Pages:
Author

Topic: [ANN][GUP] Matchpool - page 23. (Read 98197 times)

hero member
Activity: 868
Merit: 1003
August 03, 2017, 10:12:01 AM
Bunun da akıbeti we trust gibi oldu anlaşılan. Düştükçe düşüyor. Piyasa düzeldi halen düşüyorlar. 8-10 BTC hacimle ttrex' de sürünüyor TRST. Ekiplerin biraz daha heyecanlı olması gerekiyor ama tık yok.
hero member
Activity: 756
Merit: 541
August 03, 2017, 10:07:59 AM
Merhaba;

Açıkçası 1 yıldan önce hissedilir bir yükseliş beklemiyorum ama 12K civarlarına tekrar dönse moral olurdu.

İyi dileklerimle
sr. member
Activity: 546
Merit: 251
August 03, 2017, 08:10:31 AM
162. sıraya nasıl düştü anlamak çok güç . Çok umut verici bir projeydi.
hero member
Activity: 1330
Merit: 533
August 03, 2017, 07:47:41 AM
Bu projenin ico ve imza süreci de çok iyiyidi, şimdiki basiretsiz ekiplere bakınca efsane bir ekibe sahip.
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
August 03, 2017, 07:34:26 AM
bır sey olmaz bundan yazın bır tarafa bak belkı 1-2 sene olursa olur

3 ay sonra Beta versiyonu çıkıyor. 1 sene sonra bu fiyatın en az 10 katında olur. Şu anda 12 centten alınabiliyor. 2018 Ağustosta en az 1.2 dolar olacak. ICO fiyatının yarısının da altından işlem görüyorken toplanabildiği kadar toplamak lazım. Toplamayanlar sonra pişman olacaktır. Daha önce WAVES'de oldukları gibi.

Waves gibi dev bir projeyi temeli aslında çöpçatan uygulaması olan bir sosyal medya platformuyla denk görmek ne kadar mantıklı? Waves'in gelişinden belliydi zaten ne kadar umut vadettiği, teknik açıdan, projenin güzelliğinden vesaire. Arada dağlar kadar fark var, ha fiyat yükselir belki ama 10x yapacak mı? Pek sanmıyorum, yapsa bile tamamen spekülatif ve birkaç balinanın işi olur benim görüşüm. Umarım haksız çıkarım, zira benim de küçük bir yatırımım var bountyden kalan. Smiley

matchpoll un market capı 10 milyon doların altında çok çok düşük bir rakam, waves ile kıyaslamak proje bazında doğru olma yabilir,ama matchpool fiyatı katlama ihtimali şuanda wavesden çok daha kolay, fiyatın bu kadar diplerde gezmesinde  multi-sigwallet lardan hack olayı sonrası  çalınan tokenların etkisi oldu, üstünede bitcoin cash  olayı iyice dibi gördü.
açıkçası ben bountyden geleni tutuyorum,üzerinde 1 btc yatırdım.10x hayal değil, çok kolay yakalayabilir.
legendary
Activity: 1863
Merit: 1020
August 03, 2017, 07:31:38 AM
Waves gibi dev bir projeyi temeli aslında çöpçatan uygulaması olan bir sosyal medya platformuyla denk görmek ne kadar mantıklı? Waves'in gelişinden belliydi zaten ne kadar umut vadettiği, teknik açıdan, projenin güzelliğinden vesaire. Arada dağlar kadar fark var, ha fiyat yükselir belki ama 10x yapacak mı? Pek sanmıyorum, yapsa bile tamamen spekülatif ve birkaç balinanın işi olur benim görüşüm. Umarım haksız çıkarım, zira benim de küçük bir yatırımım var bountyden kalan. Smiley

Fiyat hareketleri bakımından karşılaştırıyorum. WAVES çıktıktan sonra 1 sene boyunca ICO fiyatından ve altından işlem gördü ama daha sonra üssel yükseliş yaşadı. Forumda o zamandan beri WAVES'in tutulması gerektiği, zamanı gelince kazandıracağı yazıldı. Bunu dinleyenler kazandı. GUP'ta da 1 sene içinde aynısı olacak.
Ayrıca dünyada akıllı telefon ve mobil internet kullanımı artık temel ihtiyaç haline geldi. Mobil uygulamaların ulaşabileceği hedef kitle sadece kripto paraları kullananların ilgilendiği WAVES'in ulaşabileceğinden kat kat fazladır. Bu açıdan bakınca hiçbir mobil uygulamayı böyle kıyaslara koymamanız gerekir. Potansiyel çok büyük.
sr. member
Activity: 854
Merit: 256
August 03, 2017, 07:25:26 AM

3 ay sonra Beta versiyonu çıkıyor. 1 sene sonra bu fiyatın en az 10 katında olur. Şu anda 12 centten alınabiliyor. 2018 Ağustosta en az 1.2 dolar olacak. ICO fiyatının yarısının da altından işlem görüyorken toplanabildiği kadar toplamak lazım. Toplamayanlar sonra pişman olacaktır. Daha önce WAVES'de oldukları gibi.

legendary
Activity: 1863
Merit: 1020
August 03, 2017, 07:18:07 AM

hero member
Merit: 502
August 03, 2017, 06:03:14 AM
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
August 03, 2017, 03:59:43 AM
Bana liski hatırlatıyor. 65k dan 6k ya kadar gerilemişti.bıktırma politikası ile sattırdılar millete sonra 30a fırladı. Odan 100k yı geçirttiler. Direk bu rakamlar olarak dusunmeyinde benzer hareket yapabilir

Onu yaptı yapmasına ama uzun bir süre sonunda yapmıştı bu durmadan birileri dumplıyor bunu. Hareket var üstünde bırakmıyorlar.
sr. member
Activity: 854
Merit: 256
August 03, 2017, 03:34:53 AM
Beta hakkında bilgisi olan var mı ne zaman çıkıyor?

November-December aylarında demişlerdi. Yani yine bu sene içerisinde hocam.

Betayı fiyatlamaya ne zaman başlar acaba? Tabi bunun için epey  bir reklam yapmaları gerekecek, ne derece duyurabilirler fiyata etkisi olacak kadar, bilemiyorum.
hero member
Activity: 1582
Merit: 670
August 03, 2017, 03:27:23 AM

November-December aylarında demişlerdi. Yani yine bu sene içerisinde hocam.
legendary
Activity: 1078
Merit: 1059
FROSTING
August 03, 2017, 02:06:32 AM
Sanki diğer coinlerde pump varda sadece guppy dump yiyor gibi konuşuyorsunuz piyasa neredeyse her gün %20 dump yiyor. 1 Ağustos önceki herkes cebine bitcoin koyma derdine düştü.

Diğer coinlere göre daha fazla dump yemedi mi guppy? Ben mi yanlış biliyorum yoksa.Burada herkesle hem fikirim ekip çok hantal olmasa şuan guppy için farklı şeyler konuşuyor olurduk.

Yedi ama bunun tek örneği gup değildir diye düşünüyorum. Açıkçası fiyatın bu kadar ölmesini ben beklemezdim ama durmak bilmiyor kesinlikle düşerken 4k satoshi altını da görmüş olduk böylece.

Bilmediğimiz olumsuz bir şey mı var acaba?

Acaba çalışandan coinler arasında matchpool da vardı bizim haberimiz mi yok ?
legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
August 03, 2017, 02:02:29 AM
sr. member
Activity: 644
Merit: 271
July 30, 2017, 10:16:38 AM
Sanki diğer coinlerde pump varda sadece guppy dump yiyor gibi konuşuyorsunuz piyasa neredeyse her gün %20 dump yiyor. 1 Ağustos önceki herkes cebine bitcoin koyma derdine düştü.

Diğer coinlere göre daha fazla dump yemedi mi guppy? Ben mi yanlış biliyorum yoksa.Burada herkesle hem fikirim ekip çok hantal olmasa şuan guppy için farklı şeyler konuşuyor olurduk.

Yedi ama bunun tek örneği gup değildir diye düşünüyorum. Açıkçası fiyatın bu kadar ölmesini ben beklemezdim ama durmak bilmiyor kesinlikle düşerken 4k satoshi altını da görmüş olduk böylece.

Bilmediğimiz olumsuz bir şey mı var acaba?
sr. member
Activity: 546
Merit: 262
July 30, 2017, 09:59:26 AM

hero member
Merit: 502
July 30, 2017, 09:50:53 AM
3 700 lere kadar dusmus. nerede duracak cok merak edıyorum ya alanlar saglam kazanacak ya da batacagız Cheesy
sr. member
Activity: 302
Merit: 250
July 30, 2017, 04:48:06 AM
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
July 30, 2017, 03:57:14 AM
Bana liski hatırlatıyor. 65k dan 6k ya kadar gerilemişti.bıktırma politikası ile sattırdılar millete sonra 30a fırladı. Odan 100k yı geçirttiler. Direk bu rakamlar olarak dusunmeyinde benzer hareket yapabilir
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
July 30, 2017, 03:55:17 AM
Bende biraz almayı düşünüyorum arkadaşlar inaşşal daha fazla düşmez bir türlü almaya cesaret edemedim emiri yazıp yazıp siliyorum
Pages:
Jump to: