Pages:
Author

Topic: [ANN][ICO] ChronoLogic - Ethereum'da Zaman Kanıtı | ICO Tamamlandı! - page 2. (Read 2471 times)

member
Activity: 72
Merit: 10
odeme gonderen eth adreslerine timemint tanimlandi ve coinler adrese gonderildikten sonra gunluk coin kazanacaklar, her 88 gunde kazanc %50 azalacak, bu yuzden ilk 88 gunde ilgi daha yuksek olacaktir buyuk ihtimalle ve satici da pek olmaz, odul alanlarda timemint olmayacagi icin ilk onlar satacaktir ve icoya katilanlar da ilk alici olacaktir, borsada yayginlasmasi 6-9 ay sonra olur, bu benim gorusum tabi, bir hafta icinde herkesin adresine gonderilecegini dusunuyorum DAYlarin.

Tam ne demek istediğiniz anlayamadım. İco suna bende katıldım ancak myetherwallet adresimde halen token görünmüyor yardımcı olurmusun ?
full member
Activity: 202
Merit: 100
Ben bu projeyi çok beğendim.Uygulanırsa ileride adını çok fazla duyacağımızı düşünüyorum.Örnekler çok iyi verilmiş, iyi bir ilgi görmüş zaten.
full member
Activity: 168
odeme gonderen eth adreslerine timemint tanimlandi ve coinler adrese gonderildikten sonra gunluk coin kazanacaklar, her 88 gunde kazanc %50 azalacak, bu yuzden ilk 88 gunde ilgi daha yuksek olacaktir buyuk ihtimalle ve satici da pek olmaz, odul alanlarda timemint olmayacagi icin ilk onlar satacaktir ve icoya katilanlar da ilk alici olacaktir, borsada yayginlasmasi 6-9 ay sonra olur, bu benim gorusum tabi, bir hafta icinde herkesin adresine gonderilecegini dusunuyorum DAYlarin.
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
CHIEF GROWTH OFFICER OF GLOBAL ENTERPRENEUR
Tokenler ne zaman yansıyacak adreslerimize ?

2 hafta içerisinde yansıyacak dendi, henüz tam bir tarih vermediler

Normal ICO lardan farkı nedir acaba . Diğer ICO larda direk ETH gönderdiğimiz zaman hesabımızda yansıyor.
hero member
Activity: 798
Merit: 500
Sovryn - 300-500% APY on USDT Deposit
Proje güzel yatırım topladı borsaya girince çok kısa zamanda x2 yapabilir, katılımcı sınırı yüzünden erken kapattılar zaten ico yu, almak isteyipte alamayanlar oldu sanırım. Borsaya girmesini merakla bekliyorum
sr. member
Activity: 406
Merit: 259

2 hafta içerisinde yansıyacak dendi, henüz tam bir tarih vermediler
sr. member
Activity: 644
🤖UBEX.COM 🤖
sr. member
2 gün içerisinde ICO'da 20276 ETH toplandı ve bugün satış kapandı!

Projeyle ilgilenen, destek olan herkese teşekkürler
legendary
Activity: 1218
Merit: 1000
Projenin amacını net olarak anlayamasamda , özgün olması sebebiyle ve ekibin güven vermesiyle ilgili olarak bile yatırım almış olabilir.alternatifi olmayan tek proje sanırım şu an chronologic.adamlar çok büyük reklam bile yapmadan çok iyi yatırım toplamışlar
sr. member
Activity: 294
Sessiz sedasız çok iyi yatırım toplamış adamlar helal olsun. Yalnız imzasında çok az kişi var muhtemelen çok iyi rakamlar alacaklardır.
sr. member
20 k eth tam ideal bence. Bu seviyede yatırım alıp cok kazandıran cok proje var.

Aslında dediğiniz gibi ideal seviye, az bir rakam da değil 7 buçuk milyon dolar kadar yapıyor şu anki kurla.

Hiç haberimiz olmadı projeden sessiz sakin yürüdü gitti, nerdeyse bitmiş. İlk gün katılacaktım emin olamadığım için katılamadım, şimdi yetişebilirsem 1-1,5 eth göndereceğim. Bir sorun olmaz değil mi 5 ethereum sınırı var yazıyor ico sayfasında

5 eth sınırı ilk 6 saat için geçerliydi, 1 ethereum ve üzeri yatırım yapmanız durumunda bir sorun yaşamazsanız
sr. member
Activity: 546
Merit: 280
Hiç haberimiz olmadı projeden sessiz sakin yürüdü gitti, nerdeyse bitmiş. İlk gün katılacaktım emin olamadığım için katılamadım, şimdi yetişebilirsem 1-1,5 eth göndereceğim. Bir sorun olmaz değil mi 5 ethereum sınırı var yazıyor ico sayfasında

Yok, o ilk 6 saat içinmiş. Şimdi 1 eth gönderebiliyorsunuz. Konuda yazmışlardı bununla ilgili...
full member
Activity: 140
hero member
Activity: 784
114 TIMEMINTs kalmış ico'nun bitmesine.neden böyle bi kural koymuşlar anlamadım.halbuki şu anknden daha fazla veya hardcape yakın toplayabilirmiş,3333 katılımcı sınırı yüzünden daha az yatırım alacak şimdi

3333 cüzdanı timemint olarak kabul ediyorlar bu token yapısıyla proje işleyişiyle alakalı bir durum. Malesef hardcapı göremeyeceğiz son 80 timemint kaldı sonrasında ICO kapanacak. 20k kadar ethereum toplamış olacaklar

20 k eth tam ideal bence. Bu seviyede yatırım alıp cok kazandıran cok proje var.
sr. member
114 TIMEMINTs kalmış ico'nun bitmesine.neden böyle bi kural koymuşlar anlamadım.halbuki şu anknden daha fazla veya hardcape yakın toplayabilirmiş,3333 katılımcı sınırı yüzünden daha az yatırım alacak şimdi

3333 cüzdanı timemint olarak kabul ediyorlar bu token yapısıyla proje işleyişiyle alakalı bir durum. Malesef hardcapı göremeyeceğiz son 80 timemint kaldı sonrasında ICO kapanacak. 20k kadar ethereum toplamış olacaklar
legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
vay be 20k eth e yaklaşmış toplanan para, fazla dikkat çekmeden binevi hardcap yapacak proje, bountysine baktımda imzasına girenler çok iyi alacak tahminimce aslında iyice araştırıp böyle projeler yakalamak lazım,çok bilindik projelere katılım çok olunca ödül miktarıda az oluyor
hero member
Activity: 868
Merit: 1000
full member
Activity: 434
Merit: 101
Blockchain Marketing: tokensuite.io
https://player.vimeo.com/video/225394114

Videoya bakar mısınız? Cheesy Adamlar orgy için grup toplamış, saçma sapan bir video çekmişler. Şimdi ben bu videoyu izleyip hayatta "yatırım" yapmam. Ancak p&d olacağını düşündüğüm scam bir projeye hızlı kazanç için para atabilirim.

Şuradaki yorumlara bakabilirsiniz: https://www.reddit.com/r/CryptoMarkets/comments/6uge7a/chronologic_first_proof_of_time_cyrpto_is_this/
hero member
Activity: 784
3237 txns de şu anda . Sadece 96 txns kaldı geriye . Bende 5 ETH gönderdim ne kadar da proje yi çok anlamasamda . Grin
hero member
Activity: 742
Merit: 501
ek olarak day token hesaplaması için şöyle bir dokuman hazırlamışlar: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1PQhanJPFOLgNN3ozdk_bVkkHhYN5fH7CrBqHx_19P18/edit#gid=0

5 eth için girdiğimde 88günde 267DAY mintleyeceği sonucunu veriyor.

day'in ico satış fiyatı 1eth = 24day. 1day=15$

Bu iki hesaplama sitesini ve hesaplamayı tam olarak çözemedim ama 5ethye için 3 ayda 267day veriyorsa, (ico fiyatından hesaplarsak ) 267x15=4k$ bence çok iyi gelir.

Ama işte token borsaya açıldığında (enazından) ico fiyatında tutunabilecekmi
Pages:
Jump to: