Pages:
Author

Topic: [ANN] Rex- Peer To Peer (esler arasi) | EMLAK Platformu | - page 2. (Read 4364 times)

legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
9500 Ethereum toplandı ilk hafta. 7 saat sonra 1 Ethereum karşılığında 900 Rex alınıyor olabilecek. Benim tahminim 15-20K Ethereum ile tamamlarlar ICO'yu.

Bu arada takım da sürekli geziyor. En son olarak projelerini Ethereum Chicago topluluğuna tanıtmışlar.

https://blog.rexmls.com/day-6-updates-f635b9f96c58

full member
Activity: 266
Merit: 242
Bu kadar emlak projesi varken boyle bir yatirim aldigina gore saglam bir ico.olmali.Biraz inceleyelim bakalim.
sr. member
Activity: 560
Merit: 250
iconun bitmesine 4 hafta gibi bir süre daha var ve bu süre içerisinde biraz da bu segwit olayı netleşirse belirli bir miktar atış olacak gibi ama şu an için bile toplanan miktar fena sayılmaz. 9354 ETH 2.3m$ mı ediyor yoksa ben mi yanlış hesapladım.

Yok doğru hesaplamışsınız. Toplanan miktar fena değil ama hedefleri baya fazla, bugün birisi 413 eth göndermiş her gün birisi böyle gönderirse gayet iyi rakamlara ulaşırlar.
full member
Activity: 163
Merit: 100
iconun bitmesine 4 hafta gibi bir süre daha var ve bu süre içerisinde biraz da bu segwit olayı netleşirse belirli bir miktar atış olacak gibi ama şu an için bile toplanan miktar fena sayılmaz. 9354 ETH 2.3m$ mı ediyor yoksa ben mi yanlış hesapladım.
full member
Activity: 190
GET IN - Smart Ticket Protocol - Live in market!
Az once 1000 ethereumluk bir yatirim aldi ve toplam yatirilan tutar 9000 Ethereum'a dayandi.
hero member
Activity: 868
Merit: 1003
Global piyasada tatil yada iş amaçlı kısa ziyaretlerde mekan kiralamak için kullanılabilecek bir proje. Satın alma için tercih edilirmi bilemem ama kusursuz yapılandırılırsa iş yapar.
full member
bir aydan fazla oldu bunun imzasindayim. yeni uye kabul etmemeleri cok iyi bir karar olmus.

ico'da toplanan miktar toplam token sayisinin yarisi olacak. imzaya da bu baglamda bu sayinin %0.5'i verilecek. sabreden dervis muradina erebilir. Smiley

Allah sabır versin 😀 Bu emlak projeleri arasında pek fark göremiyorum

rex eski bir proje. calisan alpha surumu var. bircok emlak konferansinda surekli boy gosteriyorlar. varsa boyle baska emlak projesi ona da girelim. Cheesy
full member
Activity: 154
bir aydan fazla oldu bunun imzasindayim. yeni uye kabul etmemeleri cok iyi bir karar olmus.

ico'da toplanan miktar toplam token sayisinin yarisi olacak. imzaya da bu baglamda bu sayinin %0.5'i verilecek. sabreden dervis muradina erebilir. Smiley

Allah sabır versin 😀 Bu emlak projeleri arasında pek fark göremiyorum
full member

sr. member
Activity: 294
Ben sayaç kısmından bakıp söylemiştim ne kadar topladıklarını etherscanı kontrol etmemiştim çakallık yapacaklarını düşünmemiştim ama bir şeyler dönüyor gibi. Gerçi yavaşlamış yatırım 8k ether olmadı daha.

8k Ether toplamışlardır. Başlarda büyük yatırımlar aldılar. Ancak yatırım biraz durdu. Ben açıkçası çok daha fazla yatırım bekliyordum.

Benden sonra imzaya giren Türkmüş Smiley Hocam normalde bounty ilk sayfasında yazıyor yeni alım kapalıdır diye ben elemana dm attım girebilirsin dedi, adamları niye tahrik ediyorsun bounty sayfasında Cheesy
sr. member
Activity: 883
Merit: 262
Ben sayaç kısmından bakıp söylemiştim ne kadar topladıklarını etherscanı kontrol etmemiştim çakallık yapacaklarını düşünmemiştim ama bir şeyler dönüyor gibi. Gerçi yavaşlamış yatırım 8k ether olmadı daha.

8k Ether toplamışlardır. Başlarda büyük yatırımlar aldılar. Ancak yatırım biraz durdu. Ben açıkçası çok daha fazla yatırım bekliyordum.

Son yaşanan olaylardan sonra yatırım toplaması zor olacak. Yine de en az 10k toplanır diye tahmin ediyorum.
legendary
Activity: 1848
Merit: 1023
I am a good bro

sr. member
Activity: 336
Merit: 259
sr. member
Activity: 322
6687 ether adres hatası yüzünden kaybolmuş. proje sorumluları bu miktarı kendi ceplerinden karşılayarak kayıp etherleri yeni ico adresine göndermişler.

https://blog.rexmls.com/the-solution-a2eddbda1a5d

her gün ilginç bir şey oluyor.
Bazilari ekiptenmis gibi savunabilir ama ben inanmiyorum sadece guven kazanmak icin yapilan bir ali cengiz oyunu bence.Surekli boyle seylerin olmasi milleti paranoyaya surukluyor
sr. member
Activity: 883
Merit: 262
6687 ether adres hatası yüzünden kaybolmuş. proje sorumluları bu miktarı kendi ceplerinden karşılayarak kayıp etherleri yeni ico adresine göndermişler.

https://blog.rexmls.com/the-solution-a2eddbda1a5d

her gün ilginç bir şey oluyor.
legendary
Bounty programı yok mu acaba ? En azından Bounty'e katılsak

ilk sayfada bir link var ama ulaşılamıyor. sanırım link hatalı ve güncellenmesi gerekiyor.
konuyu açan arkadaşa duyurulur.

Haklısınız, ancak bu ara ana konuya mesaj atılması istenen tüm bounty konuları kaldırıldı.

Merak edenler için imza ve çeviri kampanyası vardı.

Yeni bounty konusu: https://bitcointalksearch.org/topic/rex-real-estate-revolution-signature-translation-campaign-finished-2048836
newbie
Activity: 9
Merit: 0
Bounty programı yok mu acaba ? En azından Bounty'e katılsak

ilk sayfada bir link var ama ulaşılamıyor. sanırım link hatalı ve güncellenmesi gerekiyor.
konuyu açan arkadaşa duyurulur.
legendary
Yalan dolan dalavere hep sorsaniz kendilerine ait olmayan bir adres verirler.Emlak isleri tutmuyor zaten kripto dunyasinda.

Tutmayan, bildiğiniz emlak projelerini rica ediyorum söyler misiniz?  Grin

245 tx var: https://bitcointalk.org/index.php?topic=1940846.40

7.3k Ethereum gelmiş gözüküyor.
full member
Activity: 266
Merit: 242
Yalan dolan dalavere hep sorsaniz kendilerine ait olmayan bir adres verirler.Emlak isleri tutmuyor zaten kripto dunyasinda.
sr. member
Activity: 476

6k ether nerede tam olarak?
adrese baktım şimdi hepi topu 77 işlem var, maksimum gönderen 50 göndermiş, ortalama 5-10 gönderilmiş, toplamda 500 eth var yoktur gönderilen.

Sen söyledikten sonra adrese baktım dediğin gibi fazla bir işlem görünmüyor. Web sitelerinde 6K Ether yazıyor ama verdikleri adresi inceleyince dediğiniz gibi 500 ether anca çıkar oda zor gibi görünüyor. İco ya başlamadan aldatmacaya başladılar.
Pages:
Jump to: