Pages:
Author

Topic: [ANN][GUP] Matchpool - page 36. (Read 98197 times)

sr. member
Activity: 476
Merit: 257
July 03, 2017, 01:22:27 PM
Ben çoktan topladım fazla satan olmadığı için bence daha fazla beklemeden şimdiki fiyattan toplamak gerek yani alım için 9-10k seviyeleri uygun görünüyor.
sr. member
Activity: 700
Merit: 270
July 03, 2017, 12:58:25 PM
Ufak ufak toplamak mantıklı bir seçim gibi duruyor alpha sürümü gelince 20k gibi seviyeleri görür ama daha sonrası ise bilinmez gibi duruyor.
full member
Activity: 352
Merit: 100
July 03, 2017, 11:56:25 AM
Tam şu an alımlık bu fiyatlara veya daha aşağısına düşebilir bence. Anlamadığım edgeless yükselirken aslında bununda yükselmesi gerekiyordu çünkü ikisininde içi boş en ufak bir harekette aşağı salınabilirdi bu salındı ama edgeless tam tersi oldu.

Bence 7500-8000 taban gibi. Sağlam alımlar dizildi oraya. Çok büyük sürpriz olmazsa o aralıkta kalır gibime geliyor. Ben de ufak ufak toplamaya çalışıyorum. Alpha ile önü açık, marketcap çok düşük,, 16-20 arası gelip gidiyor.
sr. member
Activity: 616
Merit: 342
July 03, 2017, 11:13:23 AM
imza kampanyasından gelen gupları gup-eth 0.0012 lerde satmıştım. duruma göre belki alınabilir
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
July 03, 2017, 11:07:37 AM
Tam şu an alımlık bu fiyatlara veya daha aşağısına düşebilir bence. Anlamadığım edgeless yükselirken aslında bununda yükselmesi gerekiyordu çünkü ikisininde içi boş en ufak bir harekette aşağı salınabilirdi bu salındı ama edgeless tam tersi oldu.
full member
Activity: 448
July 03, 2017, 09:37:03 AM
Fiyatı çok düştü biraz para ayarlayabilsem az daha alacam alpha sürümünün çıkış tarihi belli olursa biraz hareketlenme olabilir diye düşünüyorum.
full member
Activity: 434
Merit: 101
Blockchain Marketing: tokensuite.io
July 03, 2017, 08:19:06 AM
Slack'ten yeni duyuru yapmayacak mısınız diye sordum. Yakında yapacaklarmış. Alpha sürümün çıkmasıyla ilgili yarın açıklama yapılması bekleniyordu.
"We will do our announcement there as well with new pictures etc. Thanks for your feedback and support"

Her Salı güncelleme paylaşacağız demişlerdi. Yarın herhalde alpha sürümünün tam çıkış tarihini açıklayacaklar. Merakla bekliyoruz. Alpha tarihinin kesin çıkışıyla fiyatlandırma da başlar diye düşünüyorum. Edgeless'ı takip edebilir.
legendary
Activity: 2982
Merit: 1485
July 03, 2017, 05:56:36 AM
Slack'ten yeni duyuru yapmayacak mısınız diye sordum. Yakında yapacaklarmış. Alpha sürümün çıkmasıyla ilgili yarın açıklama yapılması bekleniyordu.
"We will do our announcement there as well with new pictures etc. Thanks for your feedback and support"
full member
Activity: 196
July 03, 2017, 02:50:32 AM
tam bir gerizekalılık örneği oldu. O kadar coini dumplamak istese yine 6-7k dan 5 dk da satardı. Ben 3k olduğunu gördüm login olana kadar 8k olmuştu. yapan kişi bilerek yapmamıştır. Ya hack olayı oldu. yada hata baska ihtimal yok. Şimdi o kadar coini alttan alanlar yukardan dumplamaya çalısıyorlar. 3k dan alsa adam 1 gunde durduk yere %250 kar yaptı. satar tabi.
Bittrex lab bölümü var autosell gibi özellikler koymuşlar ben orayı denerken yanlışlıkla sell yapmıştım sattıklarımı hemen geri topladım.
Bu dumpta muhtemelen denerken oldu veya fiyatı 11k yerine 1k yazdı.
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
July 03, 2017, 02:31:10 AM
tam bir gerizekalılık örneği oldu. O kadar coini dumplamak istese yine 6-7k dan 5 dk da satardı. Ben 3k olduğunu gördüm login olana kadar 8k olmuştu. yapan kişi bilerek yapmamıştır. Ya hack olayı oldu. yada hata baska ihtimal yok. Şimdi o kadar coini alttan alanlar yukardan dumplamaya çalısıyorlar. 3k dan alsa adam 1 gunde durduk yere %250 kar yaptı. satar tabi.
sr. member
Activity: 2142
Merit: 418
July 03, 2017, 01:50:33 AM
ico nun altındayız şaka gibi.
son zamanlarda butun koinler ico altına mutlaka iniyor cıkışlarında.
bu kadar cok ico olursa olacagı bu zaten.
bu koin çöplüğü nasıl temizlenecek onu merak ediyorum ben.
cok canlar yanacak cok.
sr. member
Activity: 644
Merit: 271
July 02, 2017, 09:26:10 PM
Stoploss botlarını calıstırmak icin yapılan bir manipülasyon denemesi olabilirmi acaba ?

Zaten o seviyeye indiğinde stop-loss kalmamıştır da bunu yapan kişinin bir faydası olur muydu bundan onu anlamadım. Az bir rakam da değil.
sr. member
Activity: 728
Merit: 264
July 02, 2017, 08:33:20 PM
Stoploss botlarını calıstırmak icin yapılan bir manipülasyon denemesi olabilirmi acaba ?
sr. member
July 02, 2017, 07:05:07 PM
Birinin böyle bir mallık yapacağını tahmin etsem 3k 5k 7k gibi alım emri koyardım ama bilemedik işte. Alabilen varsa tebrikler. Toplamda 15 BTC civarı buy order vardı, satan eleman tüm coinleri aynı anda elinden çıkarınca alım emri giren neredeyse herkes ucuz coinleri toplamış oldu.

Ne kadar BTC'lik bir satış oldu ki hocam bu şekilde acaba?

23 btc'lik oldu. Bilmiyorum farkında mısınız o civardan alan kişi en ufak bir alım gördüğünde hemen dumplıyor. Yaklaşık 40 btc'ye yakın alım duvarlarına dumpladı.

Adam gerçek fiyatın kaç katı altına almış hocam, bildiğin yoktan zengin etmiş kendini. Direk satıyor demek ki. Nasıl oldu bu iş acaba? Cidden hata sonucu mudur?

Bittrex'de saçma salak auto sell diye bir olay var, lab'da. Muhtemelen mining yapanlar için geliştirilmiş bi olay. Adam onu denemeye kalkmış olabilir. Eminim şu an çok pişmandır.

Olabilir ama hocam elinde sadece 23 BTC'lik (60-70 bin dolar) GUP tutan adamın muhtemelen bunun kaç katı kadar coin'i vardır. Bu kadar amatörce bir hata yapması da enteresan olmuş. Durduk yere on binlerce dolar kaybetmiş oldu, cidden kötü bir durum. Kimler kaptı acaba o fiyatlardan...
legendary
Activity: 1848
Merit: 1023
I am a good bro
July 02, 2017, 06:57:55 PM
Birinin böyle bir mallık yapacağını tahmin etsem 3k 5k 7k gibi alım emri koyardım ama bilemedik işte. Alabilen varsa tebrikler. Toplamda 15 BTC civarı buy order vardı, satan eleman tüm coinleri aynı anda elinden çıkarınca alım emri giren neredeyse herkes ucuz coinleri toplamış oldu.

23 btc'lik oldu. Bilmiyorum farkında mısınız o civardan alan kişi en ufak bir alım gördüğünde hemen dumplıyor. Yaklaşık 40 btc'ye yakın alım duvarlarına dumpladı.

Adam gerçek fiyatın kaç katı altına almış hocam, bildiğin yoktan zengin etmiş kendini. Direk satıyor demek ki. Nasıl oldu bu iş acaba? Cidden hata sonucu mudur?

Bittrex'de saçma salak auto sell diye bir olay var, lab'da. Muhtemelen mining yapanlar için geliştirilmiş bi olay. Adam onu denemeye kalkmış olabilir. Eminim şu an çok pişmandır.
sr. member
July 02, 2017, 06:19:44 PM

legendary
Activity: 2982
Merit: 1485
July 02, 2017, 05:06:32 PM
Bu ayıların coinleri boşaltması bizim için çok iyi olacak. Satış baskısı azaldığı zaman kafasını yukarı çevirir.
Toplam 11 BTC alım emri var ve 11.5kda 24 BTC satış duvarı var.
legendary
Activity: 1848
Merit: 1023
I am a good bro
July 02, 2017, 04:55:16 PM

sr. member
July 02, 2017, 04:53:46 PM

sr. member
Activity: 700
Merit: 270
July 02, 2017, 04:10:37 PM
Oha bu kadar yapacağını hiç düşünmedim açıkçası keşke o arada takip edebilseydik durum değişirdi. Zaten baya sallantıda şu anda gup.
Pages:
Jump to: