Pages:
Author

Topic: [ANN][GUP] Matchpool - page 27. (Read 98197 times)

hero member
Activity: 969
Merit: 1000
July 25, 2017, 06:25:43 PM
Matchpoll ekibi kadar beceriksiz bir ekip daha da çıkmaz herhalde. ICO sonrası kavga, fonları çaldırmak vs vs. Daha da yenileri gelir. çok kullanışlı bir sistem oluşturamazlarsa, gup token seneye silinip gider

Kim fon çaldırdı?

Lol. İlk defa duyuyorum böyle bişeyi şuan... Aydınlatır mısın bizi...

Geçtiğimiz günlerdeki Ethereum hackinde white hat hacker grubu gup'un ethlerini de aldı, iade edecekler.
Gup değilde edgnin fonunu çaldı diye biliyorum. Whitehat caldiysa sıkıntı yoktur ama.
legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
July 25, 2017, 02:33:14 PM
Matchpoll ekibi kadar beceriksiz bir ekip daha da çıkmaz herhalde. ICO sonrası kavga, fonları çaldırmak vs vs. Daha da yenileri gelir. çok kullanışlı bir sistem oluşturamazlarsa, gup token seneye silinip gider

Kim fon çaldırdı?

Geçtiğimiz günlerdeki Ethereum hackinde white hat hacker grubu gup'un ethlerini de aldı, iade edecekler.
hero member
Activity: 1582
Merit: 670
July 25, 2017, 02:11:39 PM

Kim fon çaldırdı?

sr. member
Activity: 644
Merit: 271
July 25, 2017, 01:55:45 PM

Kim fon çaldırdı?
sr. member
Activity: 350
Merit: 250
CrowdWiz
July 25, 2017, 01:47:17 PM
hero member
July 25, 2017, 01:46:27 PM
İçimden bir ses gupun bir anda fırlayacağını tahmin ediyorum. Ama ne zaman olur orası meçhul işte.
hero member
Activity: 882
Merit: 507
July 25, 2017, 01:42:25 PM
Bu saatten sonra ne haber olursa olsun çok fazla bir şey beklemeyin bence.
sr. member
Activity: 2142
Merit: 424
July 25, 2017, 01:42:15 PM
Bounty dağıtımı gerçekten çok başarılıydı siz söyleyince hatırladım.Ama daha sonra ekip işi çok ağırdan almaya başladı nedenini anlayamadım umarım en kısa zamanda toparlayama başlarlar.
full member
Activity: 448
Merit: 100
July 25, 2017, 01:38:55 PM
aslında bountyler dağıtılırken ekip bu kadar hantal değildi ne olduysa dağıtımlar olduktan sonra oldu bu kadar uzun süre diplerde kalacağını tahmin etmiyordum belki yavaş ama sağlam ilerlemeyi tercih etmişlerdir yinede ben ekibe güveniyorum.
sr. member
Activity: 546
July 25, 2017, 08:52:20 AM
Umarım duyuracakları haber gerçekten güzel bir gelişmenin haberidir.Ben beklemeye razıyım ama ekibin çok hantal olduğunu düşünüyorum.Gup bu fiyatlardan işlem görmeyi asla hak etmiyor bana kalırsa.
sr. member
Activity: 728
Merit: 264
July 25, 2017, 07:03:58 AM
Yarın için duyurmayı düşündügümüz orjinal iki ayrı haberimiz var diyor.  Takımla konustum bugun birini duyuracagım haberlerin diyor. Guppy toplulugu kurmuslar ayrıntılarda linki verilen blogdaymıs. Bloga bakmaya bile üsendim bu ne sıcak yahu boyle
hero member
Activity: 868
Merit: 502
July 25, 2017, 06:43:59 AM
turkcesını yazaydın ıyıydı.ne dıyor sımdı.işe yarıycak mı ? çöp coın olmaktan kurtarcak mı bu acıklama
hero member
July 25, 2017, 04:58:38 AM
Arkadaşlar slack channel da bi duyuru oldu.. Paylasayım burda:

Okay guys we originally had 2 seperate pieces of news to release tomorrow but I talked to the team and we are going to release one of them today (for the community) and one of them tomorrow (as a Tuesday update). I would like to formally annouce **THE GUPPY ALLIANCE** Please enjoy this article! https://blog.matchpool.com/announcing-the-guppy-alliance-ea7b3de4150a
sr. member
Activity: 434
July 25, 2017, 04:24:10 AM
Biri 1 dolardan aşağıya satılmaz demiş. 98 milyon supply ile kısa vadede 1 doları görmesi bence çok güç. Edgeless bile 80 cent' den dönüş yaptı. Ancak belki 1 sene sonra bu mümkün olabilir.

1 sene beklemeye razıyım. Market cap bir gün 500kk milyon dolar oldugunda rahat satarız.

bu seviye en erken 4 sene içinde olur bana kalırsa.
matchpool da sorun var gibi normalda daha yükseklerde olması gerek alfa açıldığında hiç bir etki yapmadı yüzde 70 değer kaybı oldu en üsttünden bu zaman kadar çok saçma bence .
75 cent kesinlikle üstünde olması gerek anca reklam çalışmalarıda yok denecek kadar az toplanan paranın belli bir kısmını reklama ayırmamışlarmıydı. onuda kendilerine mi çektiler ki
sr. member
Activity: 532
Merit: 251
Presale Starting May 1st
July 25, 2017, 04:18:55 AM
Biri 1 dolardan aşağıya satılmaz demiş. 98 milyon supply ile kısa vadede 1 doları görmesi bence çok güç. Edgeless bile 80 cent' den dönüş yaptı. Ancak belki 1 sene sonra bu mümkün olabilir.

1 sene beklemeye razıyım. Market cap bir gün 500kk milyon dolar oldugunda rahat satarız.
sr. member
Activity: 476
Merit: 500
July 25, 2017, 04:15:09 AM
waves asseti olan jds geliyor şimdi. bana göre matchpoolu sollayacak bir coin olacak.

Bence JDS scam bir proje. Matchpool en azından ortaya alpha sürüm olarak bir şeyler koydu ve geleceği var gibi görünüyor. Betanın da bu sene bitmeden çıkması planlanıyordu en son eğer planda bir değişiklik olmadıysa. Bu fiyatlardan alanı pişman etmez gibi geliyor bana.

JDS'nin scam olduğuna nereden kanaat getirdiniz merak ettim yanlış anlamayın projeyi savunmak için söylemedim aklımda bir miktar yatırım yapmak vardı o yüzden merak ettim yoksa sadece bir içgüdüyle mi söylediniz bunu  Huh
waves üzerinde geliştirilen projelere bende pek güvenemiyorum, scam olmayabilir ama waves ne ki, asseti iş yapsın diye bir düşüncem var. elimde biraz matchpool var, tutacaz artık biraz daha.
legendary
Activity: 1848
Merit: 1023
I am a good bro
July 25, 2017, 02:35:07 AM
waves asseti olan jds geliyor şimdi. bana göre matchpoolu sollayacak bir coin olacak.

Bence JDS scam bir proje. Matchpool en azından ortaya alpha sürüm olarak bir şeyler koydu ve geleceği var gibi görünüyor. Betanın da bu sene bitmeden çıkması planlanıyordu en son eğer planda bir değişiklik olmadıysa. Bu fiyatlardan alanı pişman etmez gibi geliyor bana.

JDS'nin scam olduğuna nereden kanaat getirdiniz merak ettim yanlış anlamayın projeyi savunmak için söylemedim aklımda bir miktar yatırım yapmak vardı o yüzden merak ettim yoksa sadece bir içgüdüyle mi söylediniz bunu  Huh

JDS çöpçatan sitesi. Matchpool tüm topluluklar için var olacak bir sistem. İkisini karıştırmamak lazım.

Ayrıca toplam supply 98 milyon ama circulating supply 75 milyon. Wink
hero member
Activity: 868
Merit: 1003
July 25, 2017, 01:46:50 AM
legendary
Activity: 1036
Merit: 1000
July 24, 2017, 11:44:25 PM

full member
Activity: 448
Merit: 100
July 24, 2017, 08:42:57 PM
başka bir proje daha var buna benzer yeni çıkmış o proje hayata geçmeden bu tutsaydı bari piyasanın kaymağını kim yiyecek bakalım.
Pages:
Jump to: