Pages:
Author

Topic: [ANN]EncryptoTel: VoIP securizat si infrastructura de comunicatii blockchain B2B - page 4. (Read 7700 times)

hero member
Activity: 570
Merit: 500
Daca ajung la 3 milioane de dolari se termina Campania ico? Si ce pret de referinta a fost luat in cazul criptomonedelor? Pentru ca BTC ul tot creste, la fel si Ethereum sau ETC.
legendary
Activity: 1573
Merit: 1057
Actualizare strangere de fonduri EncryptoTel !! http://ico.encryptotel.com/#investor

510 BTC
2504 ETH
1048267 WAVES
2330 ETC
Total in USD 1428947 $

Zile ramase din ICO :34
hero member
Activity: 1134
Si-a revenit, acum arata si balanta in Ether insa observ o problema la bonus, pur si simplu a disparut, este  o eroare nu ?
da este o eroare, un bug pe pagina ICO, deja se lucreaza la rezolvarea problemei din cate au anuntat cei de la encryptotel.
nu cred ca sunt motive de ingrijorare.
hero member
Din ce inteleg functioneaza ca o retea interna, sau chiar si externa dar numai intre clientii abonatii Encryptotel? adica cei care achizitioneaza softul, abonamentul sau platesc  prin "pay-as-you-go" ? pare simplu la prima vedere.
Am vazut ca  portofelul Ether de pe plaforma este "in asteptare" Vreun motiv de ingrijorare?
Ceva de genul  plus criptarea pentru voce, video, text ( VoIP/TSL)
Probabil mici probleme "logistice" sau intarzieri ale Blockchain-ului Ethereum. Nimic de speriat.
Si-a revenit, acum arata si balanta in Ether insa observ o problema la bonus, pur si simplu a disparut, este  o eroare nu ?
legendary
Din ce inteleg functioneaza ca o retea interna, sau chiar si externa dar numai intre clientii abonatii Encryptotel? adica cei care achizitioneaza softul, abonamentul sau platesc  prin "pay-as-you-go" ? pare simplu la prima vedere.
Am vazut ca  portofelul Ether de pe plaforma este "in asteptare" Vreun motiv de ingrijorare?
Ceva de genul  plus criptarea pentru voce, video, text ( VoIP/TSL)
Probabil mici probleme "logistice" sau intarzieri ale Blockchain-ului Ethereum. Nimic de speriat.
hero member
legendary
Despre ce licente este vorba? pentru GSM-uri sau ? Alea costa foarte mult mai ales in statele "dezvoltate", pot ajunge  si la cateva milioane de $, asta din ce cunosc eu.
Nu va fi vorba de GSM-uri pentru ca EncryptoTel nu foloseste si nu va folosi in viitorul apropiat cel putin, infrastructura GSM. EncryptoTel  utilizeaza infrastructura/tehnologia PBX si SIP, iar licentele pentru SIP sunt mult mai abordabile.

Am o intrebare deci stiu ce inseamna GSM dar ce e acela PBX si inca ceva ce e acel B2B?
Un PBX  ( private branch exchange  ) este o centrala telefonica de  comutare, sper ca asa ii spune.
B2B  din cate am auzit pe forumul in engleza, ar veni de la Business 2 Business
SIP-ul ( daca  cumva nu stii) este un protocol de comunicatii pentru semnal  asemenea GSM ului  doar ca SIP-ul functioneaza pe net in majoritatea cazurilor.

Pai  si  in cazul asta se pot apela numere  din exteriorul retelei?  pot sa sun la un numar care foloseste  tehnologia GSM? Retelele sunt compatibile?
Teoretic s-ar putea printr-un "GSM gateway" care sa faca legatura dintre VoIP si retelele GSM. Unii au ceva solutii pentru treaba asta :

http://www.solution4voip.com/wp/hosting/sip-gsm-gateway

Totusi din ce a anuntat echipa EncryptoTel, in viitorul apropiat nu intentioneaza sa dezvolte  dispozitive de comutare intre VoIP si GSM, deci raspunsul este NU.
Atat cunosc momentan.
sr. member
Activity: 466
Despre ce licente este vorba? pentru GSM-uri sau ? Alea costa foarte mult mai ales in statele "dezvoltate", pot ajunge  si la cateva milioane de $, asta din ce cunosc eu.
Nu va fi vorba de GSM-uri pentru ca EncryptoTel nu foloseste si nu va folosi in viitorul apropiat cel putin, infrastructura GSM. EncryptoTel  utilizeaza infrastructura/tehnologia PBX si SIP, iar licentele pentru SIP sunt mult mai abordabile.

Am o intrebare deci stiu ce inseamna GSM dar ce e acela PBX si inca ceva ce e acel B2B?
Un PBX  ( private branch exchange  ) este o centrala telefonica de  comutare, sper ca asa ii spune.
SIP-ul ( daca  cumva nu stii) este un protocol de comunicatii pentru semnal  asemenea GSM ului  doar ca SIP-ul functioneaza pe net in majoritatea cazurilor.

Pai  si  in cazul asta se pot apela numere  din exteriorul retelei?  pot sa sun la un numar care foloseste  tehnologia GSM? Retelele sunt compatibile?
legendary

sr. member
Activity: 466

legendary
hero member
legendary
intrebare: tokenurile ETT sunt emise pe ambele blockchain-uri ? Ethereum si Waves? pentru ca am vazut pe formularele Google atat adrese de ETH cat si de Waves, asta inseamna ca vom avea tokenuri ETT pe ambele chain-uri?
Token-urile ETT vor fi emise pe Blockchain-ul Waves insa se va folosi acea "unealta" de blockSwap o caracteristica denumita " interoperabilitate "
Token-urile ETT indeplinesc standardul ERC20 deci practic vor putea fi tranzactionate pe blockchain-ul Ethereum.

Un articol util despre aceste lucruri poate fi citit aici: https://www.ethnews.com/chain-interoperability-makes-waves-on-ethereum
interesanta treaba, practic vom avea ETT pe ambele blockchain-uri asta multumita celor de la INCENT
totusi nu este prea mica suma de 3 mil $ pentru tot ce vor sa faca? cumparare de licente , care banuiesc ca nu sunt deloc ieftine.
Daca ei asa au hotarat inseamna ca acea suma acopera toate costurile ce tin de finalizarea proiectului, operatiuni, licente si cheltuieli aditionale. La 3 milioane  de $ s-ar vinde ~ 60 milioane de ETT conform pretului ICO.
hero member
intrebare: tokenurile ETT sunt emise pe ambele blockchain-uri ? Ethereum si Waves? pentru ca am vazut pe formularele Google atat adrese de ETH cat si de Waves, asta inseamna ca vom avea tokenuri ETT pe ambele chain-uri?
Token-urile ETT vor fi emise pe Blockchain-ul Waves insa se va folosi acea "unealta" de blockSwap o caracteristica denumita " interoperabilitate "
Token-urile ETT indeplinesc standardul ERC20 deci practic vor putea fi tranzactionate pe blockchain-ul Ethereum.

Un articol util despre aceste lucruri poate fi citit aici: https://www.ethnews.com/chain-interoperability-makes-waves-on-ethereum
interesanta treaba, practic vom avea ETT pe ambele blockchain-uri asta multumita celor de la INCENT
totusi nu este prea mica suma de 3 mil $ pentru tot ce vor sa faca? cumparare de licente , care banuiesc ca nu sunt deloc ieftine.
legendary

hero member
legendary
Daca sunt membru junior pot sa particip si eu in campaniile lor? sau trebuie sa mai astept?
Cred ca orice campanie accepta de la membru junior in sus ,o sa castigi mai putin dar poti sa cresti.
Nu toate campaniile  pentru semnatura BitcoinTalk, accepta de la Jr. Member in sus, unele vor Member sau Full Member, totusi majoritatea accepta Jr.
Dupa modificarea rang-ului  se poate face o cerere catre managerul de proiect pentru a fi luat in calcul noul rang, chestia e simpla.
EncryptoTel accepta de la Jr.Member in sus.
Am vazut ca sunt mai multe campanii si nu stiu pe care sa o aleg, totusi imi surade campania encryptotel. Sper sa fiu acceptat.
Cum adica primesc mai putin? din cauza ca sunt de rang mai inferior?
Si normal,  uite in link-ul de mai jos gasesti informatii detaliate despre campanie de recompensa, o sa incerc sa traduc si aici daca imi permite timpul.
https://bitcointalksearch.org/topic/bounty-ico-encryptotel-secure-voip-blockchain-communications-infrastructure-1861465
member
Activity: 515
Merit: 12
Daca sunt membru junior pot sa particip si eu in campaniile lor? sau trebuie sa mai astept?
Cred ca orice campanie accepta de la membru junior in sus ,o sa castigi mai putin dar poti sa cresti.
Nu toate campaniile  pentru semnatura BitcoinTalk, accepta de la Jr. Member in sus, unele vor Member sau Full Member, totusi majoritatea accepta Jr.
Dupa modificarea rang-ului  se poate face o cerere catre managerul de proiect pentru a fi luat in calcul noul rang, chestia e simpla.
Am vazut ca sunt mai multe campanii si nu stiu pe care sa o aleg, totusi imi surade campania encryptotel. Sper sa fiu acceptat.
Cum adica primesc mai putin? din cauza ca sunt de rang mai inferior?
legendary
bonificatia de 20% este inclusa .
Cred ca intrebarea era alta,  si anume calculul sumei totale de ETT conform  sumei de dolari, stransa pana acum. Ideea de calcul este mai mult decat utila pentru a estima anumite informatii, eficienta, fiabilitate, castiguri din campanii de recompense, dar mai ales pentru a calcula potentialul castig dintr-o eventuala investitie.
Eu nu stiu daca bonnusul de 20% poate fi inclus la suma totala de tokenuri ETT.

Momentan avem asa: 1063241$/ 0.05$ = 21264820 ETT vanduti

Aceste 21 milioane nu au bonusul de 20% inclus, sa nu se confunde cu suma de ETT care este afisata in contul personal de ICO

Daca am inteles  bine, calculul era facut pentru a afla cate tokenuri ETT au fost vandute pana acum si in functie de asta  sa se stabileasca anumite informatii "speculative"
legendary
Pages:
Jump to: