Pages:
Author

Topic: [ANN] [TRST] [TOKEN SALE] WeTrust.io CROWDSALE: Sona Erdi! $4M+ Toplandı - page 11. (Read 21998 times)

sr. member
Activity: 434
Merit: 250
trust ları ne zaman göndermeye başlıcaklar mış ..

az once email geldi. kendi saatlerine göre nisan 18 salı akşamı gibi dağıtıma başlayacaklarmış. türkiye saati ile nisan 19 çarşamba sabahına denk geliyor zannediyorum.

eyw hocam bende gördüm mail az önce borsa eth  adresi kesinlikle olmasın diye uyarı göndermişler dikkat edin ziyan olmasın
hero member
Activity: 1655
Merit: 600

az once email geldi. kendi saatlerine göre nisan 18 salı akşamı gibi dağıtıma başlayacaklarmış. türkiye saati ile nisan 19 çarşamba sabahına denk geliyor zannediyorum.
sr. member
hero member
Activity: 896
Merit: 515
çalışmaları biraz daha sürecek gibi, biraz zamana ihtiyaçları var. O değilde ben maili yanlış girmişim, kaydolduğum mail ile onlara verdiğim mail farklı çıktı. Olası 2 mail var zaten 2 sini deniyorum hata veriyor.  Meğersem mail'i de yanlış yazmışım Smiley  Bakalım ne olacak.
sr. member
Activity: 322
Noldu? bir haber çıktımı geliştiricilerden? Bir sorun çıkmaz herhalde, çokta para topladılar.. Yakında resmi açıklamalar yapılır.
hesaplardakı trstler guncel degerlerden tekrar hesaplanmıs denılıyor
myetherwallete trst sımgesı henuz eklenmemıs
hero member
Activity: 742
Merit: 501
Noldu? bir haber çıktımı geliştiricilerden? Bir sorun çıkmaz herhalde, çokta para topladılar.. Yakında resmi açıklamalar yapılır.
sr. member
Activity: 714
Merit: 316
The Experience Layer of the Decentralized Internet
ben twitter kampanyasından 2 haftalık ödülüm var ama siteye kayıt olup adres eklemeyi unutmuşum Sad bu konuyla ilgili herhangi bir bilgisi olan varmı acaba? nasıl bir yol izlemeliyim?
sr. member
Biraz erken endiseye kapilmissiniz gibi.Yabanci forumsa bekleyin bakalim diyorlar.16-20 nisan arasi herseyin netlesecegini dusunuyorum
hero member
Activity: 518
Merit: 500
Bundanda hiç ses yok millet devden bir açıklama istiyor  Tongue Bu platformun düzgün çalıştığını göremeyebiliriz. Bence bununda sonu ya da başlangıçtan itibaren kaderi Dao gibi olabilir. Bir bakıma aynı mantık içeriyorlar dao da da çoğunluğun kararına dayalı bir yatırım mantığı vardı  , bunda da  güvene dayalı borç verme Smiley Haydi hayırlısı umarım yatırımınız yalan olmaz.  Undecided

sakata gitmeyelim Cheesy öyle dedin 0,4 btc gönderdim buna ben iş çıkardiye ekibi çok sağlam normalde
Ekibi gördüm ama ekipten çok projeyi destekleyenler dikkati çekiyordu. Bencede güzel proje ve gerçekleştirilirse bankacılık sistemine bir alternatif doğar. Btc ile para alternatifi doğdu bununla kredi alternatifi. Ama baktıkça aklıma hep dao geliyor , fikir yürütme diyelim buna.
En azından token çıksın poloya eklensinde sonra ne olursa olsun Smiley Siz kaybetmeyin.

kuzen valla ben dao dan güzel kazananlardanım düşü yaptığunda en altlardan cesaret edip aldım var sonra  eski yerine geri geldi sattım ordan Cheesy güzel kar bıraktı(yaptığım cahilliktendi olayın en olduğunu dymamıştım ozman Cheesy )
hero member
Activity: 546
Bundanda hiç ses yok millet devden bir açıklama istiyor  Tongue Bu platformun düzgün çalıştığını göremeyebiliriz. Bence bununda sonu ya da başlangıçtan itibaren kaderi Dao gibi olabilir. Bir bakıma aynı mantık içeriyorlar dao da da çoğunluğun kararına dayalı bir yatırım mantığı vardı  , bunda da  güvene dayalı borç verme Smiley Haydi hayırlısı umarım yatırımınız yalan olmaz.  Undecided

sakata gitmeyelim Cheesy öyle dedin 0,4 btc gönderdim buna ben iş çıkardiye ekibi çok sağlam normalde
Ekibi gördüm ama ekipten çok projeyi destekleyenler dikkati çekiyordu. Bencede güzel proje ve gerçekleştirilirse bankacılık sistemine bir alternatif doğar. Btc ile para alternatifi doğdu bununla kredi alternatifi. Ama baktıkça aklıma hep dao geliyor , fikir yürütme diyelim buna.
En azından token çıksın poloya eklensinde sonra ne olursa olsun Smiley Siz kaybetmeyin.
hero member
Activity: 518
Merit: 500

hero member
Activity: 546
sr. member
Myetherwallette hala trst yok ne zaman eklenecek acaba.

mail geldi ilk olarak kontrollerinizi yapın 14 00.00 kadar süre vermişler sanırım ondan sonra dağıtılır.
sr. member
Myetherwallette hala trst yok ne zaman eklenecek acaba.
hero member
Activity: 742

ICO'su yarım saat önce bitti. Yinede güzel para topladılar. Bir saat önce baya düşündüm ,gireyimmi girmeyeyimmi diye Smiley Pek güvenemedim Girmedim...

Bakalım doğrumu yaptık yanlışmı...
sr. member
Hicbir borsada islem gormeyecek diye bir metin mi yayinlandi,yoksa benmi yanlis anladim
Yabanci baslikta bir resim var borsaya gitmicek demisler

yok ya benim bildiğim direk büyük bir borsa işlem göreceğiydi hatta polo yada kraken mi ne dediler .
büyük olasılıklada kraken olur
Yasalliktan oturu oyle aciklanmis,sorun yokmus
sr. member
Activity: 784
Merit: 425
Hicbir borsada islem gormeyecek diye bir metin mi yayinlandi,yoksa benmi yanlis anladim

yok ya benim bildiğim direk büyük bir borsa işlem göreceğiydi hatta polo yada kraken mi ne dediler .
büyük olasılıklada kraken olur
sr. member
hero member
Activity: 896
Merit: 515
İmza Kampanyasına Katılanlar İçin Önemli Duyuru:

Bütün katılımcılara teşekkür ederiz.Ico 6 saat sonra sona erecektir.

Biliyoruz ki mümkün olan en kısa zamanda TRST ödüllerinizi almak için sabırsızlanıyorsunuz ve bizde bunu zamanında halletmek için çok çalışıyoruz.
Bu sebeple imza kampanyalarının 10. haftaki stake sayımını ve kontrolünü bırakmaya karar verdik.Bunu telafi etmek adına katılımcılarımız 9 hafta boyunca topladıkları stake miktarının %12 si kadarını bonus olarak alacak. Örneğin; 9 hafta boyunca 400 stake toplayan birinin toplam stake miktarı 448 olacaktır. Kısa süre içinde final stakeleri için bir mail ile haberdar edileceksiniz.

Bazı katılımcıların kampanyadan men edildiğini hatırlatmak isteriz.
Eğer markınızın üzerinde kırmızı bir şerit varsa bu banlandığınız anlamına gelmektedir. Bitcoin handle veya timestamp ' e tıklarsanız nedenini görebilirsiniz
İmza kampanyasından atılmanızın nedenleri :

1. Spam yapmak
2. 3 hafta boyunca post atmamak.
3. Kırık link
4. Birden fazla hesapla kampanya girmek (sadece bir hesap hakkınız vardı)
5. WeTrust imzasını taşımamanız

Teşekkürler!

WeTrust Ekibi

sr. member
Activity: 784
Merit: 425
ben bunu bountysini nasıl kaçırmışım ya Smiley, karambole gitmiş , o kadarda takip ediyorum, başvurmamışım buna

Cheesy yazık olmuş fb twitter kaçırmak olmaz gerçi insan artık bi süre sonra görmez oluyor okadar çok ki olsa bile almayı bile unuttuğu olaiblir Smiley
bende kontrol edem bakalım ne gelmiş
Pages:
Jump to: