Pages:
Author

Topic: [ANN][CND] Cindicator - Finansal Marketler için Hibrit Zeka - 12 Eylül - page 7. (Read 6210 times)

legendary
Activity: 1792
Merit: 1030
Projenin somut olarak ilk adımları 2015 yılında atılmış. Sonrasında Newyork'ta 300,000$ , Microsoft Bizspark'tan 120,000$ yatırım almışlar bugüne kadar getirmişler ve yakın zamanda satış yapacaklar. Bana çoğu projeden daha çok güven verdiler bu yüzden projeyi destekliyorum.
 İlk global forumda denk gelmiştim o zaman ilgimi çekmişti, iyi kötü ortada bir ürün var (en azından hiçbir şey yapmadan böyle bir fikrimiz var şunu yapcaz bunu yapcaz bize para verin demiyorlar) e ekip de fena görünmüyor. Hardcap yaparlarsa benim için sürpriz olur, büyük ihtimalle hatrı sayılır bir yatırım toplayacaklardır. Bu arada çeviri için teşekkürler. Artık globaldeki konular kısa sürede Türkçe forumda da yayınlanıyor, ülkemizde de cryptocurrencye olan ilginin artmasını görmek ne güzel
Hayal satmıyorlar evet, ortada somut bir şeyler var. Tabiki Cindicator'ün kat edeceği çok mesafe var ama yolun başındayken bir şeyler yapmış olarak görmek oldukça güven veriyor. Dediğiniz gibi, şunu bunu yapcaz diyerek para toplamıyorlar.
Umarım hard cap değeri olan 15M$'a ulaşırlar, bana kalırsa piyasadaki diğer ICO'lara göre daha çok para toplamayı hak ediyor. güzel yorumunuz için teşekkür ederim.
hero member
Activity: 574
Merit: 500
 Projenin somut olarak ilk adımları 2015 yılında atılmış. Sonrasında Newyork'ta 300,000$ , Microsoft Bizspark'tan 120,000$ yatırım almışlar bugüne kadar getirmişler ve yakın zamanda satış yapacaklar. Bana çoğu projeden daha çok güven verdiler bu yüzden projeyi destekliyorum.
 İlk global forumda denk gelmiştim o zaman ilgimi çekmişti, iyi kötü ortada bir ürün var (en azından hiçbir şey yapmadan böyle bir fikrimiz var şunu yapcaz bunu yapcaz bize para verin demiyorlar) e ekip de fena görünmüyor. Hardcap yaparlarsa benim için sürpriz olur, büyük ihtimalle hatrı sayılır bir yatırım toplayacaklardır. Bu arada çeviri için teşekkürler. Artık globaldeki konular kısa sürede Türkçe forumda da yayınlanıyor, ülkemizde de cryptocurrencye olan ilginin artmasını görmek ne güzel
legendary
Activity: 1320
Merit: 1001
güzel proje hocam. teşekkürler çeviri için. yapay zeka destekli projeler için merak artıyordu yatırımcılar için. şimdi de hibrit zeka olayı kafaları karıştırıyor, ama ilgiliyi de artıyor. Smiley her geçen gün artan market değeri kontrolü zorlaştırıyor ve kolaylaştırıcı programlanmış uygulamalara ihtiyaç duyuyor. Wink
legendary
Pek gerekli bir proje değil gibime geldi. Olmasa da olur sanki. Sasha var diye ilgi çekiyor diye tahmin ediyorum.
Sasha Ivanov kriptopara dünyası ve ICO'lar için önemli bir isim, ama elbette bir projede ismi geçince akan sular durmamalı. Bir ICO'nun güvenilir olup olmadığını anlamak da ayrı bir çalışma gerektiriyor.

• BBC'de yayınlanmış Topluluğun Bilgeliği "The Wisdom of the Crowd" belgeselini izleyebilirsiniz: https://www.youtube.com/watch?v=iOucwX7Z1HU
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
Pek gerekli bir proje değil gibime geldi. Olmasa da olur sanki. Sasha var diye ilgi çekiyor diye tahmin ediyorum.
legendary

NUMERAI ve Cindicator karşılaştırması yapılmış, çok yönlü bir kıyaslama olmuş. İncelemekte fayda var.
legendary
Cindicator'ün Yeni blog yazısını okuyabilirsiniz:
https://medium.com/@Cindicator/wisdom-of-the-crowd-under-computer-control-how-hybrid-intelligence-cindicator-is-learning-to-7c7804120222
"Bilgisayar kontrolünde kalabalığın bilgeliği: Hibrit Zeka Cindicator, tahmin edilemez olan şeyi nasıl tahmin ediyor?"
member
Activity: 378
Merit: 21
English ↳ Turkish Translator ✓
MAntık yapay zekadan çok test sonuçlarını ortalama olarak baz alıp sonuç çıkartmak Takip etmekten zarar gelmez .
hero member
Activity: 868
Merit: 1003
Başarı yakalanır, proje tamamlanır, tamamlanmasa bile bir alpha, beta sürülür, o da kısmi de olsa başarı yakalarsa buraların bay haline!

1,5 milyar token var. Hepsi piyasaya sürülecek demişler. Satılmayanları yaksalar kesin olarak iş yapar gibi bu projede.
sr. member
Activity: 1050
Merit: 277
Şimdi bu trader bot mantığıyla ilerleyen ama bota göre daha geliştirilmiş bir proje mi? Doğru mu anlıyorum? "Borsada kazanmayı öğretiyor" felan, hiç etkili gelmedi benim gözüme ama yine de ilginç sayılır.

Tutar mı derseniz, tutar.
Trader bot mantığıyla çalışıyor denemez aslında.
Şöyle bir sistem var. Cindicator uygulamasını kullanan userlara crypto paralar ve borsa ile alakalı tahminler yaptırıyor. Daha sonra bu tahminleri bir takım matematiksel yazılımlarla kombinleyip bir sonuç tahmin veya forecast çıkarıyorlar. Ve bu forecastları ve yaptıkları analizleri elinde CND token olanlarla paylaşıyorlar.
Vaadettikleri hybrid sistemin insan zekasıyla yapay zekanın kombinasyonu olduğunu iddia ediyorlar ve bu hybrid zekayı kullanarak klasik finansal tahminlerden daha tutarlı tahminlerde bulunacaklarını iddia ediyorlar.
Çok kafama yatmasada takipte kalmakta fayda var  Smiley
hero member
Activity: 698
Merit: 506
benzer projeler var bunun tek artısı analizleri insanların görüşlerinden toparlaması daha sağlam sonuçlara ulaşmak için insan tecrübesinden faydalanmaya çalışıyor. projenin ekibi çok ilgili sorulan sorulara kısa sürede cevap veriyorlar. sasha konusunda açıklama gelmemesi ödeme karşılığı adını kullanma durumunu aklıma getirdi belki sadece reklam amaçlı konulmuştur haberi olmadan kullanılsa bir açıklama yapardı tahminimce.
legendary
Şimdi bu trader bot mantığıyla ilerleyen ama bota göre daha geliştirilmiş bir proje mi? Doğru mu anlıyorum? "Borsada kazanmayı öğretiyor" felan, hiç etkili gelmedi benim gözüme ama yine de ilginç sayılır.

Trade bot mantığıyla yola çıkmış denebilir; doğru zamanda doğru işlemi yapabilen yapay zeka geliştirmeye çalışıyorlar, bunu da anladığım kadarıyla insanların tahminleriyle ve yaptığı işlem türlerine göre bir çeşit veritabanıyla yapıyorlar.
Umarım dediğiniz gibi başarılı bir proje olur.
hero member
Activity: 858
Taylor - Smart Crypto Trading Assistant

full member
Activity: 588
Merit: 104
Enteresan bir proje. Ben de uygulamasını indirdim az önce. Finansla alakalı sana sorular soruyor ve bu sorular ile alakalı tahminlerde bulunmanı istiyor. Ve yaptığın tahminlerin sonucuna göre sana puan veriyor. Ben beğendim açıkçası, biraz yavaş ama arayüzü fena değil ilgi çekiyor.
legendary
Cindicator, ICO-List'e eklendi. https://www.ico-list.com/index.php?m=Index&a=detail&id=221
Cindicator'ü reddit'ten takip edebilirsiniz: https://www.reddit.com/r/Cindicator/
Bu makaleyi de okuyabilirsiniz: http://www.crypto-economy.net/blockchain-artificial-intelligence-and-collective-intelligence-in-international-finance/?lang=en

Ayrıca, bounty listelerini de güncel tutuyorlar. İlgili görünüyorlar. Bakalım bunların sonucunda ne göreceğiz.
sr. member
Activity: 546
Merit: 262
Twitterda icoların bu kadar büyük takipçisi olduğuna çok rastlamamıştım büyük bir ilgi var anlaşılan projeye.Bir araştırmak lazım yatırım yapmak için.
legendary
• Cindicator Twitter takipçi sayısı 4000'i aştı!
• Cindicator ile ilgili yazılan bu makaleyi okumanızı tavsiye ederim, açıklayıcı bir yazı olmuş.

12 Eylül'de başlayan ICO'yu kaçırmayın.
hero member
Activity: 658
uygulamasını indirdim açıkcası pek birşeyini anlamadım extra bir özelliği yok .
sr. member
Activity: 532
Merit: 254
Bu kadar rusu bir arada görünce insan tırsıyor ister istemez  Grin
Ama kaliteli isimler var listede. Sasha bile var. Takip etmekte fayda var projeyi.
Rus olmayan proje yok denecek kadar az, başta ben de bu önyargıya sahiptim ama bir bakmışım favorim olan tüm ICO'ların takımlarında çoğunlukla Rus isimler görünüyor Smiley
Hem isim olarak görünsün ve güven kazandırsın diye, hem de biraz Avrupalı ismi olsun diye ekibe alıyorlar herhalde Grin

Icolar ruslarin elinde artik. Parayi ise uzakdogulular yonetiyor resmen. Ben sahsen ruslarin projelerine sicak bakiyorum. Adamlar yapiyor. Bu konuda tecrubeleri buyuk. Ama sirf bir rus ekibi diye de atlamamak lazim. Bu konuda unlu olanlar var. Israilliler de ayni sekilde. Kore ve cinliler ise resmen kendi kripto ekonomi sistemini kurmak istiyorlar. Hepsini takip ediyorum. Turklerden kimsenin cikmamasi uzucu.
sr. member
Activity: 357
Merit: 250
in sasha we trust yazacam ama projeyle ilgili hic bir yazısına denk gelmedim. sırf reklam amaclı konulmus gibi duruyor.
Pages:
Jump to: