Pages:
Author

Topic: [ANN][CND] Cindicator - Finansal Marketler için Hibrit Zeka - 12 Eylül - page 4. (Read 6210 times)

legendary
Activity: 1792
Merit: 1030
• Güvenli Token Satışı başlıklı yazıyı okuyabilirsiniz: https://medium.com/@Cindicator/safe-and-secure-token-sale-98e85c125c9c
Bu yazıda Cindicator Token Satışının -diğer token satışlarında olduğu gibi- saldırılara maruz kalındığı belirtiliyor. Yazıda, token satışı boyunca hiçbir indirim/bonus yapılmayacağını ve hiçbir özel teklif olmayacağını belirtiyorlar.
full member
Activity: 140
Merit: 100
listeleri belli oldu zaten email gelmediyse simdiye kadar daha gelmiyor. bende basvuru yaptim ama secilemedik neyse bakalim ico bitince ne cikacak ortaya. uygulamalari guzel arada kullaniyorum

Bana da mail gelmedi, galiba seçmediler. İlk turda o kadar çok yatırım da almamışlar ne yapmaya çalışıyorlar anlamış değilim
full member
Activity: 210
listeleri belli oldu zaten email gelmediyse simdiye kadar daha gelmiyor. bende basvuru yaptim ama secilemedik neyse bakalim ico bitince ne cikacak ortaya. uygulamalari guzel arada kullaniyorum
legendary
• İlerleme hakkında güncelleme: https://medium.com/@Cindicator/update-on-the-progress-1-12b106355872
We have successfully finished Tier-1 this Tuesday. We raised 100% of the planned funds. 14 strategic partners participated in it, contributing 3940.65 ETH in total. Maximum individual cap in this tier was 342.67 ETH.
Yesterday we started our second Tier and at this moment we have raised around a half of the planned funds. The maximum individual cap for this Tier participants is 64.151 ETH; the Minimum individual cap is 37.734 ETH. Tier-2 is going to be closed this Saturday.
İlk aşamayı başarıyla tamamlamışlar ve 3940.65 ETH toplamışlar. İkinci aşama ise bu Cumartesi günü bitecekmiş.
full member
Activity: 201
Proof-of-Asset Protocol
İlginç bir sistemmiş millet yatırım toplayacağım diye can atıyor bunlar maille kabul falan uğraştırıyorlar kendilerine güvenleri tam demek ki.

boyle rahat takılmaları sonra pişman ettirebilir.madem iyi bir ilgi var projene hardcapin miktarını artır.adam kayırma gibi olmuş yaptıkları.
full member
Activity: 336
İlginç bir sistemmiş millet yatırım toplayacağım diye can atıyor bunlar maille kabul falan uğraştırıyorlar kendilerine güvenleri tam demek ki.
full member
Activity: 140
ben de mail bekliyorum garip bir ico sistemi olmuş, bakalım beğenip kabul edecekler mi
legendary
ben sanırım niteliksizim bu adamlar bana göndermediler e-mail bir türlü.
Henüz kimin kabul edilip kimin kabul edilmediği belli değil, tahminen gelecek hafta bunun belli olacağı açıklandı. Mailler kabul edilenlere gönderilecek yani. Ben de dahil birçok kişi kabul edilmek için bekliyor.
full member
Activity: 308
Merit: 105
ben sanırım niteliksizim bu adamlar bana göndermediler e-mail bir türlü.
legendary
• Cindicator ekibi danışmanlarını tanıtmaya devam ediyor, Evan Cheng ile tanışın! Kendisinin LinkedIn profiline buradan ulaşabilirsiniz: https://www.linkedin.com/in/chengevan
Gerçekten yetenekli ve donanımlı bir ekip üyesi.
legendary
• "Değerli 2. Aşama (Tier-2) katılımcıları! T2 aşaması başlamıştır. Lütfen e-postayla aldığınız talimatları uygulayın. ETH adresimiz şununla bitiyor: 4d0d75A" duyurusu yapıldı: https://twitter.com/Crowd_indicator/status/907983039883567104
Halen mail almadıysanız endişelenmeyin, dördüncü aşamaya (Tier-4) dahil olmuş olabilirsiniz ve dördüncü aşama mailleri tahminen bir sonraki hafta gönderilecek.
full member
Activity: 154
Biraz işi yokuşa sürüyorlar bunlar bazi projeler bu şekilde ilerliyor. İyi yönleri de Car kötü yönleri de yatırımcılar icin. Sitelerinde açıklamada alıp satıcı degil yatırımcı ve ürünlerini kullanan kişiler istediklerini söylüyorlar fakat her yatırımcıya imkan vermiyorlar böyle kafalarına göre seciyorlar bir nevi yada balinalara satıyorlar. İco sonrası dusukten belki alınır bakalım
legendary
kademeli olayını açarmısınız biraz benim ingilizce yetmiyorda  Smiley translateden çevirdim ama malum  Smiley
açılan sayfadaki email kutucuğuna maili yazıyoruz sonra sorular var cevaplıyoruz. sonra ne olacak maile şu tarihte icoya katılabilirsiniz gibi bir mailmi gelecek?
birde ico fiyatı 0,01 yani 100 dolarlık ETH ile 10000 adet CND alabiliyoruz demi?
Dört aşamalı bir fon toplama yapıyorlar ve şu an dördüncü aşamayı bekliyoruz. Sorulara verilen cevapların dürüst olmasını bekliyorlar, eğer cevaplar istedikleri gibiyse mail gönderiyorlar ve böylece katılım sağlayabiliyorsunuz.
Elbette token alabilmek için birden çok mail ile katılım sağlamayı deneyenler olacaktır, ancak yine de güzel bir önlem alınmış. Sorulara verilen cevaplarla 'nitelikli yatırımcı' arıyorlar, bu da topluluğa fayda sağlıyor.

Böyle yapmaları bence güzel, ICO'yu aşamalı yapıyorlar ve her aşama için ayrı bir limit belirlenmiş.
Bunun bir başka güzelliği ise rich list'te adaletsizlik olmaması.
Evet, belirtilen oranlarda limit aşılmadığı sürece token alımı yapabilirsiniz.
newbie
Activity: 47
Merit: 0
kademeli olayını açarmısınız biraz benim ingilizce yetmiyorda  Smiley translateden çevirdim ama malum  Smiley
açılan sayfadaki email kutucuğuna maili yazıyoruz sonra sorular var cevaplıyoruz. sonra ne olacak maile şu tarihte icoya katılabilirsiniz gibi bir mailmi gelecek?
birde ico fiyatı 0,01 yani 100 dolarlık ETH ile 10000 adet CND alabiliyoruz demi?
legendary
• Danışmanlarımızı tanıtmaya devam ediyoruz: Anthony Di Iorio @diiorioanthony ile tanışın, kendisi Ethereum kurucularındandır:
https://www.facebook.com/crowdindicator/photos/a.1147404041939974.1073741828.1043082425705470/1783285998351772/?type=3&theater

• Token Satışının aşamalar halinde olduğunu belirten yazıyı okumayı unutmayın: https://medium.com/@Cindicator/quality-not-quantity-our-idea-of-token-sale-process-383f9c404eb6
hero member
Activity: 574
Merit: 500
Başlangıçta hardcap yapma ihtimalini yüksek görmüyordum fakat sonradan güzel bir topluluk desteği aldılar, en son baktığımda telegramda projeye olan ilgi iyi seviyedeydi bence yarın başarılı bir ICO geçirecekler
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
★YoBit.Net★ 1400+ Coins Exchange
Uygulamayı indirip denedim.Biraz yavaş gibi geldi yatırım aldıktan sonra iyileştirme yapmaları faydalarına olur .Belki de benim telefonumdan kaynaklıdır.
legendary
Activity: 1218
Merit: 1000
Tepkiler gerçekten çok iyi projeye, zaten sosyal kanalları kalabalık olan projelerin çoğu iş yapıyor son zamanlarda, balık baştan kokar misali az çok belli oluyor talep.bunada talep var ve icoda başarılı olacağını düşünüyorum. bide minerva diye bi proje var bountyden önce bile 9k takipçisi vardı twitterda ve sosyal kanallarıda kalabalık oda iş yapacak gibi
full member
Activity: 266
Merit: 242
Ekip çok ılımlı ve uyumlu geldi bana projenin çok iyi olmadığını düşünüyorum ama ekip gerçekten çok olumlu
legendary
• White Paper versiyon 1.2.15 yazısını okuyabilirsiniz: https://medium.com/@Cindicator/white-paper-version-1-2-15-988073d4fdfb

Açıkçası beklediğimden daha sık geliyor güncellemeler, sanırım Cindicator ICO'su saatler içinde hard cap yapacak.

Bu ico ya bende katılmayı düşünüyorum. Güzel bir proje olduğuna inanıyorum, gelecek vaat eden, insana hizmet etme amacına yönelik projeler arasındaki yerini önlerden alıyor bence.
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim  Smiley
Pages:
Jump to: