platform bulmak uzun zaman aldı.
jr. member
Activity: 182
Merit: 2
Sorularınızla ilgileniyorum, uzmanlarınızın profesyonelliği hakkında herhangi bir doğrulama yapacak mı?
Proje web sitesinde tüm bilgiler var. Her uzman, hizmete erişmeden önce çok düzeyli doğrulamayı geçecektir.
Bu testin birkaç aşamadan oluşacağını eklemek istiyorum:
- Resmi belgelerle kimlik onayı
- yeterlilik belgelerinin uygunluğunun onaylanması (diplomalar, bilimsel çalışmalar vb.)
- Prof. tarla
- yeterliliklerini doğrulamak için testler geçiyor
jr. member
Activity: 210
Sorularınızla ilgileniyorum, uzmanlarınızın profesyonelliği hakkında herhangi bir doğrulama yapacak mı?
Proje web sitesinde tüm bilgiler var. Her uzman, hizmete erişmeden önce çok düzeyli doğrulamayı geçecektir.
full member
Activity: 448
Merit: 100
send and receive money instantly, w/no hidden cost
Hocam arkadaşların çeviri konusunda önerilerine katılmakla beraber konuyu duyurular kısmında açmanız daha uygun olacaktır. İş imkanı oluşturma adına paylaşımlarınız değerli ama daha özenli olmanız güzel olacaktır.
newbie
Activity: 3
Merit: 0
Ben boyle bir proje hic gormedim. Glutensiz krep filan haha. Bol sans ne diyim
jr. member
newbie
Activity: 168
Sertifikalı bir uzmana yardım istediğime tamamen emin olabilir miyim? Kaliteli yardım alacağından emin olmak istiyorum.
Evet, her uzman hizmete erişmeden önce çok düzeyli doğrulamaya tabi tutulacak. Deneyim ve diploma ile tecrübeli bir uzman tarafından size bildirilecektir.
jr. member
Activity: 154
Sertifikalı bir uzmana yardım istediğime tamamen emin olabilir miyim? Kaliteli yardım alacağından emin olmak istiyorum.
sr. member
Activity: 840
Merit: 300

Hocam bu devirde kim kime babasının hayrına bişey yapıyor ki tokenlerde yapsın. Yobit zaten token çöplüğü. Etherdeltanın prim yapmış hali benim gözümde yobit.

evet bu devirde kimse kimseye kuruş para vermez hocam, kuruş,  ya da her hangi bir olumlu şeyi, çıkarı olmadan yapmaz, çok tuhaf ve kötü bir dünyada yaşıyoruz,
jr. member
Proje tüm konularda Uzmanlar çalışacak ya da ana konular üzerinde durulacak mı? Psikolojik destek almak istediğimi varsayalım, uzmanların bana yardım edebilir mi?
Hizmette belirli bir kategoriyi seçmeniz yeterlidir: iş, finans, hukuk, bütçe alanı, tıp, sağlık ve güzellik.
jr. member
Activity: 168
Proje tüm konularda Uzmanlar çalışacak ya da ana konular üzerinde durulacak mı? Psikolojik destek almak istediğimi varsayalım, uzmanların bana yardım edebilir mi?
jr. member
Fikir, projenin, sadece dahice, ben görmedim böyle bir şey daha önce. Söyle, neden girmek Prex Coin olanağınız varsa, ödeme hizmetleri sizin uzmanlar, dolar ya da euro?
member
Activity: 165
Merit: 10
bu tür coinlerin sonu belli özellikle yobitse geçmiş olsun neden bittrex değil. ? böyle 300 sat coine günlük 5% faiz alıyordum 2. günün sonunda coini kaç yaptılar biliyormusunuz tam 2 satoshi yani 150x indirdiler asagıya yani size babasının hayrına günlük %5 faiz vermiyor.
Hocam bu devirde kim kime babasının hayrına bişey yapıyor ki tokenlerde yapsın. Yobit zaten token çöplüğü. Etherdeltanın prim yapmış hali benim gözümde yobit.
jr. member
Activity: 154
bu tür coinlerin sonu belli özellikle yobitse geçmiş olsun neden bittrex değil. ? böyle 300 sat coine günlük 5% faiz alıyordum 2. günün sonunda coini kaç yaptılar biliyormusunuz tam 2 satoshi yani 150x indirdiler asagıya yani size babasının hayrına günlük %5 faiz vermiyor.
copper member
Activity: 53
Türk şubemizin tüm metnini düzelttik.)
copper member
Activity: 53
Tamamen sana katılıyorum. Çeviri gerçekten özensiz yapıldı. Yeni bir çeviri yapacağım. Hataya dikkat ettiğiniz için teşekkür ederim Wink
member
Activity: 364
Merit: 10
GR
Bu ceviriden dolayi sikayet alip negatif guven alabilirsin.  Editlemen senin menfaatine olacaktir.  Bu sekilde ceviri yapanlari sikayet eden tayfa cok var forumda.  Cekememezlikten dolayi yapiyor cogu biliyorum ama bunlara firsat birakmamak lazim.
newbie
Activity: 22
Aynen çeviri biraz özensiz kalmış gibi duruyor.
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
Hocam çeviriyi biraz daha özenli yapmanızı tavsiye ederim.
Saygılar.
newbie
Activity: 28
Hocam Token tam kelime karşılığı Jeton demek eyvallahta, bizde ki karşılığının jeton olmadığını düşünüyorum. Cheesy
Pages:
Jump to: