Pages:
Author

Topic: [ANN] [TRST] [TOKEN SALE] WeTrust.io CROWDSALE: Sona Erdi! $4M+ Toplandı - page 7. (Read 22020 times)

legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
bu trst bana bereketli geldi 5400 den aldıklarımı 9999 dan sattım biraz erken olmuş ama realize olup alttan edgelesse girdim oda yükselişte
hero member
Activity: 658
Merit: 500
hocam senin durum aynen şöyle gibi sanki Cheesy
hero member
Activity: 1655
Merit: 600
ico'dan ucuza alıp, çabucak bittrex'te satanlar dövünüyorlardır şimdi   Smiley
twn
legendary
Activity: 1204
Merit: 1011
Dün takip ediyordum alıyım mı almayım mı diye ikilemde kaldım gece 16k dan dönmüş ben 5k fiyattan beri hala almayı düşünüyorum  Grin
hero member
Activity: 896
Merit: 515
liquide o hareketi yaptı bittrexte görmemiş o seviyeleri ikisinin arasında abritaj yapmaya kalsak yermi acaba diye düşünüyorum .
liquide trade yapmam pek mümkün olmuyor fiyat gelsin diye o günü boş beklemeye geçirebiliyorsun hacim yok gibi bir şey o ufak hacimli pump grafiklerine aldanmayın liquide fırsat kollayım derken  bittrextteki fırsatlardanda geri kalmış oluyorsun.
mentalpanda haklı hacime bağlı sen o fiyata bakma alış emri  1 btc nin altında olsa satamazdın. Bundan sonra orayada bir göz atarsın artık Smiley  Eth blokchainini kullanıyor 5 dk ya bittrex'ten yollardın.
legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
liquide o hareketi yaptı bittrexte görmemiş o seviyeleri ikisinin arasında abritaj yapmaya kalsak yermi acaba diye düşünüyorum .
liquide trade yapmam pek mümkün olmuyor fiyat gelsin diye o günü boş beklemeye geçirebiliyorsun hacim yok gibi bir şey o ufak hacimli pump grafiklerine aldanmayın liquide fırsat kollayım derken  bittrextteki fırsatlardanda geri kalmış oluyorsun.
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
full member
Activity: 336
Merit: 101
vay arkadaş 12100 den gei geldi valla az dana çıksaydı tamamdı şimdi 10k geri almış olcaktım süper olcaktı

sabah saatlerinde de 23k'ya değmiş.
ikm
sr. member
Activity: 420
vay arkadaş 12100 den gei geldi valla az dana çıksaydı tamamdı şimdi 10k geri almış olcaktım süper olcaktı
hero member
2.dağıtım henüz yapılmadı.
Çıktığından beri coini sıkı bir şekilde takip ediyorum. Genelde ana forumda satmayın durun yükselecek diyen çok fazla kişi varsa, kesin fiyat düşerdi.Fakat bunda ters etki yarattı ve gerçekten yükseliyor. Assetlerin marketcap değerine baktığımızda we trust'ın en azında ilk 10 içerisinde yer alması gerektiğini düşünüyorum aynı şekilde edgeless te yer almalı.
ikm
sr. member
yardır aslanım12400 satış koydum ordan sonra gidersen de yapcak bişey yok yürü aslan parçası
sr. member
Activity: 322
balınalar atlamıs sanırım bırde bugun 2.dagıtımlar yapıldı galıba onların satıslarını topluyorlar
bende sattım gece 7800 den satıs vermıstım 0.23 btc yatırımın 0.53 btc ıle sonlandı,sımdı alım fırsatı beklıyorum 5k sevıyelerınden
ikm
sr. member
bittrexde yüzde 50 yaptı bir haber mi çıktı bilgisi olan var mı?
hero member
İleride dedikleri gibi kullanışlı ve benimsenen bir platform olursa fiyat yükselebilir. Ama yinede platformda birçok vurgun olacak hazır olun böyle haberlere Smiley Bizim gibi kullanıcılar için nasıl bir fikir ile yola çıkılabilir onu düşünüyorum. Bu platformu kullanmak için gerekçeler arıyorum kendimce Smiley
Bu arada test etmek isteyen yok mu hiç platformu 0.1 eth katılım ücreti fee %0. Katılmak isteyenler mail adresini yollasın Smiley
hero member
Activity: 518
bu coin için ortalama bekleme sürem 6 ay gibi düşünüyorum 6 ay sonra hatırı sayılır ya yükselir yada cortingen shrayze Cheesy
sr. member
Activity: 322
Bonussuz haliyle ICO fiyatı neydi? Bittrex'te 5200 sat fiyatı var, alım için uygun bir nokta mıdır?
Orderbook 6200 sata kadar bomboş, kısa vadede kazandırabilir gibi geldi.
Beklenti yuksek,6000 tabani gibi,ico fiyatina hic dusmedi 3000sat ico fiyati olmasi lazim
legendary
Activity: 1424
Merit: 1001
Bonussuz haliyle ICO fiyatı neydi? Bittrex'te 5200 sat fiyatı var, alım için uygun bir nokta mıdır?
Orderbook 6200 sata kadar bomboş, kısa vadede kazandırabilir gibi geldi.
sr. member
Activity: 476
We  trustın twitter kampanyasına katılmıştım. komedi gibi sadece 80 tane trst geldi. bu çoklu twitter ile girenleri bir şekilde engellemeleri gerekiyor.
hiçbirşey alamadık Undecided
hero member
Activity: 518
bana niye bişey gelmiyor yaa sinir oldum zaten 200 tane gelcek Cheesy
baksat boş geçmesin boutycilik
full member
Activity: 336
Merit: 101
bana da sosyal medyadakileri yollamışlar.
Pages:
Jump to: