HitBTC BitDice'in tweetini Retweetlemiş dolayısıyla BitDice önümüzdeki günlerde HitBTC'de listelenecek diyebiliriz.
BitDice hakkındaki mesajlarımı okuyup etkilenen birçok Newbie üye olmuş. BitDice basit bir kumar platformudur. Diğer tokenlerden üstün falan değildir, bu piyasada spekülasyonu en iyi yapan kazanır. Eğer internette okuduğunuz ve varsayımlar üzerine kurguda bulunmuş bir adamın yazdığı hikayelere para yatırırsanız, çok üzülürsünüz. Ben size samimi söylüyorum icolardan para kazanabilmiş Newbie görmedim çünkü siz piyasayı öğrenmediniz. Siz panik satışı ne demek bilmiyorsunuz, belkide ilk defa para yatıracaksınız ve piyasayı tanımıyorsunuz, icolara girdiğinizde yapacağınız ilk şey token dumplandığında panik satışı yapmak olacak. Biz rahat rahat konuşuyoruz çünkü buradaki insanlar cebine parayı çoktan koydu. Kimse cebinden para yatırmıyor eğer aranızda gerçekten yatırım yapmak isteyenler varsa ve yeniyseniz; sizin yapmanız gereken icolara yatırım yapmak değildir.
Bir adet fiziksel wallet alın, teknolojisine güvendiğiniz fiziksel wallet destekli tokenlere yatırım yapın ve unutun.Hocam sizin yazınızı okuyup etkılenıp, arastırmaya devam ettıkten sonra bitdice'a gırmeye karar veren, ico'yu gectım daha 2 haftadır coin alıp satan bırıyım. Fakat bahsettıgınız gıbı herkes fiyatı yarıya dustu ah bıttık dıyıp panıkle satıs yapmayacaktır dıye dusunuyorum, altın dolar gıbı pıyasalarda bıkac yıldır ufak hacımlerle para yatırdıgım da oldu ve burası cok farklı bır dunya, bır gunde yatırılan para sıfır da olabılır kı suan çin yuzunden 4bın dolara dusen bıtcoını goruyoruz, fakat hemen panık yapıp elımdekı bıtcoını satmalıyım vesaıre dıye dusunmedım yada dıger coınlerı.
Siz ınsanlar uzulmesın dıye uyarınızı yapıyorsunuz cok haklısınız bırı para kaybetse sorumluluk hıssı olabılır fakat yenı ınsanların da herseyı goz onunde bulundurarak gırmesı gerek zaten, ico'ya gırmek ıstedım 250-300 lıra gıbı cuzı mıktarla bitdice'a koydum, amacım bu ısler nasıl yapılıyor ogrenmektı para sıfırlansa da uzmucek mıktarlarda koyuyorum. Fıyatına haftada bır anca bakarım, sıfıra dusse bıle kucuk bır mıktar gıttı derım satmam oyle durur kenarda, uzun vadede 5-6 ay sonra baktıgımda guzel karlar varsa bır kısmını satıp bır kısmını yıne korurum dıye dusunuyorum.
Paylasımlarınızı ılgıyle takıp edıyordur cogu kısı, arastırmalarınızı ınsanlarla paylastıgınız ıcın tesekkur ederım kendı adıma, cok guzel kazanıp kımseyle bısey paylasmayanların varlıgını da hıssettım ıkı hafta gıbı kısa surede:)