Pages:
Author

Topic: [ANN][GUP] Matchpool - page 66. (Read 98197 times)

ikm
sr. member
Activity: 420
Merit: 250
April 07, 2017, 02:25:35 AM
karlı imzalardan biri oldu bu dönemede oldukçakarlı projeler çıkıyor umarım hayatda geçerirerek daha da karlı olur yatırımcısına da kampanyadan satmaya bekleyenlerede
sr. member
Activity: 854
Merit: 256
April 07, 2017, 12:31:05 AM
Stake başı 0.5 eth demişsiniz ama bence o 1 i bulabilir her şey yolunda giderse

Hocam zaten işler yolunda giderse 2-3-4-5 kat pump rahatlıkla gelebilir belki de orası ayrı mesele. Ben sadece mevcut duruma göre kabaca yazdım bu oranı fikir oluştursun diye.

belli olmaz büyük bir dump da gelebilir? zaten 20 bilmemkaç gün transfer edemeyeceğiz o guplar kilitli kalacak..
sr. member
Activity: 644
Merit: 271
April 06, 2017, 07:09:40 PM

Hocam zaten işler yolunda giderse 2-3-4-5 kat pump rahatlıkla gelebilir belki de orası ayrı mesele. Ben sadece mevcut duruma göre kabaca yazdım bu oranı fikir oluştursun diye.
hero member
Activity: 756
Merit: 500
April 06, 2017, 06:07:58 PM
sr. member
Activity: 406
April 06, 2017, 05:13:09 PM

çıktım s*kerler dedim sildim avatarımın değişmesine değmez bu proje Smiley

İmza ci arkadaşlar değdi mi proje en Son fikrim bu yöndeydi hata mı etmişim diye merakımdan soruyorum Smiley

Hocam stake başına yaklaşık olarak 0.5 Ethere denk şekilde GUP verecek gibi bir terslik olmazsa. Ben avatarsız, Member halimle 8 stake yaptım. Rütbeli arkadaşlar avatar da koyarak 20-25 civarı stake yapabildiler. Gayet iyi, daha iyi ne olabilirdi ki.  Smiley

hey maşallah be....  Shocked
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
April 06, 2017, 04:37:23 PM
Vay arkadaş 300 400 liralardan bahsetseniz pişman olmazdım da sağlam miktarlardan bahsediyorsunuz kaçırmışız harbiden Smiley

Sen onu küçümseme o bile normal hali olarak hangi ico da o kadar verebilen olduki. Elektronik tabloda 30-35 stake olanları gördüm bunlar zannedersem çok iyi alacaklar. Zaten belliydi kampanya 2 günde bitti. Cheesy
legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
April 06, 2017, 04:09:09 PM
Vay arkadaş 300 400 liralardan bahsetseniz pişman olmazdım da sağlam miktarlardan bahsediyorsunuz kaçırmışız harbiden Smiley
legendary
Activity: 1863
Merit: 1020
April 06, 2017, 04:07:26 PM
İmza ci arkadaşlar değdi mi proje en Son fikrim bu yöndeydi hata mı etmişim diye merakımdan soruyorum Smiley

Çok büyük hata yapmışsınız. Şaka gibi geliyor ama millet 50 mesaja 3 bin lira para aldı. Kaçan balık büyük olurmuş, biz anca burada geçmişi konuşuyoruz. Bu tarz fırsatlar 3-4 ayda bir geliyor ve önceden kestirebilmek pek mümkün değil.
hero member
Activity: 742
Merit: 501
April 06, 2017, 03:51:29 PM
imzalarda vs 4 hafta geçmiş gözüküyor o yüzden pek sıcak bakmadım ama yinede girdim boş durmasın dedim profil çalişsin

bende gireceğim senin gibi twitter ve facebooka, şuanki kullandığım imzada bitince buna başlarım artık.

proje aslında güzel gibi yapabilirlerse çok kapsamlı güzel birşey olabilir, androidten kullanılacak sanırım

valla rallier  kalsaydın, şuan yaklaşık 14 ethlik gup alacaktın  Grin
sr. member
Activity: 644
Merit: 271
April 06, 2017, 03:43:07 PM

Hocam stake başına yaklaşık olarak 0.5 Ethere denk şekilde GUP verecek gibi bir terslik olmazsa. Ben avatarsız, Member halimle 8 stake yaptım. Rütbeli arkadaşlar avatar da koyarak 20-25 civarı stake yapabildiler. Gayet iyi, daha iyi ne olabilirdi ki.  Smiley
hero member
Merit: 500
April 06, 2017, 03:41:25 PM
Değiştirelim mı imzaları
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
April 06, 2017, 02:31:19 PM
imzalarda vs 4 hafta geçmiş gözüküyor o yüzden pek sıcak bakmadım ama yinede girdim boş durmasın dedim profil çalişsin

bende gireceğim senin gibi twitter ve facebooka, şuanki kullandığım imzada bitince buna başlarım artık.

proje aslında güzel gibi yapabilirlerse çok kapsamlı güzel birşey olabilir, androidten kullanılacak sanırım

bence değdi, yukarda bir arkadaş hesaplamış, stake başına düşen token sayısını, yaklaşık 13 küsür ether lik token geliyor, umalımda dump yemesin
legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
April 06, 2017, 02:21:06 PM

hero member
Merit: 541
April 06, 2017, 02:19:09 PM
Merhaba;

Yoğunluğum nedeni ile ana başlığı takip edemiyorum ama 2 gün önce ticket açtım hala bir cevap yok. İlk ICO'm, bir kaç fona girdim ama bunlar kadar güvensizini daha görmedim. ICO daha devam ederken Livechat'e cevap vermiyorlardı. Konu hakkındaki haberleri okudukça umutsuzluğa kapılıyorum ama umarım iyi sonuçlanır herkes adına.

İyi dileklerimle
sr. member
Activity: 350
Spectiv VR Crowdsale: 12/08/17
April 06, 2017, 01:55:39 PM
israilliden herşeyi açıklayan ve kanıtlayan bir yazı geldi

özetle fonlar soğuk cüzdanda duruyor denmiş ve trezor cüzdandan ekran görüntüleri paylaşılmış
söz verdği işleri yapabilen yeni bir cto alacaklarmış ve ekip üyelerinin değiştirilmesi konusunda doğru bir karar aldık diyorlar.

bana pek inandırıcı gelmedi bu adamın yazdıkları. iyi niyetli bir insan projeden ayrılan ortağını yerden yere vurup, zaten bu adam kod yazmayı bilmiyordu, yazdığı kodlardan bug fışkırıyordu falan demez.

ama yine de isteyen istediğine inanmakta özgür.
Aynen öyle sonuçta o bug fışkırıyor dediği Ico da kendisi de var. Bir katılımcı bile bunu söylerken 3 kez düşünürken iconun en üstündeki bir kişinin çocukluk yaparak böyle bir şey söylemesi coine olan güveni inceden sarstı gibi.
hero member
Activity: 1655
Merit: 600
April 06, 2017, 01:52:50 PM

özetle fonlar soğuk cüzdanda duruyor denmiş ve trezor cüzdandan ekran görüntüleri paylaşılmış
söz verdği işleri yapabilen yeni bir cto alacaklarmış ve ekip üyelerinin değiştirilmesi konusunda doğru bir karar aldık diyorlar.

bana pek inandırıcı gelmedi bu adamın yazdıkları. iyi niyetli bir insan projeden ayrılan ortağını yerden yere vurup, zaten bu adam kod yazmayı bilmiyordu, yazdığı kodlardan bug fışkırıyordu falan demez.

ama yine de isteyen istediğine inanmakta özgür.
legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
April 06, 2017, 01:15:24 PM
https://medium.com/matchpool/matchpools-ongoing-commitment-to-transparency-and-technology-8519b1d959ed

hero member
Activity: 1655
Merit: 600
April 06, 2017, 01:11:51 PM
ayrıca projeden ayrılan kişi, öyle herhangi biri değil. projenin kurucu ortağı ve ikinci kişisi. ona bile bilgi verilmiyorsa, kime bilgi verilecek anlamış değilim.

anladığım kadarıyla gruptakiler herşeye ragmen pozitif bakmaya çalışıyorlar. sonuçta bu adamların yapmaya çalıştıkları projeyi gerçekleştirmek için 1 milyon dolarda fazlasıyla yeterli. geri kalan 4 milyonu harcasalar ne olur değil mi? en azından adamlar çalıyor ama çalışıyor deriz olur biter Wink
legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
April 06, 2017, 12:29:21 PM
milyon dolarlık fon toplamış koca koca adamlar çocuk gibi chat ortamında birbirlerine yaptıkları ve yatırımcıların gözü önünde yazışarak yapmaları hiç yakışık almadı.tokenleri kilitlemesini biliyorlar fonları neden kilitlemediler olumlu bakmak istiyorum ama her tarafta çakallığın biri bin para olmuş.
hero member
Activity: 742
Merit: 501
April 06, 2017, 11:26:50 AM
İlk kontrol demişler çoğu kişinin adresi eksik hala 3 4 kontrol daha yapılır. Tahminimce yazılımla kontrol ettiriyolardır.
Aynen öyle bir yazılım yapmışlar katılımcılar imzasına 0x ile başlayan bir şey yazdığında onu çekiyor. Bence bunu yapmaları bile farklı olduklarını gösterir. Ağ birde şu aralarında çıkan gereksiz ve yersiz tartışma olmasaydı daha iyi olacaktı.

evt, Philip denen adamı fazla dikkate almamışlar sanırım, birşey yaparken ona bilgi vermemişler veya danışmamışlar... Bu da kızıp ortalığı velveleye verdi. Rahmetli Erol Büyükburç gibi tribe girmiş...  

Philip: - saksı değilim ben, en çok bana soracaksınız....
Pages:
Jump to: