Pages:
Author

Topic: [ANN] Rex- Peer To Peer (esler arasi) | EMLAK Platformu | - page 5. (Read 4364 times)

sr. member
Activity: 574
Merit: 252
Ethereum token'ı olacakmış, takibe değer gibi duruyor.
Bir whitepaper gelsin de bi bakalım, 3-5 ether atarız buna da.
sr. member
Activity: 784
Merit: 425
Proje temmuzdaymış o zamana kadar bakalım daha çok var kampanya yöneticisi escrow sanırım herhalde bir forum falanda eklememişler signature için.

temmuz temmuz diye okdum yazılar bende yazcaktım ben çevirlere başvuru yapmadım diye Cheesy
hero member
Activity: 882
Merit: 507
Proje temmuzdaymış o zamana kadar bakalım daha çok var kampanya yöneticisi escrow sanırım herhalde bir forum falanda eklememişler signature için.
legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
Benim anladigim kadariyla ilan sistemi olacak, site uzerinden dogrudan bir satis soz konusu olmayacak. (get sistemi gibi)

Tabii biz fazla asina degiliz ama ABD, Avrupa buyuk sehirleri hemen hemen ortak emlak piyasasinda zaten. Bence oncelikli hedefleri de orasi olmali. Whitepaper'i bir tamamlayayim da tam anlayayim sistemi.
legendary
Activity: 1320
Merit: 1001
güzel proje ve çeviri için teşekkürler hocam.

ama taşınmaz satın almanın globalleştirilmesi biraz ilginç.

bunlar sanırım bu piyasadaki REMAX olmak istiyorlar. proje güzel ama taşınmazları o kadar globalleştirip alış-veriş sisteminde bile bu kadar gelişmemiş bir piyasaya sunmak için sanki biraz erken olduğunu düşünüyorum.

bu tür iş ve işlemler için alt yapıların projelendirilmesi güzel, başarılar.

hero member
Activity: 518
Merit: 500
bende şöyle prefabrik ev yapıyorlar ico giremde ondan kazanayım yaptırısınlar bitane olmaz mı Cheesy
bakalım fikir global olarak tutarda yerele indirgendiğinde nasıl bişey çıkarıcaklar acaba burdan distiribitörlük istemek lazım Smiley
hero member
Activity: 644
Merit: 502
Sahibinden.com un sadece emlak ve global olanını yapmayı planlıyorlar herhalde. Tutarmı! zor gibi gözüktü gözüme . Çeviri için teşekkürler.
legendary
Rezerv. Arkadaslar, simdilik fikriniz olsun diye konuyu actim. Aksama resimleri de cevirecegim. Ilerleyen gunlerde whitepaperi'i da cevirmis olacagim, aklimiza takilan sorularin cevabini orada bulabiliriz diye dusunuyorum.

Bounty programini da buraya yazacagim.

Sevgiler.
legendary

Tum gayrimenkullerinizi dunya capinda listeyebileceginiz ve yine listenen gayirmenkulleri arayabileceginiz REX Platformu’na hosgeldiniz. REX Platformu’nda diger gayrimenkul sitelerinin aksine reklam yagumuruna tutulmayacaksiniz. Bilgileriniz kendi kontrolunuzde olacak. Islemleriniz aylar degil, sadece gunler icinde yapilacak. Ayrica REX Platformu size katilmaniz icin odeme de yapacak.

Urunumuzun calisan halinin bir videosunu asagida bulabilirsiniz:

Sisteme dahil olan ozellikler

REX’in 4 asamali yaklasimi

REX tokenleri ne ise yarayacak?

Listeleme odulleri (Fayda/olcekleme)
: Tum veritabaninin saglikli olceklenebilmesi icin listeme ucretlerinin odenmesi ve alinan komisyon ucretlerinin dagitilmasi. Listeme ucretleri sayfa sahiplerine odenecek. Burayi merak eden arkadaslar, whitepaper’i cevirdigimde daha detayli bilgiye ulasabilirler.

Veri alisverisi, reklam: Kullanicilar ucret karsiliginda birbirleriyle ornek olarak binanin bakim raporunu paylasabilecekler. Ayrica gayrimenkulunu sayfanizda yayinlamak icin satis yapmak isteyenler de size ucret odeyebilecek.

Islemler: REX tokeni anlasma durumlarinda ve araci islemlerde de onemli bir rol oynayacak.

Spam/Karsilastirilabilir emlak yayinlari
: Kullanicilar kendi sayfalarinda spam olarak ve karsilastirilabilir emlak yayinlari yapabilecek, takip ettigi listeleri gosterebilecek. Eger kullanici yeteri kaday buyuk sayida takipciye ulasirsa, kendi akislarindan promosyon ve reklam ile de para kazanabilecek. Duzenli ve faydali yerel verileri goruntuleyecegiz ve katki yapanlar odeme hakki kazanacak. Bu kisim da maalesef Ingilizce konuda cok net degil, dedigim gibi, whitepaper’i yayinladigimda daha kapsamli bir aciklamaya ulasacaksiniz diye umuyorum.

Araci profilleri/Market sponsorluklari: Kullanicilar REX’e odeme yaparak profesyonel profiller olusturabilecek, yerel marketlere sponsor olabilecek (mesela Istanbul gayrimenkul marketleri). Bu asamada toplanan REX’ler, listeme odullerine dagitilacak.

Buraya daha sonra bir grafik eklenecek

Evrensel Emlak Devrimine Katilin

REX, tipki Netflix, Amazon ya da Uber marketleri gibi, hizmet verdikleri alanda vazgecilmez bir sistem olmayi hedefliyor. REX, evrensel emlak piyasasindaki yeni buyuk olay olacak.

Temmuz ayinda REX tokenlerinin bir kismi, REX’in gelistirilmesinin devami icin halka arz edilecek.
.

Takim

Ceviriler

Spanish translation - Thank You bartolo

Bounty kampanyalari : https://bitcointalksearch.org/topic/--1937405

Pages:
Jump to: