Pages:
Author

Topic: [ANN][GUP] Matchpool - page 53. (Read 98197 times)

sr. member
Activity: 2142
Merit: 418
May 03, 2017, 10:51:20 AM
bende imza kampanyasına girmedim ama dışardan alım yaptım  nerdeyse ico fiyatı.
uzun vadeli dusunuyorum buyuk ihtimal 1 sene kadar bu fiyattan seyredecek diye tahmin ediyorum.
ileriye donuk guzel bir yatırım olabilir.imzadan alanlar bence unutsunlar guplarını 1 sene kadar.kazançlı cıkacaktırlar.
legendary
Activity: 2548
Merit: 1519
May 03, 2017, 04:48:19 AM
Genelleme yaparsak evet pump yeme ihtimali daha fazla . Ama sadece genelleme bu . İco da almayan kişi yeden ico dan sonra alsında fiyatı yükselsin diyorum hep ama olmuyor fiyat yükseliyor.

Her ICO başarılı açılış yapmıyor, bazı coinler ICO fiyatının altına düşüyor. Bazen süreç çok uzuyor, borsaya girmesi erteleniyor, projede terslikler veya gecikmeler oluyor. ICO'dan girmeyip borsayı bekleyen bir kitle var.
GUP ICO fiyatına yakın seyrediyor, 10k satta 30 BTC alım duvarı var. Eğer devler dumplamıyorsa normal yatırımcının bu fiyatlardan satmaya niyeti olmamalı. Yakında bir yükseliş dalgası görebiliriz.
sr. member
Activity: 854
Merit: 256
May 03, 2017, 04:43:20 AM
imzadan 1600 gup gelmiş bana, o zamanlar sadece member'dım..

imza dışındaki newsletter, slack, facebook vs oralardan kaç gup geleceğini hangi dokümandan bakıyoruz arkadaşlar? benim baktığımda sadece signature vardı.
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
CHIEF GROWTH OFFICER OF GLOBAL ENTERPRENEUR
May 02, 2017, 06:00:36 AM
listeler yayınlanalı 1 ay olacak neredeyse...
bu arada suan gup fiyatları cok uygun btc pumpı yuzunden geride kaldı ilk fırsatta bunu moon yapacaklardır.
Şuan bir iki altcoinde param var onlardan bugun yarın cıkıp bu seviyelerde kalırsa gup almayı planlıyorum.

Ciddden projenin güzel olması, istedikleri parayı hızlıca toplamaları bu fiyat artışını sağlayabilecek şeyler mi? Çok tecrübeli değilim ama mesela GUP'un fiyatlarının aylarca bu seviyelerde veya daha altta sürünme ihtimali hiç mi yok?

Herkes sanki kesinlikle pump yapacak gibi bir algıda, piyasada genelde tersi olmaz mı?

Genelleme yaparsak evet pump yeme ihtimali daha fazla . Ama sadece genelleme bu . İco da almayan kişi yeden ico dan sonra alsında fiyatı yükselsin diyorum hep ama olmuyor fiyat yükseliyor.
sr. member
Activity: 350
May 02, 2017, 05:46:48 AM
bu arada suan gup fiyatları cok uygun btc pumpı yuzunden geride kaldı ilk fırsatta bunu moon yapacaklardır.
Şuan bir iki altcoinde param var onlardan bugun yarın cıkıp bu seviyelerde kalırsa gup almayı planlıyorum.

Ciddden projenin güzel olması, istedikleri parayı hızlıca toplamaları bu fiyat artışını sağlayabilecek şeyler mi? Çok tecrübeli değilim ama mesela GUP'un fiyatlarının aylarca bu seviyelerde veya daha altta sürünme ihtimali hiç mi yok?

Herkes sanki kesinlikle pump yapacak gibi bir algıda, piyasada genelde tersi olmaz mı?
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
May 02, 2017, 02:30:42 AM
sr. member
Activity: 322
May 02, 2017, 01:59:33 AM
Arkadaşlar uzayan birsey yok hersey adamların ico baslarken dediği gibi gidiyor. zaten tokenlar kilitliydi. Sadece bountyler icin ico sonrası acıklama yaptılar mayısın ortasında dediler. Dolayısıyla geciken birşey yok ama local forumda surekli gecikiyormus havası var cok satmak isteyen varsa ico hesabını satın alabılırım. Gup satmak isteyen bekleyemiyen varsa özel mesaj atabilir.
lmzadan  4969 gup gelcek hesabı satabılırım Cheesy Cheesy

vay be gerçekten bu kadar dagıttlar mı herkese?
Az almış Cheesy ben sr olarak 5900 alıyorum
5900 gup aldıgınzı nereden bılıyorsunuz acaba,lıstemı yayınlandı
sr. member
May 01, 2017, 09:25:54 AM
tam butun koinlerin ath yaptıgı zamanda cıktı.
o yuzden cıkıs zamanı ath olarak bir agı olustu bence.
ama tabii hep öngörü bunlar,tahmin.hiç kimse ne olacagını bilemez.
ben bu argüman dogrultusunda 2-3 ay için 0.10 altını cok olası goruyorum.
hero member
Activity: 756
Merit: 500
May 01, 2017, 08:02:06 AM
Dagitimi beklior bountyciler acayip karli oldu acaba ne kadar durebilirler diye merak ediyorum . bountyleri toplayanlar olacaktir. Ondan sonra piyasadaki asil yerine gitmeye baslayacagi i düşünüyorum.
Ben 0.2$ altına satmayacam bounty zamanı ufak bı dump yiyebilir ama günlük bı dump olur hafif bir dalgalanma yaşayıp gerçek yerini alır 2-3 güne. Tavsiyem düşerse bekleyin
hero member
Activity: 658
May 01, 2017, 06:50:43 AM
Dagitimi beklior bountyciler acayip karli oldu acaba ne kadar durebilirler diye merak ediyorum . bountyleri toplayanlar olacaktir. Ondan sonra piyasadaki asil yerine gitmeye baslayacagi i düşünüyorum.
sr. member
May 01, 2017, 06:48:09 AM
Arkadaşlar uzayan birsey yok hersey adamların ico baslarken dediği gibi gidiyor. zaten tokenlar kilitliydi. Sadece bountyler icin ico sonrası acıklama yaptılar mayısın ortasında dediler. Dolayısıyla geciken birşey yok ama local forumda surekli gecikiyormus havası var cok satmak isteyen varsa ico hesabını satın alabılırım. Gup satmak isteyen bekleyemiyen varsa özel mesaj atabilir.

vallahi şaka gibi dagıtmışlar.
su an 1000 dolardan fazla yapıyor 5900 koin.
copper member
Activity: 1274
Merit: 555
https://refpa28543.top/L?tag=d_286347m_1264c_&site
May 01, 2017, 06:31:18 AM
Yoğun iş dönemine denk geldi çok post atamadım pişmanım  Cry
hero member
Activity: 756
May 01, 2017, 06:29:56 AM

sr. member
May 01, 2017, 06:21:49 AM

hero member
Activity: 698
Merit: 506
May 01, 2017, 05:31:31 AM
liqui borsasınada girmiş az önce gördüm fiyatı yükselişte. an itibariyle 0.00015113 %49 yükseliş var devam eder umarım.
hero member
Activity: 868
Merit: 502
April 30, 2017, 06:16:27 PM
hero member
Activity: 2156
Merit: 685
April 30, 2017, 05:09:35 PM
Belli ki birileri hemen yükselmesini istemedi fiyatı baskılamak için 50 BTC duvar koydu. Küçük yatırımcı da bunu görüp korkunca alış yapmadı, başka bir büyük oyuncu da gelip duvarı kırmayınca doğal olarak fiyat aşağı salındı. Alım yapmak isteyenler için fırsat sunuyor, birkaç gün sonra bu fiyatlarda kalacağını sanmam.
sr. member
Activity: 546
Merit: 262
April 30, 2017, 05:06:46 PM
Hayalkırıklığı derken şuan ico çok iyi giriş yaptı hacmi v.s çok iyi değeride fena değil.Ben sadece 0.24 seviyesinde uzun bir süre durduktan sonra o seviyeyi koruyamaması ben de hayalkırıklığı yarattı dedim sürecin geneli için demedim  Roll Eyes
hero member
Activity: 2156
Merit: 685
April 30, 2017, 03:55:51 PM
Daha borsaya açılalı 12 saat olmadı neyin hayal kırıklığını yaşıyorsunuz? Hele bir soluklanın birkaç gün geçsin bakalım daha bounty dağıtımları olacak Mayısta. Hacim 500 BTC'yi geçmiş bu çok olumlu, demek ki bu coinle oynamak isteyen ağır toplar var. 16700 satoshide 50 BTC sell wall olduğu için millet alım yapmaya çekiniyor. Yarına ya duvarı çekerler ya yıkarlar. Wink
hero member
Activity: 518
April 30, 2017, 03:40:29 PM
niye ki
borsaya açıldığını gibi uçup kaçmasını beklemek hayalcilik daha yol haritasının devamını bekleyeceğiz
ico gir borsaya açılsın 3-5x yapsın sat böyle durumlar çok nadir olur.
düzgün bir seviyeye gelmesi için 2 ay geçmesi lazım.
Pages:
Jump to: