Pages:
Author

Topic: [ANN] [TKS] TOKES Platform ICO CANLI | Blockchain'i Blazing | CannabisRevolution - page 2. (Read 3908 times)

hero member
Activity: 518
Merit: 500
Tokes yerine mal gönderseler olmuyor mu Cheesy Bunu icoya nasıl katılabilirim? Minimum Katılım ücreti nedir?

bugün gün sonuna kadar bonus var bende göndercem az bişey 30 40 dolar ana konuda link mevcut en üstte

bugün olcak ayın 13 diyor kapmayanın tarihi
Bubların incent işle partnerlik durumları nedir, elimdeki incenylerle icoya katılabilir miyim acaba?

onların alt yapılarını kullanıyorlar gibi kabul olması lazım ico sayf aalt koinleeerrle ilgili yerde var yanlış bakmadıysam incent l bonus veriyor olabilir.
hero member
Activity: 1330
Merit: 533
Tokes yerine mal gönderseler olmuyor mu Cheesy Bunu icoya nasıl katılabilirim? Minimum Katılım ücreti nedir?

bugün gün sonuna kadar bonus var bende göndercem az bişey 30 40 dolar ana konuda link mevcut en üstte

Bubların incent işle partnerlik durumları nedir, elimdeki incenylerle icoya katılabilir miyim acaba?
sr. member
Activity: 434
Merit: 250

hero member

hero member
Activity: 698
Merit: 506
sr. member
Activity: 784
Merit: 425
ayın 13 kadar kampanyası var elinde btc olan bence göndersin iş yapcak gibi duruyor.
sr. member
Activity: 434
taslak sanırım ama hoşuma gitti gps gibi bi durumuda var heralde Cheesy
kaçakçılıktan bulmasınlar elleriyle koymuş gibi salakata gidebiliriz
hero member
Development Güncelleştirmesi - Uygulama UI / UX Mock-up'larının ilk taksitini sunmak için çok heyecanlıyız:

hero member
son paylaşımında eleman Polo ve  Bittrex için görüşüyoruz gibi bişeyler dedi bakalım projeninin geçerliliği olurda birde üstüne
polo da falan işlem görmeye başlarsa acayip iyi bir coin olabilir. uzun vadeli bir coin olma ihtimali yüksek .

polo ya girerse uçuşa geçer ozman Cheesy gerçi lafta kalada bilir hep diyorlar zaten polo gircez bit gircez ama yalan çıkıyor hep
burda devler geçerli gibi duruyor ama alt koinler  hep risk.

ana konuda yönetici sürekli güncel bişeyler için uğraşıyorlar gerçek bir proje iş göre bilir ama tabi risk ben kazançlı olcağını düşünüyoum ama elimde alım yapcak btc yok olsa girer kendi adıma
ikm
sr. member
Activity: 420
son paylaşımında eleman Polo ve  Bittrex için görüşüyoruz gibi bişeyler dedi bakalım projeninin geçerliliği olurda birde üstüne
polo da falan işlem görmeye başlarsa acayip iyi bir coin olabilir. uzun vadeli bir coin olma ihtimali yüksek .

polo ya girerse uçuşa geçer ozman Cheesy gerçi lafta kalada bilir hep diyorlar zaten polo gircez bit gircez ama yalan çıkıyor hep
burda devler geçerli gibi duruyor ama alt koinler  hep risk.
hero member
hero member
yok be hocam sorun yoktur ben yanlış anlamışımdır oda kinaye yapmış olma ihtimali var.
Geyik diyelim. Smiley

Ya bu arada bu malda bir hareket yok icoya 71 kişi katılmış, çok yavaş ilerliyor.
var mı bir gelişme, bilgisi olan paylaşabilir mi?

açıkcası ana konuyu takip ediyorum asıl etkileşim lisans alımı olursa soruyorum alındı  mı alınırsa paylaşılcak mı diye sahte de olsa bir evrak yayılasalar Cheesy giren sayısı çok olur Cheesy
hero member
yok be hocam sorun yoktur ben yanlış anlamışımdır oda kinaye yapmış olma ihtimali var.
Geyik diyelim. Smiley

Ya bu arada bu malda bir hareket yok icoya 71 kişi katılmış, çok yavaş ilerliyor.
var mı bir gelişme, bilgisi olan paylaşabilir mi?
ikm
sr. member
hero member
muhabbet sertleşmiş yanlış anlaşılma olmasın Cheesy

ikm
sr. member
mallar daha gelmedi mi diye mesajlaşıyorlarmıdır acaba bu coini çıkaranlar

Maldan kastın ne, bizden mi bahsediyorsun?

yok be hocam estafirullah mal(maruana) kast ettim Cheesy
satıcılar öyle söylüyor ya Cheesy adamlarda mal alımı yaptığında maruana alıcak
hero member

Maldan kastın ne, bizden mi bahsediyorsun?
ikm
sr. member
sr. member
Activity: 784
Merit: 425
malı iyi pazarlamış açıkcası işinin ehli olduğu belli Cheesy
hero member
kullanici sorusuna cevaben

bu projenin gerçek potansiyeline sahip olduğunu düşündüğümüz birkaç sebep verebilirim:

Esrar endüstrisi, önümüzdeki 10-20 yılda en hızlı büyüyen endüstrilerden biri olmaya hazırlanıyor - zaten çok milyar doları bulan bir endüstridir.

Güvensiz bir fiat formundan dijital varlığa / rezerve nakit aktarmak için gerçek dünya ihtiyacını çözüyoruz
Dijital varlıklar ve blok zincir, dispanserler ve ekim tesisleri ile yerinde depolanan nakitleri ortadan kaldırmak için doğal bir sinerji sağlar

Ekibimiz deneyimli, yetenekli ve bu girişimde başarılı olmaya adanmıştır.

Teknolojimizde büyümeyi teşvik etmek için mevcut sektörel ilişkilerimizi kullanabiliriz

İş modelimiz, kripto ekosisteminde inanılmaz şekilde benzersizdir ve platformda değer üretebileceğimiz sayısız yollar sağlar ve aşağıdakileri içerir:

Özellikle esrar işlemler için kullanılan dijital bir para birimi ve tüccarlar için ayrı bir varlık mekanizması

Cüzdan, dispenser bulma aracı ve esrar kökü türü veritabanı ile komple bir mobil uygulama paketi

Somut, gelir yaratan bir iş segmentine sahip, teknoloji yığını ve kullanıcı kabulünde büyümeyi amaçlayan karların yanı sıra açık pazar alımları yoluyla fiyat desteği sağlayan ilk teknoloji platformu.( Ç.N. Bunusevdim)

Bunlar akla gelen kilit noktalardan birkaçıdır, ancak http://cannabisrevolution.us adresindeki web sitemizi daha kapsamlı bir açıklama için okumanızı öneririm. Ayrıca, OP'teki Para Röportajıda yaptık ve Christian, Alex ve Evan'ın yanı sıra toplumdan gelen birçok soruyu yanıtladım.

Edit: 3-6 ayda 'kar' ile ilgili olarak ... O zaman nereye gideceğimiz konusunda hiçbir iddia yapamıyorum, ancak bu süre boyunca agresif bir şekilde çalışacağımızı söyleyebilirim. Mobil uygulamalarımız piyasaya sürüldü (bu konuyla ilgili yoğunlaşmaya devam edin - bazı UI modelleri çok yakında çıkıyor), müşteri ve tüccarların tokes'leri kabul etmeye başlamasını sağlayın ve yenilebilir CBD'leri ve turizmi hedef alan ilk ürünlerimizi başlatın. Bu ürünlerin herhangi birinin ve tüm ürünlerin fiyat üzerinde olumlu etkisi olacağını tahmin ederdim, ancak tam olarak nerede olcagimizi tahmin edemiyorum.
Pages:
Jump to: