Pages:
Author

Topic: [ANN][GUP] Matchpool - page 56. (Read 98197 times)

sr. member
Activity: 532
Merit: 251
Presale Starting May 1st
April 27, 2017, 03:31:45 PM
Birgun gelecek mark zuckerberg bile kıskanacak matchpoolu . "Benim niye aklıma gelmedi" diyecek. Bundan 10 sene sonda facebook değil' de matchpool kullanacak insanlar.
full member
Activity: 336
Merit: 101
April 26, 2017, 02:23:38 PM
Gatecoindeki iou gup tokenlerin fiyatı son 1 haftadır 0.72$ civarındaydı daha gerçekçi bir fiyata 0.18$ inmiş, ico maliyetini 0.12$ olarak hesapladım 0.2$ üstünü gördüğüm satışa geçmeyi planlıyorum
Duyurusunu yaptıkları büyük borsanında bittrex olduğunu düşünüyorum.

Umarım büyük borsa dedikleri bittrex değil . Adamlar çöpçü gibi tüm altında alt coinlerini dünyesine alıyor.

muhtemelen bittrex ha şayet livecoinse kimsenin ciddiye alacağını düşünmüyorum bu dediklerini. Geç girecekler piyasaya bakalım fiyatı nasıl etkileyecek. Şahsen beklentilerimi hala düşük tutuyorum.
sr. member
Activity: 476
Merit: 300
April 26, 2017, 01:22:45 PM
bunların hepsi anlaşmali herallde ya. taas'in icosuna girdim dashboard ta aciklamalarda yok işte büyük  borsalar ile calişicaz polo bittrex kraken ilk 3 lü değişmemiş burada da . taas ta tahminim poloya da giremicek bittrex ile liqui arasinda kalip liqui ye girecek. keşke poloya krakene girse o ayri ama hiç zannetmiyorum. yine de utanırım umarım.. matchpool da muhtemelen edgeless gibi liquiden girer. bittrexe de döner sonra diye düşünüyorum
sr. member
Activity: 728
Merit: 264
April 26, 2017, 01:18:48 PM
biri mayıs 15 te olacak dagıtım demisti sanki oylebirsey kalmıs akllımda hadi hayırlısı
sr. member
Activity: 2142
Merit: 424
April 26, 2017, 06:23:37 AM
dağıtım önümüzdeki ayın 12 demi olcaktı sanki biri öyle bişey yazdıydı burdan ama göremedim
tahmini 12 sanırım 2. veya 3. hafta yatacak
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
April 26, 2017, 06:06:10 AM
dağıtım önümüzdeki ayın 12 demi olcaktı sanki biri öyle bişey yazdıydı burdan ama göremedim
sr. member
Activity: 854
Merit: 256
April 26, 2017, 05:10:48 AM
bana da göndermişler imzasına girip çıkmıştım bi kere ozman kayda düştüm ama bişey vermiceklerdi sanırım zaten artık bitti sanırım 22 son du diye hatırlıyorum ama şansını dene kaybetceğin bişey yok
bakarsın 3-5 gelen olur fena mı Grin

hangi adresinize göndermişler myetherwallettaki cüzdanınıza mı?

gupu oraya nasıl ekliyorduk bir de? göndermişler mi diye kontrol etmem lazım.

Gup myetherwallete eklendi ama ödüller daha gönderilmedi.

yukarıdaki arkadaş göndermişler demiş ama.

@beyinsi, gupu chronobanktaki gibi bir kod ile eklemiyor muyuz yani?
Myether wallet kullanıyorsan oraya ekli herhangi birsey yapmana gerek yok.
Bountyler hesaba yatmadı mayısta yatacak. Yattı diyen hayal görüyordur.

teşekkürler bilgilendirme için.
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
April 26, 2017, 05:09:38 AM
bana da göndermişler imzasına girip çıkmıştım bi kere ozman kayda düştüm ama bişey vermiceklerdi sanırım zaten artık bitti sanırım 22 son du diye hatırlıyorum ama şansını dene kaybetceğin bişey yok

Myether wallet kullanıyorsan oraya ekli herhangi birsey yapmana gerek yok.
Bountyler hesaba yatmadı mayısta yatacak. Yattı diyen hayal görüyordur.
sr. member
April 26, 2017, 05:07:49 AM

sr. member
April 26, 2017, 05:03:04 AM

hero member
Activity: 658
Merit: 500
April 26, 2017, 03:51:35 AM
Gatecoindeki iou gup tokenlerin fiyatı son 1 haftadır 0.72$ civarındaydı daha gerçekçi bir fiyata 0.18$ inmiş, ico maliyetini 0.12$ olarak hesapladım 0.2$ üstünü gördüğüm satışa geçmeyi planlıyorum

Umarım büyük borsa dedikleri bittrex değil . Adamlar çöpçü gibi tüm altında alt coinlerini dünyesine alıyor.

katılıyorum bu tip bir coinin bittrexe büyük demesi komik olur.
bountylerle birlikte piyasaya girmese iyi olur en azından yatırımcılar hatırlı sayılır bir yükselişle giriş yapsın.
kendi adıma öyle istiyom Cheesy
sr. member
Activity: 672
Merit: 281
April 26, 2017, 03:14:03 AM

sr. member
Activity: 322
April 26, 2017, 03:01:35 AM
bountyler ne zaman dagıtılacak bır bılgı varmı acaba
poloya gormesı bıraz zor gıbı,çok para odemelerı gerekıyor
twn
legendary
Activity: 1204
Merit: 1011
April 26, 2017, 01:21:02 AM
hero member
Activity: 518
Merit: 500
April 25, 2017, 04:02:50 PM
polonun son delist listesinden sonra, bir kaç tane daha süpriz coin eklemesini bekliyorum. matchpool bunlardan biri olma ihtimali var bence

olsun nolur olsun Cheesy
valla öyle bişey olsa varya bunun imzacıları zaten köşe oldu poloyada girer se köşegönderi olurlar valla Cheesy
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
April 25, 2017, 01:39:20 PM
polonun son delist listesinden sonra, bir kaç tane daha süpriz coin eklemesini bekliyorum. matchpool bunlardan biri olma ihtimali var bence
sr. member
Activity: 546
Merit: 262
April 25, 2017, 01:36:17 PM
Polo ile anlaştıysa gerçekten büyük iş olur.Benim hep takip edeceğim bir proje olarak kalıcak umarım imzasına giren ve yatırım yapan herkes karlı çıkar
hero member
Activity: 742
Merit: 501
April 25, 2017, 12:43:40 PM

En güncel haber bu. Ne olacağını şuan bizden kimse bilemez... Belki Poloniex ile Matchpool anlaştı. Başlarındaki yahudiden ben çok şey bekliyorum...

Yetkili bir ağızdan güzel bir haber...

Acaba, Liqui den daha büyük bir borsa hangisi olabilir?

Poloniex?

Kraken?

Bittrex?

Şimdi gidipte Livecoin borsasını demezler inşallah  Grin

Altcoin borsalarını 24 saatlik hacimi ile listelersek , karşımıza şu sıralama çıkıyor....

https://coinmarketcap.com/exchanges/poloniex/ 24Hrs Vol: ~90k btc

https://coinmarketcap.com/exchanges/kraken/ 24Hrs Vol: ~19k btc

https://coinmarketcap.com/exchanges/bittrex/ 24Hrs Vol: ~7k btc

https://coinmarketcap.com/exchanges/livecoin/ 24Hrs Vol: ~4k btc

https://coinmarketcap.com/exchanges/liqui/ 24Hrs Vol: ~600 btc

sr. member
Activity: 350
CrowdWiz
April 25, 2017, 12:24:04 PM
polonixe girebilirmi matchpool? 30 nisandan bir gün önce polonix duyuru yaparsa şaşırmayın Grin
sr. member
Activity: 434
April 25, 2017, 12:03:47 PM
Pages:
Jump to: