Pages:
Author

Topic: [ANN][GUP] Matchpool - page 34. (Read 98197 times)

sr. member
Activity: 546
Merit: 250
July 06, 2017, 05:27:33 AM
Gerçekten çok şaşırtıcı bir şekilde düşmüş edgeless ile aynı fiyatlardan işlem göreceğini düşündüğüm bir coin Gup. Şuan alttan toplama çalışıyorlar ama bu kadarda düşürmeleri gerçekten çok ilginç kısa zamanda toparlayabilir bu seviyeden satış yapacak çok kişi kalmamıştır bence
hero member
Activity: 1582
Merit: 670
July 06, 2017, 05:24:41 AM
Ah şimdi buralardan almak vardı  Shocked  Çok fena topladılar yanlız 5500 den. en az 20 btc vardır...  Valla kerizleri topladılar abi. Yazık oldu o kadar kisiye. Milletin ekmeğiyle oynuyorlar resmen Cheesy
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
July 06, 2017, 05:22:57 AM
5500lere geriledi bastırıyorlar. büyük vurgun dönecek. alpha release öncesi resmen coini hiç ettiler. Panik yapılıp bence satılmaz alabilen alıp maliyet düşürsün. ben her 500 satoshi düsüste 2000 alıyorum.
sr. member
Activity: 700
Merit: 270
July 06, 2017, 05:20:38 AM
botlar girdi GUP'a gözünüz aydın.Smiley eldekileri toplamaya çalışıyor şu an saçma sapan hareketlerle.

Nerde girdi hocam 7k kadar düşmüş sanırım 6kdı en son bountyler dağıtılınca sonrasında yükselişe geçmişti ama şimdi bakıyorum durmadan diplerde gezmeye başladı amaç nedir orasını çözemedim hala daha. Ben alpha sürümü çıksa bile bu coinin uzun vadede bountycisine kazandıracağını düşünmüyorum en azından şimdilik.
hareketlere ve volume'e bak anlarsın hocam.

Botun dümeni dönüyor zaten şu anda panik satışları var şu anda dademin 8-9 btc arası selling yapıldı hemen arkasından 2-3 btclik bir buying yapıldı. Yalnız bu nereye kadar gidecek merak ediyorum.
hero member
July 06, 2017, 05:19:52 AM
ben 8500 ten aldıydım simdi 6k lara kadar düsmüs. Böyle sans bende olur anca zaten...

Edit: 5k olmuış şimdide pardon Cheesy
full member
Activity: 308
Merit: 105
July 06, 2017, 05:17:41 AM
bot kendi kendine alıyor, satıyor. panik yaratmaya çalışıyor sabırsızlarda.
legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
July 06, 2017, 05:14:27 AM
71k da bende var.8k ortalamayla alınmış.Panik yaratıp topluyorlar alpha çıkınca artar fiyatı.panik satış yapmamak lazım.
full member
July 06, 2017, 05:08:49 AM
konuşulanlara göre buralar olduğunu düşünüyorum hatta 8k üstü diye biliyorum. o yüzden bende harekete katıldım. bi 20k aldım sonra sattım, bu sefer 21k oldu Smiley şimdi 22,5k oldu elimde aynı parayla.
hero member
July 06, 2017, 05:01:36 AM
15btc lik sell duvarı var suan -.-. Ahhhh ah

Şu botlardan da midem bulanmaya basladı.
hero member
Activity: 896
Merit: 515
July 06, 2017, 05:00:11 AM
Ico fiyatı kaçtı arkadaşlar bunun unutturdu kendini, yatırım yapmak için uzun bir süredir bekliyorum yetti gayri bunada birşeyler serpiştirme vakti geldi artık. En kötü %20 kar ile elden çıkartırız Smiley
full member
July 06, 2017, 04:56:04 AM
botlar girdi GUP'a gözünüz aydın.Smiley eldekileri toplamaya çalışıyor şu an saçma sapan hareketlerle.

Nerde girdi hocam 7k kadar düşmüş sanırım 6kdı en son bountyler dağıtılınca sonrasında yükselişe geçmişti ama şimdi bakıyorum durmadan diplerde gezmeye başladı amaç nedir orasını çözemedim hala daha. Ben alpha sürümü çıksa bile bu coinin uzun vadede bountycisine kazandıracağını düşünmüyorum en azından şimdilik.
hareketlere ve volume'e bak anlarsın hocam.
sr. member
July 06, 2017, 04:05:37 AM

full member
July 06, 2017, 03:55:01 AM
sr. member
Activity: 406
Merit: 252
July 05, 2017, 05:48:47 PM
İyi ki girmemişim Cheesy Valla Edgless'e laf atmışsınız ama adamlar geldi gelecek diyerek bir şeyleri getiriyorlar sonuçta. Her şey düşersen son 10 günde EDG yüzde 50'ye yakın değerlenip iyi para kazandırdı sevenlerine Smiley O yüzden GUP'la karşılaştırmak şuan için manasız arkadaşlar.
hero member
Activity: 882
Merit: 507
July 05, 2017, 04:26:33 PM
Hay arkadaş bu konuyu gördükçe bir ara elimdeki gupları satıp 17k gibi seviyeleri çıktığı sırada daha sonrasında edgelese geçiyim demiştim o zaman dediğimi yapsam şimdiye gupu beklemek zorunda kalmayacaktık ocağımıza incir ağacı dikiyor. Sad
full member
Activity: 190
Merit: 100
GET IN - Smart Ticket Protocol - Live in market!
July 05, 2017, 04:14:36 PM
Bekleyin GUP'a sıra gelecek. 60-70kdan önce satmayı düşünmüyorum ben.
Reddit Gold gibi bir özellik gelmesi düşünülüyormuş ve onu kullanan premium üyelerin GUP'ları sistemde kilitlenecekmiş. Yani o kullanıcılar GUP'larını satamayacak.

Sözde geliyor ama İcraata gelince yok biraz geride kaldılar bu konuda açıkçası daha iyi bir giriş yapmaları lazımdı. Edgeless şu anda 2 gömlek üstün bir şekilde ilerliyor.

Aslında Edgless'da da bir şey yok ki. Durmadan hype yapıyorlar twitter'dan, o hype ile fiyatlanıyor. Geldi gelecek geldi gelecek, halen 3 ay önceki beta, 8 Mayıs'taki blog. GUP'a da biraz hype lazım, alpha public olduğunda mutlaka olur.

Gupu belirli bir seviyede aşağıda tutmak isteyen belirli balinalar var. Biraz'da matchpool ekibin oyalaması ile tuz,biber oluyor ve o yüzden fiyatlar hep aşağıda kalıyor. Edgelessde bu durum yok şimdi yürüdü gidiyor durdurabilene aşk olsun evet onların ekibinde bir şey olmasa dahi yine'de şu anda tırmanışta.

Evet bu yoruma ben de katılıyorum. Resmen aşağıda tutuyorlar fiyatı, bilerek olduğunu düşünüyorum. Zaten grafikte de satım baskısı var, alım defteri bomboş.
sr. member
July 05, 2017, 02:28:15 PM
Reddit Gold gibi bir özellik gelmesi düşünülüyormuş ve onu kullanan premium üyelerin GUP'ları sistemde kilitlenecekmiş. Yani o kullanıcılar GUP'larını satamayacak.

Sözde geliyor ama İcraata gelince yok biraz geride kaldılar bu konuda açıkçası daha iyi bir giriş yapmaları lazımdı. Edgeless şu anda 2 gömlek üstün bir şekilde ilerliyor.

Aslında Edgless'da da bir şey yok ki. Durmadan hype yapıyorlar twitter'dan, o hype ile fiyatlanıyor. Geldi gelecek geldi gelecek, halen 3 ay önceki beta, 8 Mayıs'taki blog. GUP'a da biraz hype lazım, alpha public olduğunda mutlaka olur.

Gupu belirli bir seviyede aşağıda tutmak isteyen belirli balinalar var. Biraz'da matchpool ekibin oyalaması ile tuz,biber oluyor ve o yüzden fiyatlar hep aşağıda kalıyor. Edgelessde bu durum yok şimdi yürüdü gidiyor durdurabilene aşk olsun evet onların ekibinde bir şey olmasa dahi yine'de şu anda tırmanışta.
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
July 05, 2017, 06:17:15 AM
katılıyorum gup alfadan sonra biraz hareketlenme ortalama yüzde 30 üste yerini sabitlemesini bekliyorum daha yükselebilir ama şuanki sebiyenin yüzde 30 civarında yer edinecektir sonra kullanıcı sayısı ve reklama göre dah da pirimlene bilir
legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
July 05, 2017, 06:13:02 AM

sr. member
July 05, 2017, 05:51:28 AM

Pages:
Jump to: