Pages:
Author

Topic: [ANN]EncryptoTel: VoIP securizat si infrastructura de comunicatii blockchain B2B - page 2. (Read 7700 times)

legendary
Activity: 1573
Merit: 1057
Ce se mai aude despre surplusul strans peste 3 milioane$ ? La un moment dat  ziceau sau zicea unu dintre cei care au oferit serviciu escrow ca ar fi corect s-a se  seteze un ordin de cumparare de acea suma la pretul Ico, cand va fi listat pe exchange. Ar fi o idee buna sau nu?
Eu n-as merge pe o astfel de optiune, in primul rand pretul a fost fix, deci nu putem vorbi de "dilutia" pretului pe ETT si in plus la 3 mil $ se emit cam 60 mil ETT iar la 4,5 mil $  undeva la 86 mil ETT. Nu-i ceva de speriat. Depinde ce se hotaraste .....
legendary
Activity: 977
Merit: 1011
Ce se mai aude despre surplusul strans peste 3 milioane$ ? La un moment dat  ziceau sau zicea unu dintre cei care au oferit serviciu escrow ca ar fi corect s-a se  seteze un ordin de cumparare de acea suma la pretul Ico, cand va fi listat pe exchange. Ar fi o idee buna sau nu?
legendary
Vad ca s-a terminat ICO-ul.
Stie cineva care este pasul urmator? Unde se vor emite tokenurile?
Depinde la ce anume te referi :  la token-uri  achizitionate sau  primite din recompense
Pentru cele achizitionate   probabil in contul ICO se va putea seta o adresa de primire Waves sau ETH
pentru tokenurile din recompensa,  pe adresa  ( Waves sau Eth) setata  la inregistrarea in campania de recompnense.

Am participat la ICO cu BTC. Nu am setat adresa de eth sau waves. Ce ar trebui sa fac?
Iti apare suma de ETT in contul Ico? daca e acolo atunci nu e nicio problema.
full member
Activity: 166
Merit: 101
Depinde la ce anume te referi :  la token-uri  achizitionate sau  primite din recompense
Pentru cele achizitionate   probabil in contul ICO se va putea seta o adresa de primire Waves sau ETH
pentru tokenurile din recompensa,  pe adresa  ( Waves sau Eth) setata  la inregistrarea in campania de recompnense.

Am participat la ICO cu BTC. Nu am setat adresa de eth sau waves. Ce ar trebui sa fac?
legendary
pana la urma s-a terminat ori ba?  am devenit confuz,  astept lamuriri, multam!
Din ce am inteles, sa terminat  pana la urma. Cele 24 de ore au fost defapt doar 7-8.
hero member
Activity: 1134
Merit: 500
pana la urma s-a terminat ori ba?  am devenit confuz,  astept lamuriri, multam!
legendary
O mica mare rectificare:

Desi  pe site-ul  http://ico.encryptotel.com apare mesajul " Strangere de fonduri Terminata" cei de la EncryptoTel au decis o prelungire a termenului in care se mai accepta fonduri,  pentru inca 24 ore

Motivatia din spatele acestei decizii consta in faptul ca desi s-au strans peste 3 Mil $ ( pragul maxim stabilit initial), pretul BTC-ului nu este stabil, fondurile colectate peste cele 3 Mil $ compensand oarecum aceasta instabilitate a pretului.

Editat:

Strangerea de fonduri EncryptoTel sa terminat!
sr. member
Activity: 574
Merit: 255
Felicitari , suma acumulata 4.6 mil de dolari !!!!!!!!!
legendary
full member
Activity: 166
Merit: 101
legendary
ICO-ul EncryptoTel sa terminat !!!

Fonduri colectate: 3,055,777.55 USD!!!
legendary
Asa am considerat si eu, asa ca cei care doresc sa  investeasca  in  EncryptoTel mai au la dispozitie  destul de  putin timp.
Suma colectata pana in acest moment a depasit 2,8 Milioane $
Vezi ca mai au nevoie de 50 mii dolari si ating 3 milioane, se intampla mai repede decat  m-am asteptat.

Eu vad altceva,  la totalul in USD  apare 2,846,415.72  asta inseamna ca mai trebuie  aproape  160,000 dolari nu 50,000 si inca ceva, sunteti siguri ca la suma de 3,000,000 se termina aceasta campanie? daca se prelungeste?
sa mai discutat pe forum despre posibilitatea de prelungire pana la 4 5 milioane, dar asa ceva nu este posibil din moment ce termenii Ico-ului au fost stabiliti si campania a inceput.
vorba aia, regulile nu sunt schimbate niciodata in timpul "jocului"
Corect, nu se pune problema de vreo actualizare a termenilor ICO. Nu ar da bine pentru investitori, dupa cum este precizat in OP, Campania ICO se termina cand au atins pragul de 3 milioane de $. Cred ca am lamurit acest aspect.
hero member
Asa am considerat si eu, asa ca cei care doresc sa  investeasca  in  EncryptoTel mai au la dispozitie  destul de  putin timp.
Vezi ca mai au nevoie de 50 mii dolari si ating 3 milioane, se intampla mai repede decat  m-am asteptat.

Eu vad altceva,  la totalul in USD  apare 2,846,415.72  asta inseamna ca mai trebuie  aproape  160,000 dolari nu 50,000 si inca ceva, sunteti siguri ca la suma de 3,000,000 se termina aceasta campanie? daca se prelungeste?
sa mai discutat pe forum despre posibilitatea de prelungire pana la 4 5 milioane, dar asa ceva nu este posibil din moment ce termenii Ico-ului au fost stabiliti si campania a inceput.
vorba aia, regulile nu sunt schimbate niciodata in timpul "jocului"
sr. member
Activity: 466

hero member
Activity: 570
legendary
hero member
sunt interesat de acest proiect si vreau sa investesc, dar mai intai poate sa imi spuna cineva cat este bonusul actual?
Daca te grabeai putin mai repede prindeai bonusul de 5% ceea ce nu ar fi fost rau deloc. Totusi daca va creste la 2x 3x fata de pretul Ico, te scoti lejer chiar si fara bonus.
Se pare ca este un proiect numai bun de investit, era bine venit si acel bonus de 5%
cu sau fara bonus, cred ca merita investit in Encryptotel, o singura "mica" problema ar fi  cresterea Btc-ului din ultima perioada, unii investitori  vor fi tentati sa vanda chiar si la pretul ICO.
legendary
Activity: 854
Merit: 1000
sunt interesat de acest proiect si vreau sa investesc, dar mai intai poate sa imi spuna cineva cat este bonusul actual?
Daca te grabeai putin mai repede prindeai bonusul de 5% ceea ce nu ar fi fost rau deloc. Totusi daca va creste la 2x 3x fata de pretul Ico, te scoti lejer chiar si fara bonus.
Se pare ca este un proiect numai bun de investit, era bine venit si acel bonus de 5%
legendary
Activity: 854
Merit: 1000
nu mai am de ales si am sa cumpar fara bonus
hero member
Activity: 570
Pages:
Jump to: