Pages:
Author

Topic: [ANN] [TKS] TOKES Platform ICO CANLI | Blockchain'i Blazing | CannabisRevolution - page 3. (Read 3908 times)

ikm
sr. member
Activity: 420
Merit: 250
lisansı alsınlar bende girerim  real bir proje tabi scam olmazlarsa
hero member
Activity: 518
Merit: 500
İlaç endüstrisi ile alakalı coin çıkmamıştı. Sonunda onu da akıl ettiler anlaşılan. Ota moka ico çıkmaya başladı. "Benim fikrim geldi" diye ico çıkaracak neredeyse. Alt coin mezarlığı gibi ico mezarlığı da olmaya başladı. fırsat bulduğumda inceleyeceğim arkadaşları. Bakalım gelecek vaad ediyor mu?

Ogrendiginde burdan paylasirsan sevinirim. Ilgimi cekio proje benim ama bilmedende girmek istemiyorum

Su ara ozel islerim oldugundan takip edemiyorum ama lisans ile ilgili bir paylasim yapilirsa burdan bende yayinlarim. Benimde merak ettigim bir proje
ikm
sr. member
İlaç endüstrisi ile alakalı coin çıkmamıştı. Sonunda onu da akıl ettiler anlaşılan. Ota moka ico çıkmaya başladı. "Benim fikrim geldi" diye ico çıkaracak neredeyse. Alt coin mezarlığı gibi ico mezarlığı da olmaya başladı. fırsat bulduğumda inceleyeceğim arkadaşları. Bakalım gelecek vaad ediyor mu?

Ogrendiginde burdan paylasirsan sevinirim. Ilgimi cekio proje benim ama bilmedende girmek istemiyorum
sr. member
Activity: 448
ikm
sr. member
Adamlar maruana almak icin ico yapio. Firma yasal nevada bu isi yapmak ici. Lisans almaya calisiyor olursa bu ico surekli ilsem goren bir para olur.maruanayi tibbi islem icin kullancaklarmis

Real projeler tutarsa iş yapar gibi.
Bakalım

Evet katiliyorum. Ornek olabilecek bir proje dev saglam olursa kazandirir biraz yatircam bakalim kacmasalar bari.
hero member
Activity: 1330
Merit: 533
Adamlar maruana almak icin ico yapio. Firma yasal nevada bu isi yapmak ici. Lisans almaya calisiyor olursa bu ico surekli ilsem goren bir para olur.maruanayi tibbi islem icin kullancaklarmis

Real projeler tutarsa iş yapar gibi.
Bakalım
hero member
ikm
sr. member
Tarım ile ilgili bir coin mi bu .

tarım mı mariuna diyor bunlar. gerçi bu paralar zaten bu sistem için geçerli ama anlatılana göre tıbbi bir firma olcakmış lisanslı nasıl bişeyse!
hero member

Grin Grin Grin Grin

aynen tarımın kralı Cheesy
sr. member
Activity: 588
Merit: 253
hero member
Yeni bir ico sanırım şu anda daha rağbet görmüş değil bakalım ileriki zamanlarda ne olacak bir imza kampanyası olacakmı acaba?

imza kampanyası var onu çevirmedim ala ekledim sayfaya unutmuşum linki bırakmayı Cheesy
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
Yeni bir ico sanırım şu anda daha rağbet görmüş değil bakalım ileriki zamanlarda ne olacak bir imza kampanyası olacakmı acaba?
Pages:
Jump to: