Pages:
Author

Topic: [ANN][Bounty] FundYourselfNow - Yatırım Platformlarında Devrim - page 5. (Read 10284 times)

legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
Proje çok dikkat çekmemiş gibi görünüyor. Yabancı forumlara bakmadım ama TR' de imzasını taşıyan da çok kimseyi görmedim. Ico yönetimi için ilgi çekici olabilir.

Asyalı ekip. Proje aman aman olmasa da ileri ki günler FYN token da diğer icoların tersine bir zıplama bekliyorum. Millet son icolarda gördüler ki borsadan almak daha karlı olabiliyor diye pre-sale yada crowdesale lere ragbet göstermez oldular.
hero member
Activity: 1582
Merit: 520
Bounty sayfasinda problem mi var dünden beri giremiyorum hata veriyor ?
hero member
Activity: 868
Merit: 1003
Proje çok dikkat çekmemiş gibi görünüyor. Yabancı forumlara bakmadım ama TR' de imzasını taşıyan da çok kimseyi görmedim. Ico yönetimi için ilgi çekici olabilir.
hero member
Activity: 1330
Merit: 533
Bounty sayfasinda twitter bolumunde 250 stakem olmasina ragmen hicbir token gelmemis 0 yaziyor siz twitter stakelerine nereden bakiyorsunuz?

sayfada görünüyor ayrı bir liste yok.
sr. member
Activity: 658
Merit: 288
Bounty sayfasinda twitter bolumunde 250 stakem olmasina ragmen hicbir token gelmemis 0 yaziyor siz twitter stakelerine nereden bakiyorsunuz?
hero member
1 fyn tokenin fiyatı ne kadar suanda arkadaslar Huh

Ve bountyden kazandıklarımızı nasıl okutucaz.. Ilk icom oldu bu buarada Smiley)
Öncelikle imzanı değiş, ilk imzan tamamen fiyasko diyebilirim.

1 eth = 100 fyn idi
Bana 10ç6 stake 27.8 fyn geldi. yani koca bir 0
hero member
Merit: 670
1 fyn tokenin fiyatı ne kadar suanda arkadaslar Huh

Ve bountyden kazandıklarımızı nasıl okutucaz.. Ilk icom oldu bu buarada Smiley)
legendary
Activity: 1218
Merit: 1000
ben twitterina girdim 2 fyn vermiş zamanıma acıdım yeminederim böyle bounty mi olur önce toplam tokenden dağıtılacaktı sonradan düşürdüler millete sakız parası bile çıkarmadı.yazık valla uğraştığımız zamana
full member
Activity: 1011
Merit: 128
Radix-The Decentralized Finance Protocol
Mew'e tanıtmamız gerekiyor mu?
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Miktarlar belli olmuş.
Baştan sona imza kampanyasındaydım. Toplam 44 FYN etmişGrin
Yapcak bişey yok. Kenarda dursun belki değerlenir  Smiley
Cok azmis gercekten bende dentte kalmistim epey bir sure yarim eth civari verdi oda ama sizinki daha kotuymus.Baska projeye girseniz en az 1 eth gelirdi.Bu siralar herkes bountylerden sikayetci
hero member
Merit: 520
Baya uzun bir imza kampanyasıydı sonu pek beklenildiği gibi olmayacak gibi ama yatırım amaçlı düşünülüp kenarda bekletilirse beklenilenin çok üzerinde bir getirisi olabilir onun için beklemekte faydalı olacak .  Dileğimiz çok talep görmesi ve değerinin yükselmesi olacak kampanya için şimdiden teşekkürler.
sr. member
Activity: 1050
Merit: 277
Miktarlar belli olmuş.
Baştan sona imza kampanyasındaydım. Toplam 44 FYN etmişGrin
Yapcak bişey yok. Kenarda dursun belki değerlenir  Smiley
legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
Hesap doğruysa 27 fyn ediyor ki 5 doalr etse 135 dolar der ki o kadar edeceğini de sanmam..
Aşağı yukarı 1 fyn 19 cent civarında edecek benim hesabıma göre

Nasıl hesapladınız? ICO fiyatı 1 Ethereum karşılığı 100-120 FYN arası değişiyor.

Bu arada ikinci bir ICO dönemi olacakmış. Buna artı olarak da 4 proje FYN platformunu kullanarak projelerini halka arz etmeye hazırmış.
full member
Activity: 1011
Merit: 128
Radix-The Decentralized Finance Protocol
Hesap doğruysa 27 fyn ediyor ki 5 doalr etse 135 dolar der ki o kadar edeceğini de sanmam..
Aşağı yukarı 1 fyn 19 cent civarında edecek benim hesabıma göre
hero member
copper member
Activity: 1358
Merit: 523
çok az toplanmış. gerçektten imzasına girenler için zaman kaybı olacak gibi duruyor.
sr. member
Activity: 1050
Merit: 277
Şöyle kapanmış,

Our ICO is now closed. We've raised USD 1275210.14 (5771.83 ETH), with 926 unique contribution addresses!

1.275 bin dolar toplamışlar. Bu dönemdeki ico manyaklığını gözönüne almazsak çok da düşük bir miktar değil aslında.
hero member
Satılan toplam token adedini bilen var mı?
Ben mi gözden kaçırdım acep, bilen biri paylaşırsa sevinirim.
legendary
Activity: 2982
Merit: 1485
Aynen öyle bountylerden çok fazla bir gelir beklemeyin. Yine hiç yoktan iyidir diyebiliriz son zamanlarda coini bile çıkaramayan projeleri düşününce. Dağıtımlar 10 Ağustosta olacak. Biz önümüzdeki imzalara bloglara bakalım.
full member
Activity: 190
Merit: 100
Evet imzayı kaldırabiliyorsunuz. 1-2 hafta içinde bounty ödülleri dağıtılacakmış. Toplamda 6.5m token satıldı.

Teşekkürler açıklama için. Proje mantıklı ve altyapı olarak başarılı, ICO'su da öyle geçti ama daha fazlasını bekliyordum.
Bountysi ise katılımcıları güldürmeyecek gibi görünüyor. Sağlık olsun, yine de başarılar bundan sonrası için de.
Pages:
Jump to: