Pages:
Author

Topic: [ANN][ICO] Bittwatt - 21. Yüzyılın Enerjisi [@Bountyhive.io] - page 2. (Read 727 times)

member
Activity: 519
Merit: 16
Projenin son tur jeton satışı devam ediyor. 13 Mayıstan, 27 Mayısa kadar olacak son tur satışlarında fiat para veya doksandan fazla kriptopara ile alım yapabilirsiniz. Ayrıca KUC yapmanıza da gerek yok.
member
Activity: 140
Merit: 10
Enerji piyasaları iyi tutuluyor projede iyi durumda umarım güzel bir borsaya da girer bizimde yüzümüz güler
jr. member
Activity: 168
Merit: 1
Güzel bir proje sanırım bountysi bitti tutulacağı düşünüyorum şimdi hangi piyasaya gireceği önemli
member
Activity: 154
Proje güzel başarılı bir çalışma umarım Istenilen seviyeye gelir ki hakkediyor ilgi çekici bence reklama pek ihtiyaçlarıda olmaz zaten başarılı çalışmalar ilgi çeker umarım sağlam adımlarla yoluna devam eder yakında parlar
full member
Activity: 784
Merit: 120
Bittwatt projesinde beklentiler karşılığını alacaktır eminim. Ben bu projeye güveniyorum.
hero member
Activity: 1876
Merit: 524
Bittwatt güzel bir projeye benziyor, enerji projeleri insanlara yatırım amaçlı çekici geliyor. bu projeye yatırım yamadım fakat bountysine katılmıştım, tokenlar gelmiş bakalım neler olacak.
newbie
Activity: 56
Merit: 0
Mesela SNC x50 civarında yaptı diye biliyorum ICO fiyatına göre. Bu proje de enerji alanındaki rakiplerine göre ileri seviyede bence. Güzel de reklam yaparlarsa önlerinde kimse duramaz.
member
Activity: 392
Benim en çok sevdiğim. Projelerinden biri. Çünkü enerji sektöründeki bütün projeler bana hep başarılı olacak gibi me geliyor. İnşallah buda yanıltmaz beni
newbie
Activity: 37
ben 1-2 sene kadar tutmayı düşünüyorum. İyi yatırım muhakkak güzel projeleri fikirleri beraberinde getirecektir diye umuyorum.
member
Activity: 532
Merit: 29
Bittwatt bu tarz ico'lar içinde gerçekten gelecek vaad eden projelerden biri. Zaten aldığı yol da bunu kanıtlar nitelikte.

Bountyhive'daki bounty'den twitter ve telegram karşılığı olan bir miktar var elimde. Son dönem bountylerin içinde geleceği en parlak olanı gibi duruyor. Güzel yerlere gelebilir ama bu biraz zaman alabilir gibi duruyor. Ufak borsalardan başlayıp talebe göre yükselişini sürdürürse iyi kazandırabilir yatırımcısına.
member
Activity: 140
Enerji piyasaları genelde iyi tutulur.  Güzel bir platform olacaktır. Zaten bountyler dağıtıldı. Artık iyi bir borsaya girmesini bekleyecez
copper member
Activity: 476
Merit: 110
Hocam çeviri için ellerine sağlık. Bu proje için borsa varmı ve şuanda kesinleşmiş anlaşılan bir borsa var mı.  Bu konuda yardımcı olabilirmisiniz. Teşekkür ederiz

Bitwatt'ın 27 Mayıs'ta COSS'da listelenmesi planlanıyor. Hatta şuanda COSS borsası üzerinden ICO satışı da yapılıyor.
member
Activity: 602
Merit: 12
Hocam çeviri için ellerine sağlık. Bu proje için borsa varmı ve şuanda kesinleşmiş anlaşılan bir borsa var mı.  Bu konuda yardımcı olabilirmisiniz. Teşekkür ederiz
full member
Activity: 784
Merit: 120
Proje güzel HODL yapıp bekliyorum.
newbie
Activity: 56
Son dönemde enerji ile ilgili projeler arttı ama Bittwatt sunduğu çözümler ve platformu ile bence farklılık gösteriyor. İyi de yatırım aldılar. Ayrıca Coss borsasında 27 sinde işleme açılacaklarını söylediler. Uzun vade için tutulması gereken tokenlerden birisi olduğunu düşünüyorum.
newbie
Activity: 38
bountyhive da bounty'si yapılan satılmayacak tek token bence. diğerlerinden bir cacık olacağını sanmıyorum.
full member
Activity: 420
Merit: 101
ödül kampanyasından kazanılan tokenler gönderilmiş.
proje de gayet güzel ve iyi yatırım topluyor.
Bir süre tutmakta fayda var gibi görünüyor.
borsaya girince hemen satılmamalı.
sr. member
Activity: 1876
Merit: 347
Bittwatt tokenler cüzdanlara gönderildi Bountyhive üzerinden bittwatt bounty kampanyalarına katılanlar cüzdan adreslerini kontrol edebilirler.
jr. member
Activity: 264
Merit: 1
Bitwatt ın satışları çok güzel gidiyor. Güzel bir projeyle geliyorlar ve sağlam adımlarla ilerliyorlar. Bounty den gelenleri hemen satmamanızı tavsiye ederim.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Bountyhive üzerinden bittwatt bounty kampanyalarına katılanlar hesaplarını kontrol edebilir.
Dağıtılacak token miktarı belli oldu.
Bu arada ico fiyatı 12 cent.

Twitter girmiştim. Gelmiş bana. 35k takipçili twitter hesabına göre yine bir hive klasiği olarak düşük bir miktar. Hive kampanyalarına girmiyorum artık.

Boşver Dostum sen daostacktan vuracaksın voleyi zAten   Grin repux a 4 ayımı verdim gelecek token 77.5 dolar  Grin
İnşallah inşallah Smiley
4 hafta kampanya yaptı 3 haftasını dolu dolu geçirdik Dao'nun. İco'dan da aldım biraz. Beklemeye geçtik Smiley
Pages:
Jump to: