Pages:
Author

Topic: [ANN][ICO] Bittwatt - 21. Yüzyılın Enerjisi [@Bountyhive.io] - page 3. (Read 727 times)

legendary
Activity: 2324
Merit: 1175
Bountyhive üzerinden bittwatt bounty kampanyalarına katılanlar hesaplarını kontrol edebilir.
Dağıtılacak token miktarı belli oldu.
Bu arada ico fiyatı 12 cent.

Twitter girmiştim. Gelmiş bana. 35k takipçili twitter hesabına göre yine bir hive klasiği olarak düşük bir miktar. Hive kampanyalarına girmiyorum artık.

Boşver Dostum sen daostacktan vuracaksın voleyi zAten   Grin repux a 4 ayımı verdim gelecek token 77.5 dolar  Grin
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Bountyhive üzerinden bittwatt bounty kampanyalarına katılanlar hesaplarını kontrol edebilir.

Twitter girmiştim. Gelmiş bana. 35k takipçili twitter hesabına göre yine bir hive klasiği olarak düşük bir miktar. Hive kampanyalarına girmiyorum artık.
sr. member
Activity: 546
Merit: 280
En az bir kere pump olana kadar elimde tutmayı düşünüyorum.
Bu arada bountyhive dan bounty kampanyalarına katılanlar cüzdanlarına bakabilir.
BWT tokenler cüzdanlara yatmış...
full member
Activity: 784
Merit: 120

Bittwatt elinde tutan kişiler kazançlı olacaktır.
sr. member
Activity: 546
Merit: 280
sr. member
Activity: 1876
Merit: 347
Bountyhive bitwatt' tan kazanılan tokenlerı açıklamış site üzerinden, gerçi şu an sitede güncelleme varmış site açılmıyor. Güncelleme bitince görünür sanırım.
member
Activity: 140
Merit: 10
İyi bir platform. Ve iyi bir tanıtım ekibiyle çalışıyorlar.  Bountyhive ile kısa sürede ciddi kitleye ulaştılar
member
Activity: 224
Merit: 10
Güzel bir projeye benziyor.  Dünyada değişen enerji şartlarında blokchain tabanlı çözüm aranmış.
full member
Önemli bir proje tanıtım yapan bounty hive ekibine teşekkür ederim.
full member
SkyLords çok teşekkürler cevap için az kalmış dağıtıma. Peki projede ico başladı mı satışlar nasıl gidiyor bilginiz var mı acaba bununla ilgili?

Herkes sabırsızlıkla bitişi bekliyor. Bountyhive ekibine teşekkür ederim. Gerçekten bizler için güzel bir blockchain alanı oldu.
full member
Bittwatt diğer elektrik projelerinden farklı. Bu alanda bir ilk buda projenin ne kadar değerli olduğunu gösteriyor.
jr. member
Activity: 264
Merit: 1
Son zamanlarda enerji alanındaki koinler güzel prim yapıyor. Bitwat da güzel bir ico satışı geçiriyor. Piyasada da yine ses getireceğini düşündüğüm projelerden biri olarak görüyorum.
full member
SkyLords çok teşekkürler cevap için az kalmış dağıtıma. Peki projede ico başladı mı satışlar nasıl gidiyor bilginiz var mı acaba bununla ilgili?

Ico başladı. Satışlarda yüzde 60 bitmişti. Son güncelleme yapılsın tekrar yazarım. 

Son aldığım bilgiye göre hardcap yapmak üzere
full member

Ico başladı. Satışlarda yüzde 60 bitmişti. Son güncelleme yapılsın tekrar yazarım. 
sr. member
full member
Arkadaşlar gerçekten harika olan bu proje hakkında sorularınızı bekliyorum
full member
Çeviri için çok teşekkür ederiz. Bountyhive ile gördük projeyi ico filan ne zaman olacak? Bir kaç kampanyasına katıldım bununda.
28 Nisanda kampanya bitiyor. 5 mayısta da bounty sonuçlarının dağıtımı yapılacaktır.
sr. member
Çeviri için çok teşekkür ederiz. Bountyhive ile gördük projeyi ico filan ne zaman olacak? Bir kaç kampanyasına katıldım bununda.
full member

Hocam çeviri için elinize sağlık. Ama dağıtılacak token miktarları ve tarihleri değişti galiba. Bittwat internet sitesinde ve sitedeki ingilizce whitepaper'da her aşama için yaklaşık 30 milyon token satışı hedefleniyor. Ama sizin whitepaper'da 50 milyon yazıyor. Bilginiz olsun istedim. Büyük ihtimal kötü piyasadan dolayı miktarları düşürüp süreleri uzattılar. Kolay gelsin.

Kararlı ve çok sağlam proje. ICO aşamasında her şey olabilir.  Ayrıca Bountyhive gibi güvenilir bir ekip bu projeyi tanıttığı için gayet başarılı olacaktır. Varsa başka sorunuz alabilirim.
newbie
Activity: 56
Merit: 0

Hocam çeviri için elinize sağlık. Ama dağıtılacak token miktarları ve tarihleri değişti galiba. Bittwat internet sitesinde ve sitedeki ingilizce whitepaper'da her aşama için yaklaşık 30 milyon token satışı hedefleniyor. Ama sizin whitepaper'da 50 milyon yazıyor. Bilginiz olsun istedim. Büyük ihtimal kötü piyasadan dolayı miktarları düşürüp süreleri uzattılar. Kolay gelsin.
Pages:
Jump to: