İmzada 300 kişi var, Twitterda 800. Olacak iş değil.
Guplar artmaz bence yine stake oranı neyse o şekilde kalır zaten guplar kişilerin karşısına yazılmış. Hem Banlanan kişilerin üstüne gupları nasıl bir dağıtım yapacakki? Twitterdan'da aynı şekilde bence banlananlar olur bu gidişle en çok fake hesapları twitter ve Facebookda yapıyorlar. Ben twitterdanda Facebookdanda kafadan rejected yemişim zaten.
listelerde yazılan gup değil diye biliyorum, stake olması lazım. yani dendildiği gibi kişi başına düşecek gup, stake azaldığı için artacak.
Önceden yazmıyordu ama şimdi onları belirtmişler en son kısımda Gup Rewards diye yazıyor orada mesela stake oranına göre ne kadarlık Gup geleceği yazıyor.
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Ss71URl_uU8sv2lyqWKeJp_mREWqZ4UaX3CGxdq-ZUM/edit#gid=922175479
İmzada 300 kişi var, Twitterda 800. Olacak iş değil.
Guplar artmaz bence yine stake oranı neyse o şekilde kalır zaten guplar kişilerin karşısına yazılmış. Hem Banlanan kişilerin üstüne gupları nasıl bir dağıtım yapacakki? Twitterdan'da aynı şekilde bence banlananlar olur bu gidişle en çok fake hesapları twitter ve Facebookda yapıyorlar. Ben twitterdanda Facebookdanda kafadan rejected yemişim zaten.
Hocam tabloda isimlerin karşısında yazan GUP rakamları elbette elde hesaplanmıyor ki zaten. Sistem kendisi hesaplıyor onu stake sayısına göre. 1 stake başına ödül tespit edildikten sonra stake sayısıyla çarpıyor işte. Stake azalırsa, stake başı GUP artacak. Hiçbir şey yok hesabında bunun, gayet basit eğer banlanacakları temizlerlerse.
Eğer dediğiniz gibiyse doğru olabilir bakalım Banlananları temizledikten sonra ne olacak durum.