Pages:
Author

Topic: [ANN][Bounty] FundYourselfNow - Yatırım Platformlarında Devrim - page 9. (Read 10284 times)

sr. member
Activity: 406
Merit: 263
İstenilen minimum yatırım hedefine ulaştılar. Yatırım süresinin sonlanmasına da daha 35 gün falan var. Bence şu ana kadar iyi denecek miktarda yatırım aldılar bile. Bakalım kampanya süresinin sonuna kadar toplamda ne kadar miktar toplayabilecekler.
sr. member
Activity: 462
Merit: 250
GET IN - Smart Ticket Protocol - Live in market!
Telegram'dan yazmışlar arkadaşlar:

Code:
Fb bounty has been updated in spreadsheet

Kontrol edin stakeleriniz ve isimlerinizi. Sorun olursa ana konudan ulaşabilirsiniz adamlara.
sr. member
Activity: 317
Merhaba arkdaslar bounty sartlari arasinda 10 mesaj atilmali haftalik denmis bu 10 Mesaji konuyami atmamiz gerek yoksa forumda herhangi basliga atabilirmiyiz?
İstediğiniz konuya atabilirsiniz ama altcoinlere agırlıklı atmaya calısın.
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
Beni ne imza kampanyasına eklemisler nede FB. Anlamadım niye Huh

Facebook bounty olayını bende çözemedim. Bir türlü işleme alınmadı benimde talebim. Ya orayla ilgilenen kişi yatıp ense yapıyor yada ortada anlamadıgım bir sorun var. bakalım biraz arastıracağım olmadı ekiple neyin nesi bir konusayım. Burdan da bilgilendiririm.
legendary
Activity: 2772
Merit: 1557
Nasıl bir sistemleri var bilmiyorum. Twitter kampanyasına katılayım dedim sistemleri bir çalışıyor bir çalışmıyor.
Hiç güven vermedi bana :/
sr. member
Activity: 658
Merit: 288
Merhaba arkdaslar bounty sartlari arasinda 10 mesaj atilmali haftalik denmis bu 10 Mesaji konuyami atmamiz gerek yoksa forumda herhangi basliga atabilirmiyiz?
hero member
Activity: 1582
Merit: 670

Ne zaman kayıt olmuştun? İmza kampanyasını da güncellemişler. Facebook'u bilmiyorum.

Bu arada 4100 Ethereum yatırım almış bile.

Pazartesi günü kayıt olmustum..
sr. member
Activity: 616
Merit: 251
Blockchain Marketing: tokensuite.io

Ne zaman kayıt olmuştun? İmza kampanyasını da güncellemişler. Facebook'u bilmiyorum.

Bu arada 4100 Ethereum yatırım almış bile.
hero member
legendary
bunun facebook bountysi neden güncellenmiyor acaba? ben facebook üzerinden kayıt oldum ama spreadsheets halen güncellenmemiş. bu facebook olayı hakkında bilgisi olan varmı?

Bugün ilerleyen saatlerde facebook listesi güncellenir. İmza kampanyası listesi güncellenmiş. Her Cuma günü manuel update edildiği için ara günlerde kayıt olanların Cuma sonrası listelere bakması gerekiyor onay durumlarına.
sr. member
Activity: 714
Merit: 316
The Experience Layer of the Decentralized Internet
bunun facebook bountysi neden güncellenmiyor acaba? ben facebook üzerinden kayıt oldum ama spreadsheets halen güncellenmemiş. bu facebook olayı hakkında bilgisi olan varmı?
legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
facebook tan nasıl stakeler gelicek arkadaslar. FB sayfasından kaydoldum ama stakeleri göremedim bounty sayfasında... Eksik bisey mi yaptım acaba yardımcı olabilir mi biri Huh

Sürekli güncelleme yapmıyorlar stakeleri anladığım kadarıyla. Siz yapmaya devam edin zaten kampanya sonunda eklenmezse gereken kişiye yazarsınız, sıkıntı çıkacağını sanmam.

Edit: Bu arada listeyi kontrol ettiniz mi 415'ten sonraki kimseyi kabul etmemişler. İlk 415 arasında değilseniz boşa uğraşmayın.

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1-Uce_P-fjhUSzX9Kf-BRmCmfXcbm_2GsuXwbcjZrLkA/edit#gid=1038299406
Ben de kayıt olmuştum. Ama şimdi spreadsheete baktım adımı bulamadım. Cuma günleri update ediceklerdi. Acaba bugün yeni bi update gelicek mi spreadsheete. Beklemedeyiz Roll Eyes

Güncellemeler bugün yapılır arkadaşlar.

ICO 4000 Ethereum yatırıma ulaşarak minimum toplanması amaçlanan miktara ulaştı! Önümüzde 38 gün daha var. Bonus'un bitmesine ise 10 gün kadar kaldı.
full member
Activity: 532
Merit: 100
facebook tan nasıl stakeler gelicek arkadaslar. FB sayfasından kaydoldum ama stakeleri göremedim bounty sayfasında... Eksik bisey mi yaptım acaba yardımcı olabilir mi biri Huh

Sürekli güncelleme yapmıyorlar stakeleri anladığım kadarıyla. Siz yapmaya devam edin zaten kampanya sonunda eklenmezse gereken kişiye yazarsınız, sıkıntı çıkacağını sanmam.

Edit: Bu arada listeyi kontrol ettiniz mi 415'ten sonraki kimseyi kabul etmemişler. İlk 415 arasında değilseniz boşa uğraşmayın.

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1-Uce_P-fjhUSzX9Kf-BRmCmfXcbm_2GsuXwbcjZrLkA/edit#gid=1038299406
Ben de kayıt olmuştum. Ama şimdi spreadsheete baktım adımı bulamadım. Cuma günleri update ediceklerdi. Acaba bugün yeni bi update gelicek mi spreadsheete. Beklemedeyiz Roll Eyes
sr. member
Activity: 560

hero member
legendary
Merit: 1268
Toplanan rakam fena değil aslında günde 100 150 ether arası artıyor sürekli bu hızda devam ederse bountysine girenlere çok bir şey kazandırmayacak gibi görünüyor.
legendary
Bakalım güzel bir atraksiyon bekliyorum bundan. Hem bounty hem ico açısından yüzleri güldürecek proje gibi duruyor. Biraz geç girdik bountysine ama denemeye değer bence.
sr. member
Activity: 317
Masallah herkes akmıs konuya. Bende bountysini globalde gorup girmiştim. Oranları cok iyiydi ama simd sıradanlaştı. Umarım yuksrk yatırım alabilir
sr. member
Activity: 714
Merit: 316
The Experience Layer of the Decentralized Internet
Bende Twitter bounty sine katıldım. Aynı anda başka coin in bounty sine katılsam sorun olur mu acaba?

aynı anda sadece 1 imza kampanyasına katılabilirsiniz ama sosyal medya kampanyalarında böyle bir durum yok. istediğiniz kadar sosyal medya ve mail kampanyasına katılabilirsiniz. genel olarak sosyal medya çok fazla bir kazanç getirmiyor ve bazı bountyler çok sıkıcı olabiliyor.

bu arada facebook entegrasyonunda sorun var herhalde, benim hesap halen entegre olmamış.
sr. member
Activity: 546
Merit: 280
Bende Twitter bounty sine katıldım. Aynı anda başka coin in bounty sine katılsam sorun olur mu acaba?
Pages:
Jump to: